.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Тампони

Shishi4kata
    Guest

Тампони

Здравейте. Вчера си мислех да започна да нося тампони. Но се сетих,че тампони те се поставят във вагината. Страх ме е че ако си сложа тампон ще разкъсам химена си. Дали съмненията ми че за да носиш тампони не бива да си девствена,са оправдани? Съжалявам ако въпроса ми е глупав,просто се чудя.

Ако използваш o.b mini няма шанс да ти се разкъса химена, но аз докато бях девствена и тях не можех да си слагам така или иначе..неприятно дразнещо та дори болезнено чувство и тва е. Но пробвай, при теб може да се получи. Тампоните са много по-хигиенични, няма кръв навсякъде отдолу по теб и се чувстваш свежа постоянно.
    Последно редактирано от zoyex : 08-09-2014 на 15:54

Shishi4kata
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от zoyex Виж мнението
    Тампоните са много по-хигиенични, няма кръв навсякъде отдолу по теб и се чувстваш свежа постоянно.
    Да,но съм чувала че има и много опасности от носенето на тампони като токсично шоковия синдром например. Иначе май по-добре засега да си остана на дамски превръзки,а пък тампони ще нося след първия път за по-сигурно.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Принципно има предвидени за девствени момичета, ако попиташ в аптеката или в магазина ще те ориентират най-добре. И аз по едно време исках да ползвам тампони, но при мен колебанията идват от факта, че няма да си го сложа както трябва Иначе всички твърдят, че е по-удобно, така че нищо не ти пречи да пробваш.

Купи си малък размер тампони и няма да имаш проблеми. Ако усещаш дразнене или изобщо усещаш самия тампон, значи не си го поставила правилно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си