.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Излез от тея игри и поживей малко в реалността. Мацките няма да дойдат в къщи и да почукат на вратата ти. Забелязал съм, че хората, които са запалени по компютърните игри винаги имат проблем с връзките и намирането на половинка

Цитирай Първоначално написано от баш_майстора Виж мнението
    преди 3 седмици се запознах с една във ''gta samp'' ... на другия ден скъса с мене и ми вика нека си останем само приятели ! и за първи път някой ми каза че съм хубав ?

...

мога да оправя всичко електронно компютри,телевизори,телефо ни,таблети,и други . не съм беден на 15 съм и имам mercedes benz w124 amg имам си всичко но само едно нямам щастие!
    Ти на това ли му викаш свалка? Играли в някаква игра, видяли се на камерата и вече си във филма.. Че чак и скъсала с него, без въобще да сте се виждали.

Тези машинки, които изброи горе не могат да те направят готин нито щастлив. Това, че се хвалиш с тях те прави повърхностен човек и само може да паднеш в очите на някое момиче ако започнеш да и изреждаш такива неща. Дори трабант да караш пак може да те харесват момичетата, стига да знаеш как да подходиш към тях.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Излез от тея игри и поживей малко в реалността. Мацките няма да дойдат в къщи и да почукат на вратата ти. Забелязал съм, че хората, които са запалени по компютърните игри винаги имат проблем с връзките и намирането на половинка

Ти на това ли му викаш свалка? Играли в някаква игра, видяли се на камерата и вече си във филма.. Че чак и скъсала с него, без въобще да сте се виждали.

Тези машинки, които изброи горе не могат да те направят готин нито щастлив. Това, че се хвалиш с тях те прави повърхностен човек и само може да паднеш в очите на някое момиче ако започнеш да и изреждаш такива неща. Дори трабант да караш пак може да те харесват момичетата, стига да знаеш как да подходиш към тях.
    всъщност знам но ме е страх да говоря с момиче на живо
    и това е единственото от което ме е страх !
    и луд с резачка да ме гони няма да ме страх
    и да ми насочат калашник и да ми кажат давай всичко което имаш пак няма да ме е страх !
    всъщност преди 4 години имах гадже запознахме се като я спасих от едни цигани .
    заплашваха я с една тръба и я спасих
    бяхме заедно година и половина
    там от училище щяха да ходят на екскурзия ама тогава аз бях болен и не отидох
    и вечерта дадоха по новините автобус се е запалил и казаха кое училище е
    и повече не я видях !!! знаеш за какво говоря ;( и от тогава не съм бил щастлив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си