- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са тея днешните пикли баце.?
Авторе, не знам в какво обкръжение си попаднал, но си страшно заблуден, повярвай ми.
Защо да съм заблуден??? Живял съм на доста места, Първо начално училище на едно място.. след това до 8 клас в по-голям град, до 12 клас В гимназия в Среден град около 50-60хил.. От две години Студент в Областен град над 100хил и ми казваш,че съм страшно заблуден, ок.. Ако си говорила и общувала с повече хора от мен ок.. Попринцип съм широко скроен и не ми прави проблем да говоря и с хора които не сме се виждали и веднъж по всякаква тема.. Спорт, политика, ,технологии, образование... и не да говоря празни приказки...
Но когато хората ти говорят зад гърба и ти създават незаслужено "име" -без дори да се те опознали и говорили с теб, не е нужно да си заблуден за да разбереш,че всички са зависливи, скъперници, гледат на другия лошо да направят...
Това,че не ме кефи да пуша(цигари) трева или да пия всеки ден( е пия, но с компания, приятели ) не означава,че съм странен или идиот и каквото и да било.. Има и много по-важни неща..
Стига и ти бе, баси отчайващия тип. Вместо да си изкарваш добре младостта ти още от ся си се напрегнал и сдухал за някви глупости. Прави си квото ти е кеф да правиш, живей си както си знаеш и без да ти пука, ебаси, ако на 20 си така, до 40 вече ше си в някоя лудница. Ако ти е кеф да циклиш по цял ден на компютъра, цикли си и не прави друго, ако ти е кеф да се напиваш, като казак и друсаш - давай, ако ти е кеф да си водиш спокоен начин на живот - води си го, какво изобщо те бърка къв е тоя, къв е ония и кой с какви очи те гледа. Всеки е различен, за единия ше си ебати смотания, само щото не пушиш трева по цял ден, за другия ше си ебати смешния, че пушиш треви-мреви, за третия си най-големия пич, който е срещал до ся.
Тръгни ся да се вайкаш за нагласите на останалите и за тва, че един вид трябва да се настройваш към тях, само за да бъдеш приет в компания на хора, водещи начин на живот, който не те устройва и си блъскай главата и набивай комплекси.
Темата е малко странна, но е поне 50% вярна. Не знам за вас, но сега влизам в гимназията. Последните ми спомени от 7ми клас са как една кифла заряза един приятел заради мазен #swagger.
О, не, не исках да прозвучи така.
Имах предвид, че като всеки човек си имам болни теми, но те не са известни на широката общественост, а на най-близките ми хора.
Не ме гледай, че тук скачам за щяло и нещяло, просто мразя да бъда неразбрана, а някак се случва често. Когато съм се засегнала, реакцията ми е съвсем различна![]()
Много бързо порасна тая тема, само това мога да кажа. Не си единствения отрязан пич.