На скоро видях едно момиче,много сипатично, красиво... за последната седмица два пъти съм я засичал,но няма как да я заговоря.
Първоначално като я видях, сякаш виждам моя идеал за момиче, викам си,чакай да погледна в фб.. да ли аджеба мога да я намеря(нито име знам нито на колко е,нито къде точно живее) и така започнах да търся и оп няма и 10 разгледани профила и попаднах на Симпатичното момиче, само една две снимки имаше,не е достъпна цялата информация за чужди хора,но все пак викам си чакай да видя кои са и приятелки това,онова .. и точно от това се опасявах... На външен вид не изглежда наперена или нещо от сорта, но нейните приятелки и с тези които излиза са абсолютни дрисли,кифли, лигли и прочие....

Аз,чесно казано не мога да кажа,че съм красив( )старая се винаги да съм прилично облечен, прическа, спортувам,уча висше (1г.), доста приказлив(но със познати) и винаги обичам да се смея,но ако евентуално я видя и я заговоря не знам да ли не би ме отблъснала и да започне да разправя на приятелките си и от там да започнат да ме коментират.. ужас... малък град..

Да ли изобщо бих имал шанс или да не ставам за смях.