.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Crazy Kid Виж мнението
    освен това какво е това разделение на религиите в 21 век!?

на колко си?

Пише още на първия ред.

BlackMadness
    Guest
    Аз съм кажи речи в подобен случай на 18 съм и имам връзка с момиче на 16 която е от смесен брак (бащата е турчин, а майката българка). Както в повечето такива случаи майка и е приела исляма, а баща и е адски регилиозен . Та аз реших да споделя с моите родители и се получи интересно майка нямаше нищо против, но ми каза да се пазя да не ми направят нещо, а татко беше пределно ясен ''няма ли българки? Можете да си останете приятели нищо повече'' Ако тя сподели с техните тя е намеквала при нея майка и не прави проблем на баща и скача веднага. Та вече 6 месеца сме заедно напук на тях тайно се виждаме знаеш ли колко е забавно адреналин и тръпка да не ви видят пък и живеем в малък град, където кажи речи всички се знаят и просто има тръпка и всичко е много по вълнуващо. Тя не е по религиите атеист си пада и аз съм така не вярвам в тея простотии за бог и какво ли там това е цел контрол над хората... Всяка религия някога е била секта . Затова да не ти пука, ако ще ти правят проблем не им казвай и си излизайте пък ако се задълбочи връзката ви пожелавам ви го като станете независими от тях (пълнолетни) няма никой какво да ви каже понеже нямате настойници. Успех ви желая.
    Последно редактирано от BlackMadness : 08-13-2014 на 11:26

Първоначално родителите ти може да не са съгласни, но ако го опознаят и разберат що за човек е може би няма да имат нищо против, че сте заедно. Все пак няма как да получиш съгласието им без да ги питаш, а и не можеш да криеш вечно

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Точно религията е основният проблем при този тип връзки. Мюсюлманите са по-консервативни в това отношение и не допускат родът им да се продължи от хора с друго вероизповедание, други обичаи и различни възгледи. Много често ако някой направи тази "грешка" бива заклеймен от цялата рода и се гледа на него като на предател.
    А колкото до нас, Християните, проблемът ни не е само в религията, но и сме силно повлияни от етническото напрежение и омраза, което се създава изкуствено от определени хора към този етнос.
    Тук съм готов да споря,много мразя клишетата,особено като аз съм тяхна жертва.
    Ще ползвам себе си за пример: Баща Сириец,Майка Българка.На 15 съм,имам сестра,излизам си където искам,ходя добре облечен и с айфон.
    Гаджета съм имал много и много,баща ми винаги ме е хвалил и ме е наставлялвал,даже и кондоми ми е предлагам да ми вземе.
    Сегашната ми приятелка е рускиня,родена в България,родителите и нямат никакъв проблем с мен.Просто се огледайте и осъзнайте,че не всичко е така като в Турските сапунки по Нова и диема

Повече от фен Аватара на martin97
    Отиваш,казваш в прав текст,че си имаш приятел като мълчиш за религията или етноса на гаджето.
    Направи ситуацията такава,за да се опознаят родителите и приятелят ти!
    Когато това стане,им казваш,че е турчин и се молиш те да го одобрят.
    УСПЕХ!!!
    Последно редактирано от martin97 : 08-15-2014 на 17:04 Причина: Грешки в граматиката и пунктуацията.
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Мега фен Аватара на draid
    Аушвиц

Няма да останеш доволна от тая връзка, обещавам ти (:

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    "Мария Айдънова", вероятно нямаш търпение да се омъжиш и да си смениш фамилията.
    n00bs

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Случвало ми се е и най-важното в случая е да сте заедно, да се подкрепяте, защото определено, ако родителите ти не го приемат ще има проблеми и на моменти ще се почувстваш слаба, безсилна и ще имаш нужда от неговата подкрепа.

Иначе според мен изчакай още малко.
    Рано е да ги запознаеш, от месец сте заедно все пак.
    Изчакайте още време, да видите как ще се развие връзката ви, да не се окаже просто моментно увлечение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си