А аз не мога да разбера какво я нападнахте всички? Щом момичето иска да се пази, да се пази. Какъв ви е проблема. За вас не е нормално,че е на 21 и е девствена, а за нея не е нормално, че сте на по 15-16 и не сте девствени. Има си различни възгледи и за нея е важно това да опази девствеността си ,тя се гордее с нея и няма нищо срамно в това. Срамно е , че вие я съдите за начина на живот, който тя е избрала ! Това за нея е начин да разбере дали е намерила правилния човек.
Да,секса е съставна част от всяка връзка, но НЕ Е най-важното и НЕ Е основен, определящ компонент. Ако , не дай си Боже , половинката ви остане инвалид от кръста надолу и не може да го вдигне, ще го зарежете ли , защото не може да правите секс, въпреки че сте заедно от 5-6 години примерно и се обичате ...?
Идеята ми е че момичето е напълно в правото си и не и вкарвайте филми, че момчето и не я чака, защото ако наистина мисли, че тя е жената за него ще чака и още как. Това, че вие не издържате да не "топнете чушката" , не означава, че всички са като вас...
Аз също оценявам, че на една връзка са нужни сексуални контакти и намирам воденето на полов живот за нещо нормално , но това не значи, че ще седна да съдя момичето за неговия избор...
Все пак и масата от 12-13 годишните момиченца правят секс, защото приятелките им са им казали колко са тъпи и смотани, защото не правят секс ... )
Човек оцелява, когато е себе си и не изневерява на своите възгледи за живота... Когато се изгуби в образа на другия в старание да му се хареса, там свършва истинския живот и започва безмисленото съществуване !
Просто спрете да съдите хората за техните избори