- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- изнасилиха ме
здравейте, имам нужда от съвет и помощ!
преди няколко дена в борисовата градина ме хванаха и ме пребиха групичка от 7-8 човека. беше късно околко 11 и след като ме пребиха ме удраиха с палка в главата и един от тях ме съблече и ме изнасили в гъза. от тогава имам зверски болки! искам да попитам има ли начин да премахна болката и отново да съм девствен отзад?? благодаря предварително!
Седя и се чудя, много ли трудно ги измисляте тия теми ? Защото човек с малко повече умствен багаж сигурно ще измисли по-оригинална докато си чете вестника в двете нули.
Уж границите на чувството ми за хумор са широки, обаче това, откъдето и да го погледнеш, е екстремно идиотско. Много меко казано.
Последно редактирано от paradosou : 08-11-2014 на 18:52
чорбари бяха да, хора наистина помогнете ми да кажа ли на родителите ми? казах им че са ме кунтузили като ритах но вече наистина не издържам!
То щото ако те бяха изнасилили преди няколко дни щеше да седиш и да пишеш по форумите. Аре бегай
търсих в интернет навсякъде съвети никъде не намерих. срам ме е да кажа на приятелите ми. от тогава не съм излизал навън, не ходя на тренировки. моля ви дайте ми съвет!
сбъркала си в тъмното глутницата улични песове с хора.
Баси болния пес, много ще се изкефя ако това техните наистина го видят какво пише![]()
По-добре ще е да го минат като припка из Борисовата. Ще му остане една тежка обица на .... ухото.
Ох,пак ли ве!!!!!!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last