- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На тия кво им става...
Майка ми е ходила до центърът, и ми е купила една грозна тениска с някъв тревоман и до него туба олио :X
Казах и че е грозна и почна.. Аз съм ходила само да ти взема тениска от центърът, такива ти си харесваше нямаше други, бе тя изобщо познава ли ме мене та знае какво харесвам?? май не...
Не ми е ясно за какво по-точно се оплакваш и още повече защо си направил тема. Все недоволни.
Хубаво, кажи й следващия път да те попита преди да ти вземе нещо. КАЖИ, не да се дръвчиш.
Като не ти харесва толкова тази, не я носи или я обличай само вкъщи и готово. Ако може да се смени, отидете с майка ти да я смените.
Има деца, които нямат нищо на гърба си, а ти ревеш за една проклета тениска. Я се стегни.
Аз и казах ама тя... Вкъщи мога да я носа но навън не.
Някой нямат но като ще копува да дойда и аз.
Аз не бих казала на майка ми, че нещо което ми е купила е грозно. Постави си на нейно място. Тя е ходила до центъра и си е дала парите за теб с надеждата да те зарадва, а ти да й се репчиш така. Замисли се, определено няма да се почувства много добре. Ако толкова не я харесваш тая тениска, както казаха някой, носи я вкъщи.
Не й се сърди. Тя е видяла, че носиш тениски с щампи. Като е видяла тази е решила, че ще ти хареса. Благодари й, за това, че тя не иска да останеш без нещо.![]()
Не разбрахте ли че темата е тролл![]()
П.С Каквото и да ми е купила го ценя, беше ми беше тъпо и за тва го измислих.. ;д
Последно редактирано от Loll.er : 08-09-2014 на 11:20
Abe prostak, maykati si e napravila truda da ti kupi nqkoq dreshka, a ti se oplakvash ? Moje bi flanelata, koqto ti e kupila ne struva 30 leva ? Kakvato ti veroqtno shte si haresash ? Togava na mamati v guza![]()
Ако темата е била тролска, то това е едното от най-некадърните и безсмислени тролвания, които съм виждал.
честно поне 3 минути се смях на това с тревомана и тубата олио /![]()
![]()
Pone ne si pravq truda da pisha na fonetika ? Mnogo li ste "gramotni" sled kato si pishete na angliyskata klaviatura ?![]()
Супер неблагодарно държание имаш към майка си ! Жената си е направила трудът да ти вземе нещо ново и предполагам да те зарадва, а ти се държиш точно като някое неблагодарно и разглезено детенце . Можеше да й кажеш по-добронамерено ,че не ти харесва , а не направо ,че е грозна . Не забравяй ,че някой хора дори нямат дрехи ,а ти хленчиш за блуза купена от магазина . Помисли над държанието си![]()
А тя да не ти намеква, че те е усетила за коза?![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
е защо не отиде с нея да си избереш каквото харесваш?
незнам ама като прочетах "някъв тревоман и до него туба олио" мега много ме изби на смях фзцасдасд