.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Lightbulb Снимане на публично място!!!

Здравейте!!! Значи от доста време се каня да направя един публичен експеримент... Нещо от по-забавно, като например да залепя стотинка на земята и да снимам реакциите на хората на видео клип. Обаче се чудя как да го направя без да предизвиквам проблеми. Сещам се единствено да попитам хората за разрешение след като съм ги снимала и ако не са съгласни да замъгля лицата им или да ги премахна. Не знам какво да правя ако излезе някой нервен и направи проблем. Дайте съвети!!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако използваш клипа само за собствено удоволствие не е нужно да питаш хората, но ако смяташ да го разпространяваш в интернет задължително трябва да е с тяхно съгласие.

Между другото това със стотинката е доста изтъркан номер. Преди време си правихме подобни простотии по главната, но много бързо омръзват и идва желанието за нещо по-брутално ..

Еми мисля да го пускам в Интернет... А ако например човека не е съгласен и просто му замъгля лицето ще стане ли?

Честно казано имам още няколко идейки, но някои ми се струват много брутални и ако взема да попадна на някой нервен не знам какво ще става. Ако се сещате давайте и вие някакви идеи

Мега фен Аватара на RapExotic
    Да, ако му замъглиш лицето няма да има проблем.

Трябва да си готова да попаднеш и на по-раздразнителни хора. Все пак подбирай тези, на които ще прилагаш номера. Хората, които се занимават с така наречения "prank" или казано иначе шегаджийство със случайни хора са пълни дебили и трябва да са готови да понасят всякакви обиди, дори понякога да си имат проблеми и с полицията. И най-важното - нигога не тръгвай сама на "лов" за такива неща. Нека има поне още 1-2ма човека с теб.

Ето една идея, която смятаме да реализираме тук с няколко аверчета, след като се сдобием с необходимата техника: https://www.youtube.com/watch?v=6alPtfw8C84

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Paris_98 Виж мнението
    Еми мисля да го пускам в Интернет... А ако например човека не е съгласен и просто му замъгля лицето ще стане ли?

Честно казано имам още няколко идейки, но някои ми се струват много брутални и ако взема да попадна на някой нервен не знам какво ще става. Ако се сещате давайте и вие някакви идеи
    Колко брутални ?
    Не прави това
    http://vbox7.com/play:f031935f7c

Мега фен Аватара на galaxy29
    това с клоуна е много добро
    обожавам да гледам подобни в ютюб, развлекателни са
    абонирала съм се за whatever, все готини неща пускат :д

Град
    София
    но да не си на мястото на минувачите

Даа, тези на whatever много ме кефят... Освет т.н. "prank"-ове имам интерес и към социалните експерименти (social experiment). Да изпиташ на какво са способни хората. Вижте това „Would you help a girl? (Social Experiment)“: http://youtu.be/zNOTWjIJ58E

Град
    София
    ако се стигне до заснемането и качването на клип в интернет,ще ми е интересно да го видя
    Успех

да и експериментите са много готини, whatever правят и такива :д

на нея само един й отказа :Д

обаче на него една от двеста му върза хахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си