.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Покана на изчакване.

Здравейте, искам да попитам за съвет. Кажете ми след като моканих момичето мечта на бал по телефона, разбира се, а не фейса Тя ми каза, че ще си помисли. Попита ме дали съм по-висок от нея, но това явно е бил някакъв въпрос със скрит смисъл, който не разбрах. Тъй като аз я питах преди още 12 клас, тя ми каза, че е прекалено рано още и ме попита до кога да ми отговори.

И така - да чакам докато отговори или директно да й се обадя, какво мислите ?

Мега фен Аватара на xoxi
    Какво, какво?

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Тя знае ли кой си? За да те пита дали си по-висок от нея ..

Не съм сигурна, че тези неща се правят по телефона.

От един клас сме. През ваканцията сме в различни градове.

Супер фен Аватара на Christinna
    Поканил си я на бал, тя те е питала дали си по-висок от нея и ти е казала, че е прекалено рано?
    Никъв смисъл, пробвай друга тема.

Не се случи така. Просто ми каза че още е прекалено рано и накрая "А, впрочем, ти колко беше висок".

asafsewgwe
    Guest
    Още е прекалено рано , ще изчакам докато не си намеря по добър от теб и ако не успея тогава вече ще говорим .

>Чувстваи се резерва брат <

Какво правим тогава ?

Страшно формулирана тема Аз като гледам, дори не си и резерва. От един клас, пък тя не знае дали и пасваш на височина...смятай колко си и интересен...

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Страшно формулирана тема Аз като гледам, дори не си и резерва. От един клас, пък тя не знае дали и пасваш на височина...смятай колко си и интересен...
    Exactly

anonymous708973
    Guest
    Въпросът за височината е със суперочевидна цел. Иска да знае дали все още ще си по-висок от нея, когато обуе 10+ сантиметра токчета за бала.
    Честно, не знам как досега никой не се сети.

Това е единствената причина, да. Приема му от раз иначе...

За абитуриентски бал ли става дума изобщо?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Въпросът за височината е със суперочевидна цел. Иска да знае дали все още ще си по-висок от нея, когато обуе 10+ сантиметра токчета за бала.
    Честно, не знам как досега никой не се сети.
    Ясно е това, ама все пак:
    Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    От един клас, пък тя не знае дали и пасваш на височина...смятай колко си и интересен...
    Прекалено е рано още. Дори не сте започнали 12 клас, до май месец 2015 има толкова време... Няма смисъл да се уговаряте от сега.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Лято е, хората са на море, планина, почивка .. А ти си тръгнал да и звъниш и да я питаш дали иска след 10 месеца да ти е дама на абитурентския бал? На нея най-вероятно въобще не и е до това в момента и просто е поддържала разговора с някакви малоумни въпроси. Веднага и се обади и я покани пак, но този път на басейн или разходка в парка. За бала започни да мислиш най-рано през Февруари-Март месец.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от xStrahil Виж мнението
    Какво правим тогава ?
    Тоава си запазваш достойнството и си намираш друго момиче, а не и пълзиш в краката да я молиш.

Боли те оная работа, питаш ако не ти каже веднага "еми Хуу няма проблем или ДА" я заебваш.. ако няма с кого другиго от класа да ходиш, питаш някоя съседка,позната, братовчедка.. При вас не знам как протича Бала и самото изпращане.. При нас се минава почти през половината град от училището до Заведението и това е.. после кой от къде е.. да не мислиш като ти е дама ще стои до теб цяла вечер или нещо друго.. само за това е дамата .. освен ако не се харесвате де..

Ина е права за обувките. Иначе има много време, да. Може би се надява някой друг да я покани.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на draid
    ^ Ами да си седи и да си се надява бе, какви са тия несериозни отговори ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си