Нещата стоят така : Започнах неориентирани отношения с мъж скорпион, които в последствие се превърнаха в сексуални. След това - само секс и отначало бях съгласна...и така 5 месеца, но дойде момент , в който аз започнах да влагам много повече от това и се оказах в задънена улица. Няколко пъти плахо се опитвам да повдигна въпроса за моите чувства , но той ми влияе някак респектиращо и плашещо (може би това е , което ме привлича у него ) и никога не стигам до конкретно ''обяснение в любов'', а в отговор на дребните подхвърляния получавам : '' Давам ти това , което получавам.. На жена вяра да нямаш... Не ми обяснявай, не ме занимавай с това.. '' . Когато му се обадя просто да го чуя , дежурната реплика е : " Секс ли ти се прави ? '' .. и така... Понеже много вярвам , че зодията определя голяма част от характера , някой би ли ми споделил мнението си относно това , как отново да спечеля вниманието на този човек и как да докажа без драми и обяснения , че само той ме интересува на този етап ? Много ще съм благодарна и на мъжки представители от зодията да вземат конкретно мнение по въпроса !