.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    SwagMojiBy
    Guest

Дали , или ?

Аве аверчета , онзи ден бях на басеин и като си тръгвах видях едно уникално красиво момиче , червенокоса , але направо щях да откача , не можех да откъсна очи от нея . Засякоха ни се погледите и се гледахме в продължение на 5 секунди ... Не можах да я заговоря защото беше в компания с приятелки , оо и беше с около 3,4 години по голяма от мен .
    Аз съм на 17 и изглеждам добре , среден ръст и леко мусколесто тяло .
    Въпроса ми е аз ли си вкарвам филма , че може да ми е хвърлила око щото и аз така втренчено я гледах ... Дали може да се е объркала и да е харесала нещо в мен :Д . О и на вас момичета случвало ли ви се е да харесате момче което по малко от вас с 2-5 години .

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Може повече да не я видиш, така че и да е, и да не е не променя фактите. Може и да си й направил някокмо впечатление, кой знае.
    Иначе за втория въпрос - вчера се запознах с едни момчета от хотела и единия определено ми направи впечатление, не му дадох по-малко от 18, а се оказа с 1 година по-малък. 1-2 години, в зависимост от човека мога да го преживея, ама 5 ..на нашата възраст 5 са ми много. Има разлика в акъла.

Мега фен Аватара на Colouring
    Впечатление постоянно ми правят някакви хора, но дотам.
    А ти знаеш ли коя е тя и изобщо има ли шанс да се видите пак? 'Щото иначе е малко безсмислено..

Мега фен Аватара на galaxy29
    на мен понякога ми е приятно да поглеждам и да се усмихвам игриво, когато някой ми е симпатичен, колкото да пофлиртувам
    но ако искам нещо, ще се запозная
    по-малък ми се е случвало да си харесам, да

SwagMojiby.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Впечатление постоянно ми правят някакви хора, но дотам.
    А ти знаеш ли коя е тя и изобщо има ли шанс да се видите пак? 'Щото иначе е малко безсмислено..
    Не знам коя е , видях я за пръв път тогава . Знам само че е много красива и дълго ще си спомням за нея .
    Беше толкова секси , толкова красива и уникална ....Мисля си че дори ми се усмихна леко , ама нз тука вече може и аз да си украсявам и изопачавам фактите :Д

Мега фен Аватара на xoxi
    Не ми се е случвало да харесам по-малък от мен.
    Следващия път отиди и я заговори, без значение дали е с приятелки, няма да те захапят. Няма смисъл да се опитваш да гадаеш какво значи един поглед. Аз примерно ако видя, че някой се блещи срещу мен, започвам и аз да го гледам. Ей, така, да видя просто кой ще издържи по-дълго. Това не значи, че го намирам за привлекателен или пък имам някакъв интерес.

SwagMojiby.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    на мен понякога ми е приятно да поглеждам и да се усмихвам игриво, когато някой ми е симпатичен, колкото да пофлиртувам
    но ако искам нещо, ще се запозная
    по-малък ми се е случвало да си харесам, да
    А ако някое от тия момчета с които ти си пофлиртувала и ти е симпатичен , реши че иска да се запознаете ... ти ще му дадеш ли шанс ..

SwagMojiby.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Не ми се е случвало да харесам по-малък от мен.
    Следващия път отиди и я заговори, без значение дали е с приятелки, няма да те захапят. Няма смисъл да се опитваш да гадаеш какво значи един поглед. Аз примерно ако видя, че някой се блещи срещу мен, започвам и аз да го гледам. Ей, така, да видя просто кой ще издържи по-дълго. Това не значи, че го намирам за привлекателен или пък имам някакъв интерес.
    Е да ама не зная , ако ми се изгаврят за тва че се опитвам да забия яка какичка дето е бая по голяма от мен ... :Д:Д:Д

Мега фен Аватара на galaxy29
    съгласна съм с това за втренчването, което хохи спомена

зависи и просто действай, не го премисляй, докато не изпуснеш момента
    като се изгаврят, ще отвърнеш и ти

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от SwagMojiBy Виж мнението
    Аве аверчета
    нол пусей 4 ю

Излизала с 2 години по -малко момче от мен .Има някой 16-17 годишни които въобще няма да разбереш че са на толкова ако не им знаеш годините
    Заговори мацката следващият път ако няма симпатии поне ще си опитал .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си