- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- никой не ме харесва защооо ???
защо съм толкова самотен ? имам чувството че на никой не му пука за мен само нашите се интересуват горе долу как съм. опитвал съм се много пъти да свалям момичета но почти винаги е неуспешно ! според мен не съм хубав не знам защо но не се харесвам преди 3 седмици се запознах с една във ''gta samp''всичко наред държа се добре пазя я да не я убиват
вардих я от идиотите там
и така говорихме си по тела и всичко наред тя ме пита как ми е гласът аз викам супер е и тя вика и твоя е хубав и така нататък . не се бяхме виждали кой кой е ! звъняхме по скайп видяхме се и преди да си пуснем камерата ми пише грозна съм та това мен много не ме интересува видяхме се харесах я тя ми вика ти си си върха но аз съм грозна и си го знам мразя се и други ! пиша и не си грозна та пак грозна съм не ме заслужаваш пък съм с 3 години по малка от теб и това мене пак не ме интересува с колко е по малка ! аз искам да не съм самотен и да си имам гадже! на другия ден скъса с мене и ми вика нека си останем само приятели ! и за първи път някой ми каза че съм хубав ? е тва не го очаквах даже не го и повярвах. или наистина мисли че съм хубав или просто защото се мисли за грозна ми е казала че съм хубав ? та незнам за мен държа се добре забавен съм много не ме е срам толкова да говоря с момиче за първи път просто леко ме е страх нз защо висок съм 1.70 слаб съм не съм свиня добър по характер от търново съм и имам и едно уникално нещо мога да оправя всичко електронно компютри,телевизори,телефо ни,таблети,и други . не съм беден на 15 съм и имам mercedes benz w124 amg имам си всичко но само едно нямам щастие!
не съм бил щастлив от преди 2 години и от тогава слушам само тъжни песни телефона ми е пълен тази песен ми звъни http://vbox7.com/play:16f52899f2 имам само 3 мечти да си намеря щастието да целуна момиче и някога да се оженя !!! и си нямам напредстава защо но баща ми постоянно иска да съм сресан чак зализан пък това съвсем ми сваля самочувствието и се имам за супер грозен или пък да ме подстригва 2 ри номер ужас за мен всъщност не съм грозен разбрах го в един странен случай в който се хванахме на бас с един приятел и аз загубих и ми сложи една перука през целия ден да се разхождам с нея
и честно да кажа като се видях в един прозорец на даскало се влюбих в себе си
ако трябва де се оценя колко съм хубав е 4 от 6 пък с перуката се имах направо за 7
но това не е важно сега. някой може ли да ми помогне ????? sorry ако темата е на грешно място ще съм много благодарен на всички които ми помогнат