.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Спирала

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Благодаря! Ще се огледам.

Бях чувала и Covergirl тук. Не съм сигурна дали правилно изписвам името, обаче. Имате ли отзиви за марката?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правилно го изписваш, но мисля, че ги няма в България.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    пространството на Дисе
    Ма аз не съм в България

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ма аз не съм в България
    Ох, забравих!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Хаяши, нямам особен избор откъм козметика. Лаковете наоколо са ми на Артдеко и Клиник. Спиралите са Мейбълин.
    По интернет не мога да поръчвам, щото ще ме обрулят с мито заради тва че съм В страна извън ЕС.

Не съм купувала нищо на Диор. Убедена съм на 100%, че тази скъпарска козметика е тествана на животни. За АртДеко се колебаех. Знаех, че не тестват, докато не стъпиха на китайския пазар.
    Аз имах предвид, че тестването и нетестването върху животни си е точно маркетингов трик. Защото всяка една съставка така или иначе е била тествана върху животни, за мен няма значение дали е било като част от този продукт или от някой друг. Важното, че не виждам как мога да го избегна след като такива са законите. И тези надписчета "Не тестваме върху животни" са ми също толкова комични и като "Без парабени" на нещо пълно с алуминиеви соли например. Реално за животинките няма никаква разлика, просто някои компании печелят на гърба на незнанието на потребителите. Преди и аз не бях много запозната с тези неща, но след като самите ние правим експерименти с животни в студентските лаборатории ни светнаха как стоят накратко законите в ЕС.

Мислех, че си у немско между другото. Аз скоро поръчвах от iherb, които май са щатски и не съм плащала никакво мито. Всъщност аз поръчвам почти изцяло от страни извън ЕС към страна в ЕС (Франция) и не съм платила и стотинка мито. Знаеш ли законите за обмитяване там където живееш? Френските са много добри, до 45 евро извън ЕС не се начислява нищо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    пространството на Дисе
    От айхърб поръчвам до България за най-сигурно- не ми се обмитяват стоките, ако са до 20 долара без доставката. Получавам си нещата по пощата /така де, наште ги получават/.

Covergirl винаги са ми правили впечатление на супер долнопробна марка. Може и да греша, още повече, че не съм ползвала нищо.
    Както казах, аз съм голям фен на пазаруването онлайн и определено азиатската козметика ме спечели. Тук дрогерийната козметика е на потресаващи цени и когато дам 20 евро за спирала на L'Oréal (или техен sub-brand) се нядавам някой да се смили над мен и ме гилотинира.

Искам супер много да пробвам Etude House Lash Perm 3 Step Volumecara и Majolica Majorca Lash Expander Edge Meister. Чувам, че азиатците са несравними в спиралите и много ме сърбят ръчичките да пробвам, моите любими Missha The Style също са чудесни като за 2 долара, 100% са по-добри от 20-евровите спирали на Maybelline и L'Oréal.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Тук дрогерийната козметика е на потресаващи цени
    Какво съвпадение! Тук поне две мейбълинки са за 19,99
    Мерси за мнението за Covergirl.
    Остава вариантът да поръчвам елф от iherb, обаче не знам кога ще пристигне в България и кога някой би могъл да ми я донесе насам заедно с още 22 кг багаж така помежду другото.
    Хаяши, я да те питам така и така си ми насреща, разрешено ли е да се пренася храна в чекирания багаж? Че тук няма лютеница, а аз вече определено преритвам.

В чекирания няма проблем да пренасяш каквото и да е. Стига да не са бомбени устройства. Аз се върнах от България преди месец и половина натъпкана с лютеница, сирене и чай.

И моята поръчка от iherb беше Elf, аз се похвалих в другата тема де. Ти все пак сигурна ли се, че ако пуснеш поръчка на стойност под 20 долара ще ти я обмитят? А и между другото корейците са много готини в повечето случаи и няма проблем да ги помолиш да ти пишат, че пратката е подарък и информативната ѝ стойност е 5 долара. Тогава не дължиш мито. Те така или иначе почти всички корейски продавачи, от които пазарувам го правят, но ако специално ги помолиш не мисля, че някой ще ти откаже.

Град
    пространството на Дисе
    Ще си я пусна до България, да ми е мирна кратуната.
    Хаяши, коя е *другата тема*?

Иначе май за багажа е решено- лютеница, баница, а ако има- и салата Ропотамо!

Тази за козметичните придобивки.

А сиренце няма ли? Аз без сирене умирам. Но все пък съм късметлийка, защото преди половин година отвориха български магазин в Тулуза, а и чух, че братята руснаци също продавали много български вкусотийки.

Maybelline-One by One

Повече от фен
    Аз съм с тази на Rimmel за 8.90лв и съм доволна
    http://www.enzo.bg/rimmel/scandaleyes-spirala/

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Bourjois с два крака и две ръце!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Bourjois с два крака и две ръце!
    Подкрепям с два крака и две ръце

anonymous708973
    Guest
    Калпазанке, че защо само лакове на АртДеко и Клиник? Няма ли DM при теб? Там има и Essence, Essie, Catrice, P2?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си