.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на RapExotic
    Излез от тея игри и поживей малко в реалността. Мацките няма да дойдат в къщи и да почукат на вратата ти. Забелязал съм, че хората, които са запалени по компютърните игри винаги имат проблем с връзките и намирането на половинка

Цитирай Първоначално написано от баш_майстора Виж мнението
    преди 3 седмици се запознах с една във ''gta samp'' ... на другия ден скъса с мене и ми вика нека си останем само приятели ! и за първи път някой ми каза че съм хубав ?

...

мога да оправя всичко електронно компютри,телевизори,телефо ни,таблети,и други . не съм беден на 15 съм и имам mercedes benz w124 amg имам си всичко но само едно нямам щастие!
    Ти на това ли му викаш свалка? Играли в някаква игра, видяли се на камерата и вече си във филма.. Че чак и скъсала с него, без въобще да сте се виждали.

Тези машинки, които изброи горе не могат да те направят готин нито щастлив. Това, че се хвалиш с тях те прави повърхностен човек и само може да паднеш в очите на някое момиче ако започнеш да и изреждаш такива неща. Дори трабант да караш пак може да те харесват момичетата, стига да знаеш как да подходиш към тях.

Цитирай Първоначално написано от BanKai Виж мнението
    Довечера влезни към 10 вечерта, пиша се Sqnkata_BG.
    sorry ама бях на гости при леля ми ! таз вечер може

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Излез от тея игри и поживей малко в реалността. Мацките няма да дойдат в къщи и да почукат на вратата ти. Забелязал съм, че хората, които са запалени по компютърните игри винаги имат проблем с връзките и намирането на половинка

Ти на това ли му викаш свалка? Играли в някаква игра, видяли се на камерата и вече си във филма.. Че чак и скъсала с него, без въобще да сте се виждали.

Тези машинки, които изброи горе не могат да те направят готин нито щастлив. Това, че се хвалиш с тях те прави повърхностен човек и само може да паднеш в очите на някое момиче ако започнеш да и изреждаш такива неща. Дори трабант да караш пак може да те харесват момичетата, стига да знаеш как да подходиш към тях.
    всъщност знам но ме е страх да говоря с момиче на живо
    и това е единственото от което ме е страх !
    и луд с резачка да ме гони няма да ме страх
    и да ми насочат калашник и да ми кажат давай всичко което имаш пак няма да ме е страх !
    всъщност преди 4 години имах гадже запознахме се като я спасих от едни цигани .
    заплашваха я с една тръба и я спасих
    бяхме заедно година и половина
    там от училище щяха да ходят на екскурзия ама тогава аз бях болен и не отидох
    и вечерта дадоха по новините автобус се е запалил и казаха кое училище е
    и повече не я видях !!! знаеш за какво говоря ;( и от тогава не съм бил щастлив

breh kakva tragi komedeiq

offfffffff
    Последно редактирано от баш_майстора : 08-13-2014 на 13:14

що извоъбще се регистрирах тук ?
    да се чувствам по гадно ли ?
    чао на всички !!!
    пожелавам си успех :/

ТЕМАТА Е ЗАКРИТА !!!!!
    BB ALL !!!!

Цитирай Първоначално написано от Chimairah Виж мнението
    Порастни...
    Не мисля, че някое момиче би тръгнало с момче, чиято представа за ник е "баш майстора" .. и на свестните момичета не им пука дали си беден или богат, нито дали си красив или грозен... свястното момиче се интересува от това какъв си...
    А ако искаш момиче, колкото да кажеш, че си имаш "гадже" (тая дума ме разплаква от смях всеки път..) , то тогава още не си готов за "гадже" . .. момичетата да не са някакви предмети 'еее аз си имам най-новия модел' , "еее пък мойто е по-хубаво" ... т'ва е някакъе пълен дебилизъм...
    А може би ако пукаш по-малко игри и излизаш повече , ще се запознаеш с някое готино момиче.... ))
    Пп. Нищо против игрите.. и аз играя с моя, но не сме си пренесли живота и ежедневието в игрите, които играем....
    ами нямах време да си измислям ник и в същото време гледах филма баш майстора по бнт 1

Не мислиш ли, че е по добре да намериш момиче с което наистина се обичате от колкото просто да имаш гадже без значение ква е и дали те обича?

Мега фен Аватара на December
    С всеки следващ пост на автора все повече и повече ми прилича на трол...дано да е така де,защото иначе си е леко трагично.Иначе ако е реален случая, какво да кажа...недей се отчайва само на 15 си все пак.Излизай повече с приятели, все ще има някое необвързано момиче в компанията ти с което може да си допаднете и да има 'любовни искри' ах.Остави ги тея онлайн връзки ако наистина искаш нещо сериозно...

Иначе...
    Цитирай Първоначално написано от KristaY Виж мнението
    О, вече има нов левел - свалки в ГТА? Грейт!
    Познавам едно момиче, на което всички й гаджета са момчета, с които се е запознавала от dota ...ех
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Повече от фен Аватара на martin97
    "Никога не бягай след автобус и путка,защото няма смисъл и е загуба на време!"
    Това е една мъдра мисъл на моя братовчед.
    Малко е вулгарен цитатът,за което се извинявам,но е напълно приложим в твоята ситуация.
    Ще те посъветвам просто да се запознаваш с момичета,но не ги сваляй!Говорете си седмица-две-три и чак когато виждаш,че се отпуска я покани на среща и гледай да поддържаш разговора между двама ви.Може да е тъпо,но поне за мен работи.Момичето не иска да му кажеш,че е красиво,хубаво,готино.Добр де...иска го.
    Обаче това е на заден план.Най-важното е да изслушваш мацката до теб!Аз това го правя от горе-долу година и няколко момичета са ме харесвали,но също така доста мацки са ме виждали само като приятел,но това не е проблем.Не се вживявай много!По-полека!Радвай се на живота докато можеш и гледай да не се тровиш.Сега изглежда,че е най-важно да имаш момиче до себе си,но и това ще мине.Всъщност не,но може да отиде на заден план и да не обръщаш толкова внимане,а тогава стават чудеса.
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Тъп си . Зат'ва никой не те харесва.

Цитирай Първоначално написано от bloodsugarsexmagik Виж мнението
    Тъп си . Зат'ва никой не те харесва.
    о кой го каза острия като бръснач
    малии мислиш ли че ми пука ама хич
    и знай че оная ми работа е по остра от тебе XD !

За 15 годишно момче...си доста куха туба.За 9 месеца изкарал 7бона и си купил Мерцедеса Ама е важното,че е защитаваш..че да не я убиват идиотите

о какъв идиот...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си