.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Помогнете за настройката

Здравейте!!!Днес ми доставиха волан за компютър- "HAMA RACING WHEEL V18 THUNDER" (ето и снимка http://www.pulsar.bg...p?prod_id=15569 ) . Та не знам как да си калибрирам/настроя геймпад-а така,че не като го завъртя малко да не реагира а след още малко завъртане да ми го върти на макс (сякаш съм задържал стрелката на компютъра).Aми искам плавно да се върти както е с истинската кола(като го завъртя малко ми показва 0,а като го завъртя повече-директно отива на +/-127)! Така е и с педалите! Новобранец съм и ще съм благодарен,ако някой се отзове !

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    get a life
    и кола

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    get a life
    и кола
    just shut up...

по темата: натисни това копче http://prikachi.com/images.php?images/157/7526157v.jpg и трябва двете светлинки (червена и зелена) да ти светнат и готово
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Цитирай Първоначално написано от Ivan4o0o0 Виж мнението
    just shut up...

по темата: натисни това копче http://prikachi.com/images.php?images/157/7526157v.jpg и трябва двете светлинки (червена и зелена) да ти светнат и готово
    Иване..ей сега ще го пробвам понеже бях вънка...а относно по горния пост...волана е купен за по-малкият ми брат който играе на ПЦ-то
    А нищо ли не трябва да се калибрира ?

Повече от фен
    Има едно копче на тоя волан(Mode), трябва да го натиснеш и светва червена лампичка, тогава се оправя това. Имам малко опит с тоя същия волан.

Няма нужда от калибриране, освен ако не трепери (завива) без да го пипаш, тогава се оправя от играта, ама щом е нов, надали ще има проблеми
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Цитирай Първоначално написано от Ivan4o0o0 Виж мнението
    Няма нужда от калибриране, освен ако не трепери (завива) без да го пипаш, тогава се оправя от играта, ама щом е нов, надали ще има проблеми
    Оправих го благодаря ви...вече си завива както трябва,но снощи тоя малкия искаше да му сложа city car simulator,но там волана на колата завива 360* а HAMA-та е 180*...та мисълта ми е,че едно леко помръдване на волана в играта кара колата да завие двойно....намалил съм сенситива на low...а от играта не намерих как да се намали поне малко,че да си напасне юо годе приемлиов поне,защото така както е като карасх слабо няма проблем но дигнеш ли над 150км/ч 1мм да помръднеш волана и колата се преобръща направо незнам дали ме разбрахте :Д...
    Но благодаря на отзовалите се,и на тея който те първа ще са тук

Проблем с Hama racing wheel thunder v18

Аз имам следния проблем: значи като натисна копчето MODE на моята hama racing wheel thunder v18 и всичко си е наред, завивам си нормално, но след 2-3 мин. то просто автоматично се изключва. Ако някой има решение моля да помогне.

Използвай гаранцията и си го смени или да ти го оправят, това е от кормилото...
    >>> Minecraft <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си