.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Thumbs up На тия кво им става...

Майка ми е ходила до центърът, и ми е купила една грозна тениска с някъв тревоман и до него туба олио :X
    Казах и че е грозна и почна.. Аз съм ходила само да ти взема тениска от центърът, такива ти си харесваше нямаше други, бе тя изобщо познава ли ме мене та знае какво харесвам?? май не...

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Не ми е ясно за какво по-точно се оплакваш и още повече защо си направил тема. Все недоволни.

Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    Не ми е ясно за какво по-точно се оплакваш и още повече защо си направил тема. Все недоволни.
    Недоволен съм, защото незнае какво ми харесва а ми го взима, и после аз съм и виновен.. Като ще ми взимат тениски искам аз сам да си харесам..

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Хубаво, кажи й следващия път да те попита преди да ти вземе нещо. КАЖИ, не да се дръвчиш.
    Като не ти харесва толкова тази, не я носи или я обличай само вкъщи и готово. Ако може да се смени, отидете с майка ти да я смените.

Има деца, които нямат нищо на гърба си, а ти ревеш за една проклета тениска. Я се стегни.

Аз и казах ама тя... Вкъщи мога да я носа но навън не.

Някой нямат но като ще копува да дойда и аз.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Loll.er Виж мнението
    Недоволен съм, защото незнае какво ми харесва а ми го взима, и после аз съм и виновен.. Като ще ми взимат тениски искам аз сам да си харесам..
    Свиквай, те майките са така за момчетата, а за момичетата винаги успяват да вземат нещо подходящо.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    Хубаво, кажи й следващия път да те попита преди да ти вземе нещо. КАЖИ, не да се дръвчиш.
    Като не ти харесва толкова тази, не я носи или я обличай само вкъщи и готово. Ако може да се смени, отидете с майка ти да я смените.

Има деца, които нямат нищо на гърба си, а ти ревеш за една проклета тениска. Я се стегни.
    +1!
    Освен това си неграмотен.

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Сигурно си поредното лапе на 10?

Аз не бих казала на майка ми, че нещо което ми е купила е грозно. Постави си на нейно място. Тя е ходила до центъра и си е дала парите за теб с надеждата да те зарадва, а ти да й се репчиш така. Замисли се, определено няма да се почувства много добре. Ако толкова не я харесваш тая тениска, както казаха някой, носи я вкъщи.

Мега фен Аватара на RapExotic
    тениска с някъв тревоман и до него туба олио :X
    Не схващаш ли подтекста на това, което ти е подарила?

Не й се сърди. Тя е видяла, че носиш тениски с щампи. Като е видяла тази е решила, че ще ти хареса. Благодари й, за това, че тя не иска да останеш без нещо.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Свиквай, те майките са така за момчетата, а за момичетата винаги успяват да вземат нещо подходящо.
    Наливай.

Тревоман с туба олио, тази тема ме разсмя :Д

Не разбрахте ли че темата е тролл

П.С Каквото и да ми е купила го ценя, беше ми беше тъпо и за тва го измислих.. ;д
    Последно редактирано от Loll.er : 08-09-2014 на 11:20

Супер фен
    Abe prostak, maykati si e napravila truda da ti kupi nqkoq dreshka, a ti se oplakvash ? Moje bi flanelata, koqto ti e kupila ne struva 30 leva ? Kakvato ti veroqtno shte si haresash ? Togava na mamati v guza

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Abe prostak, maykati si e napravila truda da ti kupi nqkoq dreshka, a ti se oplakvash ? Moje bi flanelata, koqto ti e kupila ne struva 30 leva ? Kakvato ti veroqtno shte si haresash ? Togava na mamati v guza
    Ей Мр. Грамотност не разбра ли че тази тема беше само тролл? Ае чети първо дървен!

anonymous768631
    Guest
    Ако темата е била тролска, то това е едното от най-некадърните и безсмислени тролвания, които съм виждал.

честно поне 3 минути се смях на това с тревомана и тубата олио /

Супер фен
    Pone ne si pravq truda da pisha na fonetika ? Mnogo li ste "gramotni" sled kato si pishete na angliyskata klaviatura ?

Супер неблагодарно държание имаш към майка си ! Жената си е направила трудът да ти вземе нещо ново и предполагам да те зарадва, а ти се държиш точно като някое неблагодарно и разглезено детенце . Можеше да й кажеш по-добронамерено ,че не ти харесва , а не направо ,че е грозна . Не забравяй ,че някой хора дори нямат дрехи ,а ти хленчиш за блуза купена от магазина . Помисли над държанието си

Майка ми е ходила до центърът, и ми е купила една грозна тениска с някъв тревоман и до него туба олио :X
    Казах и че е грозна и почна.. Аз съм ходила само да ти взема тениска от центърът, такива ти си харесваше нямаше други, бе тя изобщо познава ли ме мене та знае какво харесвам?? май не...
    Аз тук никъде не виждам въпрос, виждам хленчене.
    + това си неграмотен.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    А тя да не ти намеква, че те е усетила за коза?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на baby_baby
    е защо не отиде с нея да си избереш каквото харесваш?

Супер фен Аватара на skate
    незнам ама като прочетах "някъв тревоман и до него туба олио" мега много ме изби на смях фзцасдасд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си