.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Гришата

Голям фен Аватара на TIFOSO
    WE THE PEOPLE...

Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Да, Григор няма добър ретур и тва е видно. Но оня човек с черните очила дето никога не изразява емоция е правилният човек. За'режи тея глупости, че не е натрупал мускулна маса. След като треньор му стана Рашийдката, нашия вече започна да опъва леко по леко тениската, че преди я вееше като байрак. Може би от скоро следиш Григор и за тва. Не можеш да сравниш ген с ген. Цонга е колониален тип и е нормално физиката да му е такава. Не е задължително да си 120 кила, тва е тенис все пак. Джокович и Федерер да не би да респектират с физика на пръв поглед? Григор върви в правилната посока и подобрява играта си, тва е видимо за всички.
    Следя Григор от 5-6 години за твое сведение. Не съм казал нищо лошо за Рашид, самият той спомена, че Григор е едва на 25% от възможностите си и има доста да му подобрява играта. Да, понатрупа малко мускули, но трябва още. Федерер е здрав в ръката и раменете и затова има един от най-добрите ретури в света, както и много опит. Джокович, за да връща също така добре сервиси е прекарал много часове специално за този удар. Така трябва да направи и нашия човек. Има голям потенциал, много е техничен, дори мога да кажа, че е по-техничен от любимия ми Федерер.
    Айде ще видим в Синсинати какво ще направи.

В тура в момента Мъри и Джокович имат най-добрите ретури. Здравината в раменете и ръцете не определят тва колко си добър от ретур.

Еми горе ти написах, че освен тях трябват и много тренировки. Към тия двамата съвсем спокойно мога да добавя и Федката, въпреки че е на 33.
    Мъри може да има хубав ретур, но е просто един връщач и за мен лично е скучен за гледане.

Мъри беше връщач. От няколко години е станал много агресивен и търси развръзката бързо. За мен Хюйт има по-ефективен ретур от Федерер, въпреки разликата в класите хах.

Ще се съглася за Хюит. Мъри продължава да си е връщач, просто си изчаква момента и атакува агресивно или само насочва.

офтопик: Дано Надал да се възстанови за US Open да погледам хубав форхенд.
    Последно редактирано от Ryuko : 08-09-2014 на 22:59

Супер фен Аватара на tireheb
    не знам аз, ама ми прави впечатление, че нашият в почти всеки негов мач, който съм гледал, има по 1-2 сервиз гейма, в които просто отсъства
    ей така просто, пробив на 0 за 3-4 минути подарява
    супер много ме изкарва извън нерви

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Тенис/голф са аристократични спортове. Заврете си ги отзад шибани буржоа.
    П.С Пуснете тема и за крикет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си