Имам... да го наречем връзка, с едно момче от 5 месеца. Познаваме се от години, но чак наскоро нещата прераснаха в нещо повече от приятелство. В началото всичко беше прекрасно, постоянно смс-и, като пийне малко и веднага ме търси, обяснява ми как съм смисълът на живота му... и т.н прочувствени словоизлияния. От месец може би обаче спря изобщо да се интересува от мен, не си говорим по телефона изобщо, общуваме главно чрез смс-и, на които ми отговаря след 2-3 часа. Сеща се да ме покани на среща в седмицата максимум 2 пъти, през другото време си имал работа. Когато се видим е мил, обича ме уж, прави си планове за нас...а след като си тръгна по един ден не се сеща да ме потърси.. Опитах се да поговоря с него, твърди че си имал ангажименти.. Обичам го страшно много, защото дълго време преди да тръгнем бяхме близки приятели, но това не е работа, замислям се дали да сложа край, но се опасявам, че ще го загубя и като приятел... Повече никога няма да повторя тази грешка-да се влюбя в приятел. Как да подходя с него...имам нужда от съвет : )