- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Уморена,но щастлива и доволна!туту!
maDamn
Честит ти със закъснение.
Он: Ееееебаси променливите настроения, честно.Ся отново съм с мисли за пускане по течение and other shit. И пак ми е яко и положително, и усмихнато, и глезещо се, ама си нямам и на идея след половин час какво ще е.
Все тая, пия си изстуден плодов чай и си се радвам. Ще си използвам слънчевото настроение до тогава, до когато мога!
Едит: Оооо, и най-накрая успях да си довърша тренировката за долна част благополучно!Бях се отчаяла вече.
Последно редактирано от mayaaa : 08-21-2014 на 18:03
Писнамиписнамиписнами!!!!!
Какво се случи, откъде се появи, защо не ми минава, ще се побъркам, влияе ми на психиката и на нервите и се изпокарах с всички ;(
Не мога за друго да мисля просто, не могаааа
И започвам да си мисля и някои глупости, които просто не трябва да допускам в главата си, че каквато съм импулсивна ще прее*а нещата..
Пак се сърди..мии нека си се сърди! Омръзна ми все аз да съм крива. Може да съм хлътнала здравата ама все още имам мозък. Цял ден си пея въпреки,че ми е кривоДа видим дали ще се сети един път и той...
изведнъж ми стана толкова тегаво, че чак главата ме заболя :с
не съм сигурна дали нямам нужда от чисто физическо докосване, една прегръдка, ама нъцки, няма от кой ;д
о, толкова милооо. прекрасни са. аз съм лоша, трудна за търпене. винаги застават на моя страна, винаги ме подкрепят. имам страхотни френдчета. НО искам да се отцепя от глутницата. да, на всичкото отгоре ги заебавам. е :/
обичам да съм...Сама (:
имам нужда
мда
Мрънкащо ми е, криво, сънено, уморено. Не се понасям чак.
Все се заричам, че в раздел Секс няма да припарвам и всеки път се потрисам, като си прескоча *забраната*...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В следващите няколко дни светът ми ще се преобърне на многооо градуси. Чувствам се като пухче, носено от вятъра. Не искам да планирам, не искам да мисля какво беше или би могло да бъде. Искам да се сгуша в неговата сигурност и никога да не я напусна.
Искам да съм негова. Постоянно.
А няма да мога.
Отивам да спя преди да съм умрял някъде по пътя към леглото от умора.
Не че беше лошо, напротив, но не беше това, което очаквах. Дано утре да се справи(м) по-добре. Само това ще кажа.
Мина ми меракът, трябва да си помисля за нещо ново.
Почват да ме дразнят малко по малко, ама две седмици още ще изтърпя.
Много е тъпо на работа без него. Ама много! Не мога да работя с нея, само ме изнервя, егати control freak-a. Още пазя самообладание и добро поведение, ама почва да ми лази по нервите. И какво ми се прави на светица, нали и тя самата смята да се маха след 5 месеца, какво ѝ пука дали аз ще си тръгна след един?!
Ходи ми се някъде, май трябва да почна да гледам билетите за Амстердам как вървят.
гледам Революцията и виждам, че все пак са използвали част от идеите ми:Д
how nice it is...
//последните дни се чувствам ужасно. просто не виждам път, където и да потропам, вратите се затварят. уморих се.