- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- България
^
Aватара ти ми напомня на Арчър![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Абе групичката, какво мислите за изявлението на министъра Москов, да не пуска линейки в циганската махала, защото биели лекарите. Интересно ми да е чуя мнението на такива възвишени "шмекерчета" като вас.
одобрявате ли го или не.
поне за манeкен ставаш
ПП: на тигъра и ауриса май и тва им куца..![]()
Последно редактирано от defender : 12-09-2014 на 17:15
Абсолютно.
Това мисля.В България да си служител на публичната власт, който брани интересите на обществената група, към която принадлежи (а не своите собствени), те превръща в антисистемен играч и „враг на обществото”. Появяват се „загрижени” за правата на човека НПО-та, услужливи медии, етнически партии и политически опоненти, които се хвърлят в яростни атаки и трупат дивиденти на твой гръб. Естествено моментално ти се иска оставката, изфабрикува се някой бърз компромат с твое участие, може дори да ти потърсят наказателна отговорност. Всичко това показва, че най-тежките престъпления в държавата ни са да си независим, да имаш морал и съвест, и да се бориш за върховенство на закона и справедливост.
Всяка аналогия с действителни лица и събития е напълно случайна.
Welcome to the Jungle...
Ще го махнат обаче. Създава опасен прецедент, и могат да започнат да се правят нежелани сравнения.
ще го махнат разбира се, как си позволява такава етническа дискриминация.
Ето един интелигентен европейски "циганин" сега знаете ли колко му е гадно, че заради изказването на министъра му се лепва етнически етикет за некачественост в публичното пространство..
А, на българите не ни е гадно, че трябва да издържаме и да търпим тая паплач?! Защо да сме им длъжни?! Аз съм за да им се отдели едно местенце в България, да се загради с огромни огради и да им се даде пълна автономия... Да се оправят както могат. По-голяма свобода от това, здраве му кажи!
И аз съм го планирал това, даже съм измислил и перфектното местенце и начин да бъдат вкарани там по съвсем приличен законен начин, толкова легитимен, че и Евросъюза няма да ни упрекне.
Като стана дума за Евросъюза, те биха ни помогнали даже щот не ги искат тези циганета. Просто не са им удобни за икономиката и социалната система.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
нито педя от нашата земя за циганите!
Ако бяхме с Русия до сега да сме разрешили проблема - трудови лагери.