Здравейте, имам проблем. Преди 9 месеца тръгнах с едно момиче, с което ходя до ден днешен, но на втората седмица излязох с няколко приятели и изневерих. Бяхме няколко приятелчета и гаджето на един от тях, който ми е много добър приятел... Но се напих ужасно много и се натисках с гаджето на един от най-добрите ми приятели... Както и да е на другия ден осъзнах какво съм направил и си признах всичко. Мислех си че приятелката ми ще ме остави, но тя не го направи. До ден днешен живея с тази вина... когато се сетя за това, започвам да се самообвинявам, чувствам се като боклук и т.н. Все пак всичко се оправи до някаква степен, не съм в много лоши отношения с приятеля ми, въпреки че си мисля, че той ме мрази. Но нека оставим него. Заедно съм с момичето, което обичам от 9 месеца скоро ще станат 10. Не искам да я загубя, имали сме много караници но все пак сме заедно. Сега тя е на море и ще си дойде след ден-два... Но днес разговарях с нея и личеше, че и има нещо... Попитах я но отказа да ми каже, бях много настоятелен и си призна. Каза ми че от 2 дена си мисли как съм се натискал с въпросното момиче, че се чувства тъпо и, че не знае как приятелят ми изобщо ме е погледнал в очите. Знам че съм виновен, не и казах нищо, знам че е права... В момента пак се чувствам по същия гаден начин и вече не знам какво да правя... Обичам я и не искам да я загубя. Иска ми се да върна времето назад, но не мога. Иска ми се да не се бях напивал толкова много и да не правя такива неразумни глупости.Какво е вашето мнение, има ли изобщо начин тя да ми прости. Какво да направя, обичам я. Откакто съм с нея съм щастлив. Правя подаръци за нея само за да и видя усмивката, защото това е което искам най-много. Правя и различни подаръци, дори и саморъчно направени, а не купени. Обичам я, съжалявам толкова много за това, което направих.......... Какво да правя, дайте ми съвет, чувствам се виновен, гадно ми е, че и тя се чувства по същия начин... Но не искам да си тръгне от мен... какво да направя. Помогнете