.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

никой не ме харесва защооо ???

защо съм толкова самотен ? имам чувството че на никой не му пука за мен само нашите се интересуват горе долу как съм. опитвал съм се много пъти да свалям момичета но почти винаги е неуспешно ! според мен не съм хубав не знам защо но не се харесвам преди 3 седмици се запознах с една във ''gta samp'' всичко наред държа се добре пазя я да не я убиват вардих я от идиотите там и така говорихме си по тела и всичко наред тя ме пита как ми е гласът аз викам супер е и тя вика и твоя е хубав и така нататък . не се бяхме виждали кой кой е ! звъняхме по скайп видяхме се и преди да си пуснем камерата ми пише грозна съм та това мен много не ме интересува видяхме се харесах я тя ми вика ти си си върха но аз съм грозна и си го знам мразя се и други ! пиша и не си грозна та пак грозна съм не ме заслужаваш пък съм с 3 години по малка от теб и това мене пак не ме интересува с колко е по малка ! аз искам да не съм самотен и да си имам гадже! на другия ден скъса с мене и ми вика нека си останем само приятели ! и за първи път някой ми каза че съм хубав ? е тва не го очаквах даже не го и повярвах. или наистина мисли че съм хубав или просто защото се мисли за грозна ми е казала че съм хубав ? та незнам за мен държа се добре забавен съм много не ме е срам толкова да говоря с момиче за първи път просто леко ме е страх нз защо висок съм 1.70 слаб съм не съм свиня добър по характер от търново съм и имам и едно уникално нещо мога да оправя всичко електронно компютри,телевизори,телефо ни,таблети,и други . не съм беден на 15 съм и имам mercedes benz w124 amg имам си всичко но само едно нямам щастие! не съм бил щастлив от преди 2 години и от тогава слушам само тъжни песни телефона ми е пълен тази песен ми звъни http://vbox7.com/play:16f52899f2 имам само 3 мечти да си намеря щастието да целуна момиче и някога да се оженя !!! и си нямам напредстава защо но баща ми постоянно иска да съм сресан чак зализан пък това съвсем ми сваля самочувствието и се имам за супер грозен или пък да ме подстригва 2 ри номер ужас за мен всъщност не съм грозен разбрах го в един странен случай в който се хванахме на бас с един приятел и аз загубих и ми сложи една перука през целия ден да се разхождам с нея и честно да кажа като се видях в един прозорец на даскало се влюбих в себе си ако трябва де се оценя колко съм хубав е 4 от 6 пък с перуката се имах направо за 7 но това не е важно сега. някой може ли да ми помогне ????? sorry ако темата е на грешно място ще съм много благодарен на всички които ми помогнат

Не се ли замисляш, че проблемът е в грешният ти начин на разсъждение..порасни.

В кой сървър играеш?

Какво си очаквал от 12-годишна?
    Иначе опитай да си промениш поне прическата, баща ти не може да те контролира чак до такава стпен, говори с него. И продължавай да се запознаваш, да общуваш с нови хора и все ще намериш подходящо момиче, на 15 не си закъснял.

87.121.52.236:7777
    забавлявай се ако ме търсиш пиша се ''WOWP''

ами колкото да не съм сам ?! пробвал съм да говоря с него но нищо не можел дразнело го като не съм сресан като ми порасне повече коса съм бил ''маугли'' просто не знам кво да правя ? пробвал съм да се самоубивам с колата но е много ниска и не може да се обърне на таван само се завърта .

Другия път си хвани 10 годишна

то хубао ще я хвана ама ще иска да и купувам играчки

12- годишната не искаше ли?

Споко бе.Едва ли си толкова грозен.Грешно правиш просто.Излез навън,намери си приятели,ако нямаш.Не е толкова трудно.Не всички хора в днешно време избират приятелите си по външен вид.Търси съвестни хора и покрай тях ще си намериш приятелка.Просто спри с тези игри ,защото нито влияят добре на здравето ти,нито живота ти като цяло.

Цитирай Първоначално написано от баш_майстора Виж мнението
    не съм беден на 15 съм и имам mercedes benz w124 amg имам си всичко
    Ти го имаш, ти не си беден?
    На 15 се хвали с мерцедеса на баща си, поне да можеше да го караш. И после жените били материалистки и налитали на мъже с хубави коли, ами като си го включвате в личностната характеристика, как да не е така...

няма си напредстава дали е искала

имам доста приятели и за игрите имам 3 сървъра и на месец си печеля около 100 лева само като си стоя пред компа

Цитирай Първоначално написано от Маргаритка Виж мнението
    Ти го имаш, ти не си беден?
    На 15 се хвали с мерцедеса на баща си, поне да можеше да го караш. И после жените били материалистки и налитали на мъже с хубави коли, ами като си го включвате в личностната характеристика, как да не е така...
    ами мога да карам и мерцедеса е моя за 1 учебна година си го взех не е кой знае какво на 16 години кола е ама под капака е много интересно за едни 9 месеца събрах 7000 лева за информация е купуван от ''продавалник''

Порастни...
    Не мисля, че някое момиче би тръгнало с момче, чиято представа за ник е "баш майстора" .. и на свестните момичета не им пука дали си беден или богат, нито дали си красив или грозен... свястното момиче се интересува от това какъв си...
    А ако искаш момиче, колкото да кажеш, че си имаш "гадже" (тая дума ме разплаква от смях всеки път..) , то тогава още не си готов за "гадже" . .. момичетата да не са някакви предмети 'еее аз си имам най-новия модел' , "еее пък мойто е по-хубаво" ... т'ва е някакъе пълен дебилизъм...
    А може би ако пукаш по-малко игри и излизаш повече , ще се запознаеш с някое готино момиче.... ))
    Пп. Нищо против игрите.. и аз играя с моя, но не сме си пренесли живота и ежедневието в игрите, които играем....

О, вече има нов левел - свалки в ГТА? Грейт! Не мисля, че ти е дошло времето.. вземи прочети някоя книжка примерно, или излез сред реални хора.

оффф заеби заминавам да се самоубивам сбогом на всички !!! ако някой ще върви да ми зема начупената кола да заминава към долна липница там някъде ще съм се убил

Цитирай Първоначално написано от баш_майстора Виж мнението
    оффф заеби заминавам да се самоубивам сбогом на всички !!! ако някой ще върви да ми зема начупената кола да заминава към долна липница там някъде ще съм се убил
    Излез от филма.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Хора-а-а-а, човекът просто си няма работа.

Довечера влезни към 10 вечерта, пиша се Sqnkata_BG.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Драги ми красавецо,
    с тези думи : " не съм беден на 15 съм и имам mercedes benz w124 amg имам си всичко но само едно нямам щастие" ме разби. И Джони Деп да се появи и да го изтърси това, повечето момичета, които имат повече мозъчна дейност от патици, преживели мозъчна лоботомия, биха те отрязали.
    По отношение на 12-годишната девойка- няма какво да направиш; или не си пада по мерцедеси, или наистина има супер ниско самочувствие.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не бързай. Хубавите неща стават бавно.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Хора-а-а-а, човекът просто си няма работа.
    до тук един ме разбра !

Цитирай Първоначално написано от BornToRaiseTheHell Виж мнението
    Драги ми красавецо,
    с тези думи : " не съм беден на 15 съм и имам mercedes benz w124 amg имам си всичко но само едно нямам щастие" ме разби. И Джони Деп да се появи и да го изтърси това, повечето момичета, които имат повече мозъчна дейност от патици, преживели мозъчна лоботомия, биха те отрязали.
    По отношение на 12-годишната девойка- няма какво да направиш; или не си пада по мерцедеси, или наистина има супер ниско самочувствие.
    е не знам дали си пада по мерцедеси ама позна супер ниско самочувствие има !

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Не бързай. Хубавите неща стават бавно.
    а дано ама на дали !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си