Споделих това и в друг сайт, но засега публикуваните коментарите са негативни. Във въпросния сайт и дори тук, четях историите на много млади момичета, които по някакъв начин се срамуват от девствеността си. Сега пускам целия текст така, както го написах първоначално.
Лично аз също съм девствена и съм на 21, но по никакъв начин не се срамувам от това, даже напротив. Всички истории които прочетох момичетата се срамуваха от това, не за друго, а защото може някое момче да ги помисли за задръстени или да не иска да бъде с тях именно заради това. Аз пък ще ви кажа, че сте в голяма грешка. Аз имам приятел и след като прочетох тези истории го попитах дали това, че съм девствена му пречи по някакъв начин. Оказа се точно обратното. Така че искам да кажа на всички момичета и момчета които имат девствеността за нещо срамно и лошо, че това не е повод да се срамуваш от околните само защото някой не ти е наврял нещо някъде! Когато срещнете човека за вас той много ще се зарадва за това, че ще споделите това с него. Така че горе главата и не се давайте на тия кифли където се опитват да се подиграват с вас. Написах го за да разберете, че трябва да сте горди с това което сте, а не да се опитвате да се доказвате на хора на които не им пука за вас! <3
Момчето ми не е девствено и сме заедно от 2 години и половина.
Моля без негативни изказвания.
Последно редактирано от elianna : 08-12-2014 на 15:11