- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са тея днешните пикли баце.?
Сестро, ако искай вярвай, не си задължена. Аз от къде да съм сигурен, че една пикла или зубрачка примерно (не се отнася за теб) в училище, която може да формулира едно хубаво есе, или съчинение с хубави думички, трябва да разбира от политика? Или просто, защото пише прекрасно - мненията й трябва да са на мястото си? Не е ли малко повърхностно? Ми то едно дете 5 клас, ако се постарае също може да заблуди всички, че разбира много, а в действителност само е преровило някаква инфо, която дори самo не я е осмослило, да не говорим дали въобще логически е стигнало до изводите преди това.
Виж, друго е вече да допускаш системно грешки и да пишеш цял разказ в едно изречение.. И въпреки това съм попадал на магистри готвещи се за докторантури, които пишат дооста зле. Да, но това не отрича знанията им по специалността..
Ако щете не вярвайте на хората с правописни грешки.. Аз пък няма да се доверявам и на ,,перфектните'' .
Още повече, че 90% от богатите и кадърни бизнесмени сами не могат да си напишат грамотно автобиографията
![]()
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-08-2014 на 14:29