.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: HTC Desire 610

Question HTC Desire 610

Здравейте :P

Харесал съм си телефона HTC Desire 610, но има малък проблем - задният капак на телефона не се отворя и се чудя, дали ако си купя телефона ще има как след време да му сменя батерията.

Надявам се да сте ме разбрали, и благодаря предварително на всичко, които ще оставят мнение :П
    Поздрави

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Пууу най-накрая тема за хтц
    Супер е момчето, взимай го, а една батерия мисля се скапваше за средно, или до 2-3 години. Дотогава нещата ще са много напред. Най-дълго задържалия се телефон при мен беше за 3 години, сравнение със сегашния, нещата са доста различни.

И това проблем ли трябва да е? Като мине 1 година почваш да проверяваш дали батерията бързо се изхабява или пък при зареждане много бавно се зарежда. Като имаш голям проблем с едно от тези две неща, тогава отиваш в сервиз и ще ти го отворят.

Ако задния капак не ти се отваря, батерията ти е най-малкия проблем ... Само да питам как ще си сложиш SIM - картата ? Не че се заяждам, просто питам, защото ми стана интересно?
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Според теб тия от хтц са тъпи и правят тетрис? Слод, страничен, не е трудно за сещане.

Ми аз съм с Desire 300, а брат ми със 600 и Сим картата седи под батерията. За това питам. От къде да знам ,че 610 имат *слоТ страничен.
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Цитирай Първоначално написано от Ryuko Виж мнението
    И това проблем ли трябва да е? Като мине 1 година почваш да проверяваш дали батерията бързо се изхабява или пък при зареждане много бавно се зарежда. Като имаш голям проблем с едно от тези две неща, тогава отиваш в сервиз и ще ти го отворят.
    Точно това за серяиза исках да чуя... Благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си