.
Затворена тема
Страница 17 от 367 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 9154
    Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от __SuNshInE__ Виж мнението
    Тъпо ми е. Бясна съм. Не мога да определя дали ми се реве от яд или от обида.
    Писнало ми е да ме взимат за даденост, писнало ми е от лигаварници, които не знаят какво искат, писнало ми е от всичко честно казано. От много отдавна не бях изпадала в толкова скапано настроение.
    Играхме си на котка и мишка 2 месеца, и накрая ми сервира някакви простотии, просто в момента съм готова да удуша някой. Сериозно.
    Проклятие ли е все на такива тъпанари да попадам, не знам, обаче ми е толкова гадно в момента, не знам къде да отида... не знам кво да правя, а ако не мръдна на някъде скоро ще се пръсна.
    Спокойно, не е проклятие, всички сме така. :Д:Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Днес всичко е затворено.
    Пхаха, нали, добре дошла в немскоговоримия свят :ДДД
    Стигала съм дотам да се хващам на бас, не ми вярваха, че няма да намериш отворен супермаркет в неделя и че такова нещо като будки и денонощни н-я-м-а. (освен тук-таме бензиностанции)

Ооо, опитах тортата, един път е. Много доволно, ще питам за рецепта за крема с кафе!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ОФИЦИАЛНО ВЪВ КАЛЕНДАРА : IT IS YOUTUBE DAY !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Colouring
    Изнервена и на тръни. Ако до 15 минути не ми звънне телефона, ще тегля майните на всички и всичко.

Не ми харесва,когато отворя тубата и на началната страница ми излизат клипове на чалга изпълнители.
    Все едно това е определението за България и сякаш всички мислят че само това слушаме и само така ни възприемат
    Последно редактирано от Момчевкутия : 08-17-2014 на 16:40

Голям фен Аватара на yolo..
    Навън вали, уютно ми е, чакам мама да сготви... :3

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Имам точно три приятелки жени. И тя неслучайно е една от тях. Може за един час да се видя с нея, обаче винаги има какво да си кажем и на какво да се посмеем. Обичам я. Приятно ме разведри излизането с нея, както и краткия разговор с него.

Обаче още съм на тръни. Много, много сконфузно се получи тази сутрин, колкото и да се опитвах/м да замажа положението. Очаквам тъп разговор по някое време, въпреки че засега няма индикации скоро да се проведе такъв. Всеки се прави на приятно разсеян и на тъп, на никого не му се обсъжда това, което се случи. И по-добре. Дано така и да си остане, 'щото хич не ми се обяснява кое как.

Иначе тази вечер душичката ще си излиза с приятелите, чак ми се обажда да ме уведоми и да ме пита дали имам нещо против, хахаххахахаха. Много мило ми стана.
    Печели точки. Особено след снощи...

Тази вечер ще е мързелива и протяжна, и без това времето предразполага. Свърших си вече домакинската работа, така че мисля да си направя едни вкусни спагетки и да зяпам филмчета.

Мега фен Аватара на Blab
    ^^^feel you, bro

харесах си сериал, изгълтах 1-вия сезон и вече 2-ри ден преравям нета за останалите и - нищо! ни-що!
    не ми се вярва чак. ебаси заглавието, интернет-недобронамерено, прхр!

иначе пиша няк'ви неща уж. и се карам с всички вкъщи, а майндсетът ми е съвсем друг(аде).
    нуждая се от изолация и скоро (май) ще я получа. трябва ми стая без хора, за да мога да се съсредоточа и да си изпълня проектите в срок и така, както съм ги намислила.

иначе искам да завали. и разни други неща.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    харесах си сериал, изгълтах 1-вия сезон и вече 2-ри ден преравям нета за останалите и - нищо! ни-що!
    кой сериал?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    кой сериал?
    RAW

//много обичам кухни:Д

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Изнервена и на тръни. Ако до 15 минути не ми звънне телефона, ще тегля майните на всички и всичко.
    Надявам се да е звъннал телефонът

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    RAW

//много обичам кухни:Д
    С подобни сериали бързо се надебелява.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 08-17-2014 на 19:29
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на xoxi
    До онзи ден се оплаквах, че трябва да вървя по 6-7 километра всеки ден, а утре като ме очакват двойно/тройно повече, той да си прави сметка как ще му надуя главата вечерта, само да се прибера заедно с краката си в нас.
    Обаче пък ми е адски развълнувано и се усеща доза притеснение, но се надявам всичко да мине добре. Ако успея да се запозная с някой от тях, ще е много хубаво, ама не ми се вярва да извадя пък чак такъв късмет.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Тъжно ми е, плаче ми се и ми е супер притеснено, нямам идея как да се справя с това. А дори нямам на кого да споделя, всеки е зает.
    И утре съм пак цял ден затворена в глупавия офис, а вече не издържам...
    Ох, отивам да си поплача

Супер фен Аватара на mayaaa
    Добре ве, какво ми се случва? Ядох два пъти на обяд (нда, обяд, окала 16:00), натъпках се ката свиня, за вечеря унищожих доволно количество храна, ядох и бисквити и пак се чувствам ужасно гладна. А в стаята няма нищо за ядене, няма отварен ресторант или нещо такова в и окола хотела, а закуската е след окало 10 часа. Meh. И защо, по дяволите, като никога, всички тук пишете за храна?? Това не е честно!
    Поне тя се връща скоро, аз също се прибирам след няколко дни и искам да се видим! И отново. И отново. И много пъти. По много време. Много. Много! Мале, чак сега осъзнавам колко ми е близка и колко голяма част от ежедневието ми вече е свързана все с нея.
    И с него искам. Много! Искам пък! Ама не може. Ще си чакам до 27, а няколко дни по-късно заминавам аз. Не искам! Искам си в тъпия, мрачен, глупав и скучен град с него и с нея. И така още дълго!
    Мрън. Мрън!

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    И аз съм гладна! Много гладна. Много,много гладна.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    "Народът прост, животът - тежък, скучен. - Живот без маска и без грим - озъбено, свирепо куче."
    :/

Искам да си продължа играта а трябва да лягам..

Мега фен Аватара на draid
    Какво играеш ?

Коляното ме боли лошо.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Имам точно три приятелки жени.
    Хахах. Същата съм.

Иначе май ми е хубаво, знам ли?! Спори ми се нещо, но никоя тема във фороня не ми взе вниманието. Много жалко.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Искам да лежа и да се гушкам с някой, да имам с кой да си споделя пицата и видео игрите. Такова ми е настроението в момента.

Натъпках се супер мощно и имам и цяла кутия сладолед, с която май ще се занимавам утре. Чудя се дали да гледам още някой филм или да лягам. Уф.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Искам да лежа и да се гушкам с някой, да имам с кой да си споделя пицата и видео игрите. Такова ми е настроението в момента.

Натъпках се супер мощно и имам и цяла кутия сладолед, с която май ще се занимавам утре. Чудя се дали да гледам още някой филм или да лягам. Уф.
    Ъм, ъ... Такова, гушкай се с мен, сподели ми сладоледа си, филмите, пицата, игрите... Смисъл да. :д За малко гушкане убивам в последно време.

Супер фен Аватара на Jaune
    Оф, имам болезненото усещане, че наистина съм права. Истината е гадна, ве, не я искам тая истина.

Мега фен Аватара на babity
    ФилмирАх се. Напълно се вписва в идеала ми за мъж, тежкият характер му е в повече, но и т'ва не ме смущава. Единственото, което си мисля е, че нямам какво да му предложа и т'ва вместо да ме амбицира да се му се издигам в очите, просто ме кара да се затварям за/пред него. И с оглед на т'ва, че и той не е от най-споделящите, нямам идея как точно тря'а се получат нещата.

Мега фен Аватара на galaxy29

Супер фен Аватара на mayaaa
    Организмът ми се подиграва с мен, просто се подиграва... Добре ве, единият път ще ми закъснее една седмица и ще ми дойде хептен пък за рождения ден, на който толкова исках да отида, ама не, беше на басейн, а следващият път ще подрани с 9 дни, за да ми дойде в единствения ми пълен ден на някакво шибано СПА. Seriously?? Ок, времето се оправя, градът е относително голям, исках да се разхождам - еми, на, разхождай се.
    Прекалено много ми влезе под кожата, за да не ми пука. Влияе ми всяка реакцията, всяко действие, всяка малка подробност. Ако това, което имаме отиде по дяволите, ще боли, много, много ще боли.
    Последно редактирано от mayaaa : 08-18-2014 на 06:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си