.
Резултати от 1 до 25 от общо 115

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако не си имал търпението да се научиш да си грамотен, как да ти вярвам, че имаш търпението и обективната преценка да прочетеш достатъчно материали и да говориш с достатъчно хора, за да изградиш адекватно мнение за политическата ни ситуация?
    Сестро, ако искай вярвай, не си задължена. Аз от къде да съм сигурен, че една пикла или зубрачка примерно (не се отнася за теб) в училище, която може да формулира едно хубаво есе, или съчинение с хубави думички, трябва да разбира от политика? Или просто, защото пише прекрасно - мненията й трябва да са на мястото си? Не е ли малко повърхностно? Ми то едно дете 5 клас, ако се постарае също може да заблуди всички, че разбира много, а в действителност само е преровило някаква инфо, която дори самo не я е осмослило, да не говорим дали въобще логически е стигнало до изводите преди това.
    Виж, друго е вече да допускаш системно грешки и да пишеш цял разказ в едно изречение.. И въпреки това съм попадал на магистри готвещи се за докторантури, които пишат дооста зле. Да, но това не отрича знанията им по специалността..
    Ако щете не вярвайте на хората с правописни грешки .. Аз пък няма да се доверявам и на ,,перфектните'' . Още повече, че 90% от богатите и кадърни бизнесмени сами не могат да си напишат грамотно автобиографията
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-08-2014 на 14:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си