- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажа на родителите си за приятеля ми?
Аз съм кажи речи в подобен случай на 18 съм и имам връзка с момиче на 16 която е от смесен брак (бащата е турчин, а майката българка). Както в повечето такива случаи майка и е приела исляма, а баща и е адски регилиозен . Та аз реших да споделя с моите родители и се получи интересно майка нямаше нищо против, но ми каза да се пазя да не ми направят нещо, а татко беше пределно ясен ''няма ли българки? Можете да си останете приятели нищо повече'' Ако тя сподели с техните тя е намеквала при нея майка и не прави проблем на баща и скача веднага. Та вече 6 месеца сме заедно напук на тях тайно се виждаме знаеш ли колко е забавно адреналин и тръпка да не ви видят пък и живеем в малък град, където кажи речи всички се знаят и просто има тръпка и всичко е много по вълнуващо. Тя не е по религиите атеист си пада и аз съм така не вярвам в тея простотии за бог и какво ли там това е цел контрол над хората... Всяка религия някога е била секта. Затова да не ти пука, ако ще ти правят проблем не им казвай и си излизайте пък ако се задълбочи връзката ви пожелавам ви го като станете независими от тях (пълнолетни) няма никой какво да ви каже понеже нямате настойници. Успех ви желая.
![]()
Последно редактирано от BlackMadness : 08-13-2014 на 11:26
Първоначално родителите ти може да не са съгласни, но ако го опознаят и разберат що за човек е може би няма да имат нищо против, че сте заедно. Все пак няма как да получиш съгласието им без да ги питаш, а и не можеш да криеш вечно![]()
Тук съм готов да споря,много мразя клишетата,особено като аз съм тяхна жертва.
Ще ползвам себе си за пример: Баща Сириец,Майка Българка.На 15 съм,имам сестра,излизам си където искам,ходя добре облечен и с айфон.
Гаджета съм имал много и много,баща ми винаги ме е хвалил и ме е наставлялвал,даже и кондоми ми е предлагам да ми вземе.
Сегашната ми приятелка е рускиня,родена в България,родителите и нямат никакъв проблем с мен.Просто се огледайте и осъзнайте,че не всичко е така като в Турските сапунки по Нова и диема![]()
Отиваш,казваш в прав текст,че си имаш приятел като мълчиш за религията или етноса на гаджето.
Направи ситуацията такава,за да се опознаят родителите и приятелят ти!
Когато това стане,им казваш,че е турчин и се молиш те да го одобрят.
УСПЕХ!!!
Последно редактирано от martin97 : 08-15-2014 на 17:04 Причина: Грешки в граматиката и пунктуацията.
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Аушвиц
Няма да останеш доволна от тая връзка, обещавам ти (:
"Мария Айдънова", вероятно нямаш търпение да се омъжиш и да си смениш фамилията.
n00bs
Случвало ми се е и най-важното в случая е да сте заедно, да се подкрепяте, защото определено, ако родителите ти не го приемат ще има проблеми и на моменти ще се почувстваш слаба, безсилна и ще имаш нужда от неговата подкрепа.
Иначе според мен изчакай още малко.
Рано е да ги запознаеш, от месец сте заедно все пак.
Изчакайте още време, да видите как ще се развие връзката ви, да не се окаже просто моментно увлечение.