- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Свобода
След 3 години, 3 месеца и 7 дена вече съм безработен...
Време е за малко заслужена почивка...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Заслужената ми почивка няма да е особено дълга, понеже утре съм на интервю за работа...
Иначе и да не започна работа, имам 10 заработени дни през този месец +7 дена отпуска, която ще ми платят, което прави повече от половин заплата... :3
Ако се запиша и на борсата за 4 месеца, няма да имам проблем с плащането на нета, а след като минат тези 4 месеца, ще е Декември и ще получа 4-5 хиляди рента, които ще ми стигнат да си платя втория семестър и да си плащам нета до лятото, когато пак ще мога да работя нещо... :3
Стига да не ме е блъснал някой самолет до тогава де...![]()
Мишинка
BrainDamage
Много хубаво, че си се записал да учишЧе цял живот в кауфланд и подобни места не е работа ...
Свободата, Санчо, е като салама, който ти така лекомислено режеш .... (някъде из ТВ рекламите ;дд) .. Просто като прочетох заглавието се сетих за това...
Иначе честито ! Дано си намериш работа, която да ти доставя удоволствие и да работиш с желание)
Кво ще учиш?
На интервю за каква работа си?
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Май много те е измъчвала тази работа, щом и дните, и месеците си броил?![]()
Успех в намирането на нова работа.
Честито и според мен доста правилна стъпка. Дано се развият положително нещата нататък!
И секундите броях докато дойде моментът да напусна...![]()
Ходих на интервюто за работа, взеха ме, но се отказах, понеже искат да им ходя на разкъсани смени (сутрин за 4 часа и вечер за 4 часа) и се отказах, понеже няма полза да бачкам за 25 лева на ден, 3 лева да ги давам за автобуси и още 10 вечер за такси, ако искам и договор да ми одържат още 4 лева и то става да бачкам за 9 лева на ден... Да не говорим, че трябваше по 3 часа да вися само по автобусите...
Иначе работата беше приятна. В едно от заведенията на плажа, млади колеги/колежки, приятна музика и т.н. ;3
Ученето ще е телекомуникации и мобилни технологии. (:
Мишинка
BrainDamage