- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целият ми живот.
Знаеш ли на какви неща съм станал свидетел? Като малак се разхождах по строежите и настъпих един ръждясал пирон и като се прибрах у нас от раната нямаше и следа. Пък веднъж докато запалих една клечка кибрит онова изхвръкна и ми влезна в окото но не се запали! Аз лично вярвам че ти дори да си някакъв бедняк без диплома Бог може изведнъж да направи нещо подобно на това: Ходя из улиците през нощта и виждам някакво куфарче под контейнера. И аз отивам да погледна отварям го и виждам вътре 1 милион лева в стотачки. Всичко може да стане... може пък някой да ме види и да пита какво правя толкова късно навън? И аз му отговарям че спя през деня и този човек да ми предложи работа като нощен пазач(въпреки че нямам диплома). Аз гледах в един филм как шефа отива до стаята да каже на сервитъора че е уволнен. Вратата е развалена и може да се отваря само от външната страна. И вятъра затваря вратата. Те двамата остават сами в стаята и остават там дълго време без храна. Шефът намерил една мръсна маслина на пода и започнал да пее "няма да ти дам няма да ти дам!" апък сервитъора му се молил дай ми поне половината умирам от глад! И след време сервитъора намерил цяла консерва и шефът казал "мамка му така ми се пада сега..." обаче сервитъора му е дал на него! И тогава той му казал "Не мога да уволня такъв добър човек, не си уволнен". Виждаш ли? Ако Бог каже ще го бъде, аз се ядосвам на Бог защото ме оставя.
Абсолютно нищо. Не очаквам някаква помощ и знам че нищо няма да постигна с този пост. Обаче се чувствам добре като го споделих това. И искам да предупредя хората да внимават какво говорят! Ако си прочела всичко което съм писал значи знаеш за какво говоря.
Последно редактирано от FemaleEyes : 08-07-2014 на 11:42