.
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Ти си карал спокоен и мирен пубертет, аз специално реших, че това не ми стига и реших да се резиля на стари години. Удволетворява ли те обяснението?
    ПХАХАХАХАХ
    Все едно аз съм го писала :д

Чакай сега да ти прочета романа да се уверя (за пореден път) колко еднакво мислим понякога :д

Цитирай Първоначално написано от sweety933 Виж мнението
    а и най-важното всеки път когато имаше нещо ми казваше "внимавай защото ще те зарежа отново" ...
    Мухльо. Да му имам "чистото начало".

Цитирай Първоначално написано от sweety933 Виж мнението
    "все пак дали не те обичаше след като толкова време бяхте заедно, а и единственият бивш който се върна при тебе макар че първия път ти беше по-виновна за раздялата"
    Това ми звучи като "дай да се задоволя с тоя, щото друг може и да няма". Много пораженческо мислене, избий си го от главата!
    Да не говорим, че за да се върнеш при някого, бурната любов рядко е причината. По-скоро комфортът и навикът са мотиви. Ти наистина ли искаш да си с някого, който е с теб, защото му е удобно и е свикнал?

Ииии да, Намби, самият начин, по който се изразяваш, емоциите, които влагаш, разсъжданията и т.н. - едно към едно с моите!
    Аз толкова унищожителна връзка в емоционален план съм нямала, да чукам на дърво, но и аз знам нещо за надцакването, потреса от чужди действия и реплики, за които бих откъснала главата на друг човек... но при въпросния репликите минават в най-добрия случай с "не ми говори по този начин".

И искам да натъртя на част от поста ти:
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Просто нормалните мъже ще поговорят с теб, когато изпаднеш в типичните пуберски истерии, или ще изчакат да отшуми бурята, а ако зачестят тъпите ти емоционални изблици, сигнал за явна неуравновесеност, ще си бият камшика културно и внимателно, но без да те нагрубяват и унизяват по най-долен начин.

Сега може да си на 20 и да си мислиш, че няма проблем да имаш такава връзка, имаш време и нерви да се занимаваш, ама не е така. Животът тече изключително бързо, двата месеца стават година, годината става две, после двете години стават три и т.н. Това време можеш да го използваш по съвсем друг начин и тия нерви и емоции, които влагаш в тия безперспективни отношения, да ги вложиш в друга връзка, с друго момче, с което да имате пълноценни и хубави отношения.

Съхрани спомена за всичките ви хубави моменти, просто защото сте ги изживели и той е бил част от живота ти, изградил те е като човек, но дотам.

не може да обича истински. Ако можеше - това щеше да е пълноценна връзка и нямаше да офейква при първата по-голяма спънка в отношенията Ви.
    Искам да добавя и още нещо важно - не оставяй тази връзка да те превърне в скептична относно всички следващи момчета в живота ти, съществуват невероятни екземпляри, които са нежни и мили без никакви задни мисли, че и на всичко отгоре са страшни мъжкари.
    Не подхождай с предубеждение към непознатото и не гори мостове преди дори да си стъпила на тях.
    Вчера един такъв индивид извади следното житейско наблюдение - за да се научиш да се възстановяваш по-бързо от шамарите на живота, просто трябва да ядеш повече шамари.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-10-2014 на 09:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си