Аз ли съм луда или наистина той е кретен? Когато сме двамата всичко е супер, говори ми колко ме обича, говорим си за бъдещето, говорим си за нас.. Пред приятелите си се гаври с мен и като му кажа майната ти писна ми да се ебаваш ми казва " стига детски неща, разбери че съм такъв.. не виждаш ли че се базикам, стига се сърди като малко дете. " И накрая за нашите скандали аз съм била виновна. Сега той не е тук и се чуваме по телефона. Надява се че след като завърша ще отида да живеем двамата. Онази вечер ми беше звъннал да ми каже колко му липсвам.. след няколко минути ми звънна пак и беше с приятелите си .. пусна ме на високоговорител като започна да се държи страшно тъпо .. питаше ме въпроси от сорта " искаш ли да ми лапаш? " .. "искам да е*а майка ти " .. ядосах се и му затворих след което ми писа " стига се сърди слънчицеее.. нали знаеш че те обичкам .. ! Турчин е и нито приятелките ми го харесват , баща ми разбра за него и ми забрани всякакъв контакт с него.. Наложи се да го блокирам от всякъде и да си сменя номера за да не ме търси. Не знам защо, но страшно ми липсва и се чувствам аз виновна за държанието му към мен.. нещо ме кара да си мисля че е луда глава и още не съм свикнала с това и се сърдя за най малкото. Но от друга страна се страхувам от него, нещо ме кара да не му вярвам и да си мисля че всичко е едно заблуждение само и само да отида при него и да ме продаде..