.
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Threaded View

Взех правилното решение, но въпреки това ме боли много...

Ами... и друг път съм писала теми, то си стана традиция да пиша, за да споделя само нещо такова... Преди пишех най-редовно тук, но сега сякаш дори и това не ми се прави и не мисля, че ще ми олекне, но може би трябва да опитам.Никога не ми е вървяло толкова в любовта поради простата причина, че или не ми отвръщаха на чувствата или ми отвръщаха, но рано или късно се разделях с човека заради различинията ни, ревността или било нещо друго, всъщност имам само 2 що годе сериозни връзки в живота макар че не са продължили толкова време, просто вложих много в тях.И последната ми беше такава, всъщност я приключих този път аз.Бяхме се събрали след раздяла 2 месеца с уговорката уж да започнем на чисто... Но явно от толкова караници първия път той си промени коренно държанието спрямо мене... И вече стана невъзможно да говорим за проблемите си, а те бяха от най-различен характер-ревност, липса на доверие, започна да ме лъже уж за мое добро, не ме включваше вече в плановете си, защото "ти много мрънкаш а аз обичам спокойствието", обиждаше ме, дори ме напсува веднъж а и най-важното всеки път когато имаше нещо ми казваше "внимавай защото ще те зарежа отново" ... Накрая не издържах и сама приключих нещата.Но въпреки всичко чувства имаше, според мене и от негова страна и сега ми е ужасно тежко ... Знам, че постъпих правилно, защото откакто се опознахме и видяхме, че нямаме нищо общо като хора само се наранявахме на мен все нещо не ми достигаше, а той не може да търпи критика и опитах ли да говоря с него винаги "стига си мрънкала нали се обичаме" .. Да, но на думи ... Знам, че не сгреших, но въпреки това едно тъничко гласче в мен казва "все пак дали не те обичаше след като толкова време бяхте заедно, а и единственият бивш който се върна при тебе макар че първия път ти беше по-виновна за раздялата" ... Дали има някакъв начин да се отърва от това чувство ? Просто не сме щастливи заедно и ако ще 50 пъти да се съберем нещата ще се влошават и влошават ... Не ме е блокнал в скайпа и вчера писахме, но аз му казах че просто ако иска може да сме в нормални отношения, но не мога да се върна при него нищо че написа, че ме обича и аз се разтреперих цялата ... Голяма тръпка ми е, а любовта с него е невъзможна не и с тия различни характери когато аз се опитвам да оправим нещата, а той "ти пак ли откачи изпадаш в някви кризи стига създава проблеми" ... Не знам и какво да правя с отношенията ни, за момента мисля, че е по-добре да не си говорим но май и никога няма да можем да сме приятели ... Не знам, просто исках да споделя тъй като приятелите ми са против него и са прекалено субективни и не разбират особено моите чувства.
    Последно редактирано от sweety933 : 08-08-2014 на 15:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си