.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 115 от общо 115
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Вижте кво, дайте да говорим като екс-спортната министърка проф. Мариана Георгиева.
    Акумулирайте си мислите самостоятелно, дозирайте се и се лимитирайте, за да не изпаднете в интровертност на духа, а отпуск за медитиране трудно се взима. Понякога е по-добре да запазите пълен конфиденс.

Дам това беше епично. Тъкмо си мислех за някоя докторска степен и като го чух се отказах. Викам си, по-добре да си остана глупав и неук.

Голям фен Аватара на Starless
    Авторе, не знам в какво обкръжение си попаднал, но си страшно заблуден, повярвай ми.

Защо да съм заблуден??? Живял съм на доста места, Първо начално училище на едно място.. след това до 8 клас в по-голям град, до 12 клас В гимназия в Среден град около 50-60хил.. От две години Студент в Областен град над 100хил и ми казваш,че съм страшно заблуден, ок.. Ако си говорила и общувала с повече хора от мен ок.. Попринцип съм широко скроен и не ми прави проблем да говоря и с хора които не сме се виждали и веднъж по всякаква тема.. Спорт, политика, ,технологии, образование... и не да говоря празни приказки...
    Но когато хората ти говорят зад гърба и ти създават незаслужено "име" -без дори да се те опознали и говорили с теб, не е нужно да си заблуден за да разбереш,че всички са зависливи, скъперници, гледат на другия лошо да направят...

Това,че не ме кефи да пуша(цигари) трева или да пия всеки ден( е пия, но с компания, приятели ) не означава,че съм странен или идиот и каквото и да било.. Има и много по-важни неща..

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Стига и ти бе, баси отчайващия тип. Вместо да си изкарваш добре младостта ти още от ся си се напрегнал и сдухал за някви глупости. Прави си квото ти е кеф да правиш, живей си както си знаеш и без да ти пука, ебаси, ако на 20 си така, до 40 вече ше си в някоя лудница. Ако ти е кеф да циклиш по цял ден на компютъра, цикли си и не прави друго, ако ти е кеф да се напиваш, като казак и друсаш - давай, ако ти е кеф да си водиш спокоен начин на живот - води си го, какво изобщо те бърка къв е тоя, къв е ония и кой с какви очи те гледа. Всеки е различен, за единия ше си ебати смотания, само щото не пушиш трева по цял ден, за другия ше си ебати смешния, че пушиш треви-мреви, за третия си най-големия пич, който е срещал до ся.

Тръгни ся да се вайкаш за нагласите на останалите и за тва, че един вид трябва да се настройваш към тях, само за да бъдеш приет в компания на хора, водещи начин на живот, който не те устройва и си блъскай главата и набивай комплекси.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Поне обиждай грамотно, бе, дявол го взел.
    Как реши, че те обиждам ?
    Ако го бях написал правилно, щеше ли да се засегнеш лично ?
    Ако го бях написал правилно, щеше ли въобще да ми отговориш ?

П.П.
    Можех и аз да се Обидя, че ползваш 'бе' , но не съм с толкова високи критерии.

Темата е малко странна, но е поне 50% вярна. Не знам за вас, но сега влизам в гимназията. Последните ми спомени от 7ми клас са как една кифла заряза един приятел заради мазен #swagger.

Аз пък ще направя тема за днешните пиклювци.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението

П.П.
    Никъде не казах, че обиждаш мен.
    А за засягането - никакъв шанс, мога да се засегна на далеч по-специфични теми

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението

П.П.
    Никъде не казах, че обиждаш мен.
    А за засягането - никакъв шанс, мога да се засегна на далеч по-специфични теми
    И да, щях, но отговорът пак нямаше да те устройва.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    мога да се засегна на далеч по-специфични теми
    колко високопарно

anonymous708973
    Guest
    О, не, не исках да прозвучи така.
    Имах предвид, че като всеки човек си имам болни теми, но те не са известни на широката общественост, а на най-близките ми хора.
    Не ме гледай, че тук скачам за щяло и нещяло, просто мразя да бъда неразбрана, а някак се случва често. Когато съм се засегнала, реакцията ми е съвсем различна

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Авторе, не знам в какво обкръжение си попаднал, но си страшно заблуден, повярвай ми.
    Точно така..

Май си попаднал на кофти компании, БАЦЕ

DenicaKostova
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Да добавя, че трябва да имаш селфита от поне 5 дискотеки с най-извесните курвета там, да имаш поне 2 снимки до ламборджинита или ферарита, които не са твои .. Да имаш минимум 1000 фейсбук приятели, от които 900 непознати .. Да носиш дънки с чатал под коленете - съответно походка на манаф след хард парти, блузка с надпис, който не можеш да прочетеш, тъмни очилца с розови рамки и диаметър поне колкото бузите ти .. Татус с китайски йероглив, който си нямаш на представа какво означава .. И не на последно място да вмъкваш във всяко изречение думата "бате" поне по два пъти ..
    +1 хахахах

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Много бързо порасна тая тема, само това мога да кажа. Не си единствения отрязан пич.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Влияят се от модата, к'во Хахаха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си