.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Никъде не каза защо не си правила секс. Ти ли не искаш или човекът до теб? Или просто има някакъв друг проблем? Най-важен е въпросът "защо", а не както горните потребители обръщат внимание само на това "дали си" или "не си" правила секс.

аз мисля, че нещо не ти е наред на теб ... вашите май са те удряли по главата повече отколкото трябв и това ти се отразява така о.О
    а за момчето...ами изобщо не съм сигурна, че той не е правил секс през тези 2 години...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Олееее майкооууууууууу. Чак ме комплексира! Я бегай от тук. Темата ти е неадекватна сега в 21 век.

Абе правете ама не от 14 годишни пилки

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Както съм казвал и преди - трябва да си изключително духовно беден и посредствен човек, за да обявяваш едно малко парче ципа за най-важното и ценно нещо у теб.

Това на кой ще си дадеш междукрачието е въпрос на акъл и самооценка.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Както съм казвал и преди - трябва да си изключително духовно беден и посредствен човек, за да обявяваш едно малко парче ципа за най-важното и ценно нещо у теб.

Това на кой ще си дадеш междукрачието е въпрос на акъл и самооценка.
    Няма какво повече да се каже по тази тема. Няма никакво значение дали някой се е*бе на 12 или на 42 за първи път, ако може да си понесе последствията.Понятието "нормално" е нещо което до сега не съм видял да се използва по предназначение.
    Единствения въпрос на място е този на Пантерата, защото тя е много права.

anonymous708973
    Guest
    А сега си погледни поста и ми кажи, че аз съм влязла с някаква си цел.
    Темата е пусната, за да "дава акъл". И понеже се интересуваш от български език, нека да разясня, че "давам акъл" е разговорен израз, чието книжовно значение е "давам съвет". "Пазете и ценете своята девственост" е съвет. "Аз пък ще ви кажа, че сте в голяма грешка" си е пък откровена оценка.
    Сега ми отвори постовете и ми кажи, че само се заяждам, защото съм помогнала в пъти повече отколкото ти с този километричен пост. А на колко лични съобщения съм отговорила - касаещи рецепти, кандидатстване в чужбина, полови проблеми, лични проблеми...?
    Забелязвам, че ти убягва нещо - това, че съм категорично против 21-годишно момиче да държи на сухо приятеля си, с когото е от една камара време, категорично не означава, че поощрявам секса на 12-14 години. Ама никак! Защо смяташ, че има две крайности?
    Не ми обяснявай как правенето на секс от 21 развращава обществото.
    Нито пък приписвай на тая тема някакво чудодейно въздействие върху младото поколение. Такова няма да има
    Доста по-различен тип отношение ще им помогне. Претендирам за доста по-големи наблюдения от авторката върху тях предвид възрастта на сестра ми.

И малко храна за размисъл - ако авторката не е правила секс с приятеля си, значи не вярва, че той е "човекът за нея" (както сама се е изразила). Ако не вярва, че е човекът за нея, защо е още с него след 2+ години? Защо да вярвам на човек с такава огромна пробойна в логиката и начина на мислене?
    Само на този въпрос ми отговори.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-14-2014 на 08:49

Аз съм напълно съгласна с това че не трябва да сте като малоумните кифли който само защото си мислят че са готини са спали с 40 момчета а са само на 16г. Аз съм на 19, а загубих девствеността си на 14, но при мен е по сложно. Ако имах възможността да върна времето назад и да не съм на грешното място в грешното време щеше да ми е доста по добре. Не съм съгласна само за това , че 2.6г сте заедно и няма такава тръпка между вас. Надявам се че няма да се окажа права, но това може след време да убие връзката по между ви ... Това време е достатъчно да опознаеш човека до себе си, и да знаеш че вече му имаш доверие и можеш да го направиш. НО щом още не си , имаш ли му доверие да направиш нещо толкова важно с него, защото за теб явно е наистина много важно както трябва да бъде .. ?? Надявам се че не съм те обидила по някакъв начин

Ако в другия сайт са те оплювали то до някъде са прави прочетох всички коментари и тук и всичките са на едно мнение ...... не е много за хвалене че си девствена на 21г. освен ако не си в някаква секта и да се хвалиш на тях.Секса заздравява връзката, защо се хвалиш че не си го правила още не мога да разбера, не казвам че трябва да се плющиш от 14-годишна но твоето е крайно.Момчето с което си както ти каза не е девствено и съм на 100% сиг че ти кръшка с някоя друга аз едвам изкарвам 1 месец когато приятелката ми е просто неразположена, а той 3 години не знам как е изкарал.

Те всички казват,че са правили секс и че не са девствени вече... и момчета и момичета... ам както и да е... Или изгубил девствеността си с най-голямата овца минала половината квартал и то за 5 минути? Хах-Хах... Дори някой като им слушам историите и си казвам.. "Слушам и не вярвам на Очите си"

Ей мацка това,че ти си на 21 и си девствена не значи че и останалите момичета трябва да сме като теб.Не съм против това ама да имаш гадже и да не сте го правили досега вие защо още сте заедно?!Не те ли е страх,че той може да ти изневери или да те разкара само защото още не сте правили нищо?Все пак живеем в 21 век и е нещо нормално момичето да си изгуби девстеността с някой,сега на колко години да го прави за първи път тя ще си реши.Ама да се пазиш та ти утре ще се събудиш и ще си вече възрастна я дай по-бързо времето лети.
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Явно нямаш с какво друго да се гордееш и се радваш на една ципа. Вероятно приятелят ти спи с други, кой нормален човек ще издържи 2 години без секс?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Явно нямаш с какво друго да се гордееш и се радваш на една ципа. Вероятно приятелят ти спи с други, кой нормален човек ще издържи 2 години без секс?!
    Aз съм издържал и повече ! Мога да кажа на момичето само браво за това , че си отстоява разбиранията момчето ако те обича ще държи не 2 , а 10 години !
    ”The truth is written in blood”

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от ShUnZyk Виж мнението
    момчето ако те обича ще държи не 2 , а 10 години !
    Той ако е все още девствен, може и да държи.
    Иначе никой няма да се занимава с такова подобие на връзка, в която няма секс. Защото това е едно от нещата, които сближават страшно много една двойка. Възможно най-интимният момент с човека срещу теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ShUnZyk Виж мнението
    момчето ако те обича ще държи не 2 , а 10 години !
    Забавен си. И сам не си вярваш сигурно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Майка ми на 21 е имала 2 годишно дете, била е женена, студентка и е работела. А ти на 21 си девствена? Чакай до 40 да ти увехнат репродуктивните функции.......... с извинение за грубото сравнение.....

3BacHa
    Guest
    ЛЕЛЕ ти да си чувала за ... Мн зле чесно...

Ще дойде ден и ще умрете. Тогава просто няма да ви има. Черно, тъмно, тихо, нищо. Така във вечността и нищото. Та обясни ми сладурано, защо се дърпаш от удоволствията? За какво се пазиш? Нима вярваш в Аллах и се пазиш за някой харем? Дано приятеля ти е страстен чикиджия, защото съм на мнение, че не стой на сухо както си мислиш ти :/

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от elianna Виж мнението
    Моля без негативни изказвания.
    Трудно.
    И не вярвам, че сте заедно от 2 години и не сте правили секс, при все, че той не е девствен. Искам да кажа.. не вярвам, че той не е правил секс. Дори мога да се хвана на бас, освен ако не е някакъв задръстеняк.
    И не, това твойто не е за гордост. Не е и за срам, но говори много. Толко ли си зле, че да не можеш да си кажеш 'майка му стара, аз какво чакам?' и да.. какво чакаш? За две години толко ли не успя да се отпуснеш пред човека до теб? Не си на 14 да си малка и неразбираща, тогава е оправдано. Ама да си на 21 и да не си правил нещо такова.. извинявай, но явно си тотално задръстеничко. И не, не поради самия факт, не заради секса, а защото не се развиваш. Това е вид развитие. Не просто житейско, а личностно. Не обичам хора, които не се развиват и се успокояват с мисълта, че за всичко си има време.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на NissaN
    Повечато момичета в днешно време НЕ ценят своята девственост и я губят на по 12-13 години.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Повечато момичета в днешно време НЕ ценят своята девственост и я губят на по 12-13 години.
    И какво от това?

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    И какво от това?
    Не стават за кол за зеле. Това достатъчен аргумент ли е? Или се страхуваш малките курвички да не спрат да пускат на боклуците?

Според мен пък няма значение на колко си, стига да искаш и на 10 да си пак си го прави. Относно момчето, може да е асексуално и просто да е пробвало веднъж.
    И все пак е тъпо да се хвалиш с това.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от elianna Виж мнението
    Лично аз също съм девствена и съм на 21, но по никакъв начин не се срамувам от това, даже напротив.
    Има ли шанс да не сме те разбрали правилно? Демек да карате само на френска + анален.
    Аз бих бил ОК с тва.
    - Всички авто-части на едно място!

Не осъзнаваш ли защо са реагирали негативно в другия форум и защо реагират негативно тук?
    Никой няма нищо против девствеността и да, би трябвало да се гордееш с нея, ама то т'ва твойто е лудост.
    Аз до 19 годишна (почти 20) бях девствена и не се срамувах от това и точно като теб заявявах, че не е срамно и даже трябва човек да се гордее с това. Имах си приятел от 3 години и го държах горе долу на сухо, като не броя френска и с ръчички
    Ама т'ва знаеш ли що го правех? Първо щото горе долу ме беше страх от първия път, а и защото явно не бях привлечена от него сексуално. Както казаха по-нагоре за теб бяхме повече като приятели - филми, натискане и целувки... така и при теб
    Въпроса е, че след тая връзка се захванах с едно момче (сега сме женени) и се желаехме още от първата секунда в която се видяхме. Направихме го, може би 2,3 седмици след като тръгнахме
    Таа да, няма нищо срамно в девствеността, ама е срамно да имаш приятел от 3 години, да се водите лудо влюбени, да се желаете и да не го правите щото ТИ се гордееш с девствеността си и не искаш да я губиш. Или може би просто те е страх, което също означава, че не го обичаш и не го желаеш достатъчно щото ако го желаеш няма да мислиш нито за болка нито за нищо...
    Знам, че някои хора може да не са съгласни, но според мен секса е от голямо значение за една връзка. Доставя удоволствие, прави те по-малко избухлив, прави те щастлив и най-важното: сближава ви повече от всичко друго,което правите (целувки, прегръщане и т.н.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си