.
Отговор в тема
Страница 18 от 65 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1613

Тема: България

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Осъзна ли, че си призна как комунизма не струва?
    нищо не е признавал

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Болен е на заплата в рубли (по-скоро в долари, никой не би искал заплатата му да пада всеки ден). Нали осъзнаваш, че всички държави които си изброил, са ислямски? А исляма е болест. Ние сами сме си виновни за прехода, много държави се справиха отлично с тоя период.
    не ти е виновен исляма
    бяха добре подредени държави

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    не ти е виновен исляма
    бяха добре подредени държави
    ЛИБИЯ - Където един изнасилваше деца в шатрите си? Знаеш ли как го убиха? Като куче, изнасилен, влачен по улицата след което убит.
    СИРИЯ - Нали не говориш за същата държава, която периодични си убива неудобните фигури в Ливан?
    ЕГИПЕТ - Мобарак който 30 години краде от държавата и става милиардер на нейн гръб, докато хората се усещат, че живеят в мизерия и решават да променят нещата. Всеки притежаващ няколко млрд, може да си наеме хора които да се бият за него.
    ИРАК - да, поздрави 180к+ човека които избива през 80-те години с химическо оръжие или може би когато нахлуват в Кувейт? Толкова добре подредена държава...

Защо да ми е виновен исляма? Той е толкова прекрасна религия, любимото ми е женската маскировка на чувал за боклук. А убийствата с камъни, защото нечия жена е погледнала друг мъж са такова приятно забавление в събота вечер. Или шофирането на кола от жени, та те имат право само да раждат и да им се изрежда цялото семейство, какво да го еба правят от страната на геврека в кола? Много ми допада и идеята - ще воювам срещу "запада" като си натъпча ректума с пресовки барут и пирони и ще се взривя на пазар с 2-ма чужденци и 40 камилари, нищо че загубата е на нашия тефтер, все пак са ми обещали 40 девици (отново ще ги споделя с цялото семейство). Секунда, отивам да си взема килима...
    И още нещо не мога да разбера, защо след като са такива прекрасни държави, пристигат в Европа на талази?
    n00bs

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    министъра се изказа в стил Сидеров, ама ти сега го защитаваш министъра,а, ............ ама как ми падна в очите, нямаш принципи ве, май никакъв европеец не си, а една политическа маймунка.

ууууу,
    Да му ядеш кура на министъра и моя след това. Това, че си невменяем и не можеш да четеш с разбиране, си е твой проблем, съветска подлого.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ЛИБИЯ - Където един изнасилваше деца в шатрите си? Знаеш ли как го убиха? Като куче, изнасилен, влачен по улицата след което убит.
    СИРИЯ - Нали не говориш за същата държава, която периодични си убива неудобните фигури в Ливан?
    ЕГИПЕТ - Мобарак който 30 години краде от държавата и става милиардер на нейн гръб, докато хората се усещат, че живеят в мизерия и решават да променят нещата. Всеки притежаващ няколко млрд, може да си наеме хора които да се бият за него.
    ИРАК - да, поздрави 180к+ човека които избива през 80-те години с химическо оръжие или може би когато нахлуват в Кувейт? Толкова добре подредена държава...

Защо да ми е виновен исляма? Той е толкова прекрасна религия, любимото ми е женската маскировка на чувал за боклук. А убийствата с камъни, защото нечия жена е погледнала друг мъж са такова приятно забавление в събота вечер. Или шофирането на кола от жени, та те имат право само да раждат и да им се изрежда цялото семейство, какво да го еба правят от страната на геврека в кола? Много ми допада и идеята - ще воювам срещу "запада" като си натъпча ректума с пресовки барут и пирони и ще се взривя на пазар с 2-ма чужденци и 40 камилари, нищо че загубата е на нашия тефтер, все пак са ми обещали 40 девици (отново ще ги споделя с цялото семейство). Секунда, отивам да си взема килима...
    И още нещо не мога да разбера, защо след като са такива прекрасни държави, пристигат в Европа на талази?
    Това е като да хвърляш бисери на прасетата.
    Освен да се забавляваш в тая тема няма какво друго да се прави. Климатроника сигурно и идея си няма къде са тея държави и напълно вероятно да ги мисли за будистки, примерно.
    Дефендъра е платен и също се забавлява, климатроника е твърде тъп за да прецени ситуацията.

От кога пристигат на талажи ве в Европа? От както САЩ и Запада им пробута демокрация, свали ''лошите'' диктатори и вкара пълен безпорядък в целия близък изток.
    Либия по време на управлението на Кадафи беше една нормална държава, богата, в която ходиха много българи да живеят. Имаха си правила и самите либийци изискваха да се спазват.
    Сирия преди - мирна държава, площадите пълни.
    Днес - хиляди танкове по улиците из между роените. НАД 200 000 убити.
    Ирак - преди - исляма беше забранен. добре функционираща държава - днес - ислямска държава, както и сирия. голят , бесят ..

НЕ ИСЛЯМЪТ ТИ Е ВИНОВЕН. Турция също е с ислям.

Срещу ислямска държава целия ислямски свят, защото тя е едно творение именно на САЩ.

Между другото то крайни християни в западна Европа също правят терористични актове и се избиват.

имам чувството , че сте кръгли идиоти тук

Град
    Niggaland
    Ами на дефендъра дано му плаща в друга валута, а не рубли, гледам цената на тапетите продължава фамозния си преход.
    EUR/RUB close:71.70005
    USD/RUB close:57.55945

Сега очаквам да дойде пак "липсващото звено" и да ми обяснява, как били имали злато. Да си направи сметка и да види колко му е стойността на това злато.
    n00bs

Град
    Niggaland
    Кои българи са ходили да живеят в Либия? Аз имам двама познати, които отидоха да работят там, за френски петролни компании.

Ходи да живееш в арабска държава, виждам че ще ти хареса. Приемай и исляма. А аз лично не подкрепям и християнството, както няма да подкрепям и нито една религия някога. Ако зависеше от мен, нямаше да има църкви/джамии ака легални секти.
    И ако се чувстваш по-умен съм съгласен да направим някой IQ тест или тест за обща култура. Това че някой има по-различни виждания за живота от теб и различно мнение, не го прави идиот. В твоите очи може би, но реално - вероятно не.
    n00bs

IQ тестове, много сте ми забавни

в Либия имаше доста българи

то е очевидно какво става, не е въпрос на различни виждания

Нямаше да ни залеят бежанци, ако не бяха провокирали всичко. САЩ въоръжават джихадистите, именно за да свалят Асад и да се напият с петрол. Армийте им за да се развиват трябва да воюват

Град
    Niggaland
    Война/революция без жертви ли очакваш?
    И по времето на "берлинската стена" са умрели хора, но в момента Германия е там където много други държави няма да бъдат. И там има проблеми от сорта на корупция и лизачество, но са го намалили до минимум.
    И основната причина за жертвите са, че някой не иска да си тръгне доброволно от поста който е заел. И ние минахме без жертви от комунизма към "прехода" към демокрация, но в Румъния Чаушеску си го гръмнаха спокойно.
    n00bs

200 000 жертви в Сирия ли бяха, и пълен геноцид ?

Да си виждал някой политик да се отдегли от власт доброволно?
    Мислиш, че ако Меркел я свалят ще си тръгне без да оплюе света?

Нали се сещаш, че от както убиха Кадафи сега Либия е в огромна гражданска война и се избиват хиляди?

Ебаха майката на цял свят САЩ, идва ред и на нас!

Град
    Niggaland
    И тия "доста" българи в Либия, работеха или живееха? Разликата между двете е доста голяма. Много българи работят в Англия, но го правят с мисълта да се приберат след някоя година, а не да остана да живеят там.

А тия джихадисти не са ли водени от вълшебните си "40 девици"? О не, чакай, ти каза че проблема не е в исляма, моя грешка. Разликата между ислям и радикален ислям е доста тънка. Ето как една идея, за по-добър живот и повече права, бе превърната във война. А за САЩ и преди съм казвал, че се получи пародия, защото в началото те подкрепяха специално тая "идея" в Сирия (причините за нахлуването в Ирак са други, в Египет не са ходили, а Либия винаги си е била близка с Франция), която в последствие се превърна във война срещу ИД.
    Също както християнин, може да се озове в секта, която му иска половината царство и ръката на дъщеря му, за да му донесат душевен мир и място в рая. Ами ебем го, не ща измислен рай и девици, предпочитам си царството и Алета Оушън.
    n00bs

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    200 000 жертви в Сирия ли бяха, и пълен геноцид ?

Да си виждал някой политик да се отдегли от власт доброволно?
    Мислиш, че ако Меркел я свалят ще си тръгне без да оплюе света?

Нали се сещаш, че от както убиха Кадафи сега Либия е в огромна гражданска война и се избиват хиляди?
    Бай Тошо си отиде като видя накъде отиват нещата. В Чехословакия също се мина без кръв. В Америка Никсън си тръгна доброволно. Ами да, мисля. Тя да не е Кобрата?!
    Това, че Либия не може да си оправи държавата е техен проблем. Искаха да го свалят, свалиха го, видяха как става и всичките племена решиха, че ако не е техен човек, ще има нови убийства и така в една спирала. Отначало и Австралия е била колония за затворници.
    n00bs

Либия няма да се оправят, както и много други държави, които просто не са за демокрация. Целта на САЩ беше точно това оръжие. И ние също не ставаме за демокрация

Град
    Niggaland
    Ние си ставаме, просто трябва да минат още 50-тина години, да се смени поколението. Да започнат да се махат хора които се пенсионираха като депутати. Да се променят законите, вероятно в частност и конституцията. Да се махнат подлогите на чужди държави, било то на САЩ/Русия и да започнем да се интересуваме от националните, реалните си интереси.
    n00bs

Де да беше така лесно. Децата на старото поколение заемат същите постове, а огромна друга, изродила се от чалга деградиралата образователна система ще продължават да се натискат в мръсната политика. Не 50, няма да издържим и още 20. Ще изчезнем от картата. Но при положение, че света отива към нова световна или студена война - няма дълго да се задържи сегашното мирно време.

Изумява ме как климатроника за пореден път говори наизуст, без въобще да познава историята и закономерностите в региона. В арабските държави от Северна Африка и някои от Близкия изток положението е горе-долу следното - там няма единна нация, а сбор от племена, които са на нож помежду си и са в постоянна битка за надмощие. Начинът да бъдат обединени е със сила - или с военна (както направиха диктаторите Садам Хюсеин, Кадафи, Мубарак, Асад), или с религиозна (разбирайте пак военна, но с религиозни оправдания). Племената се мразят и избиват помежду си, шиитите и сунитите също. Тези хора не са достатъчно цивилизовани да живеят в демокрация, те използват кръвни вендети, публични мъчения и унижения, нерядко изповядват радикален ислям. Диктаторите им смучеха ресурсите (а такива не липсват в региона) и ги продаваха, забогатявайки неимоверно, а едновременно с това на свой ред вършеха зверства, за да респектират и държат в подчинение масите. Болшинството от хората, населяващи тези държави, са неграмотни, необразовани, лесно манипулируеми и крайно първични и жестоки, затова и биват държани послушни по същия варварски начин.

Същевременно тези диктатори бяха удобни на западните велики сили - продаваха им нефт, инвестираха парите си в техни банки, спонсорираха предизборните им кампании. От това намазаха и французи, и италианци, и други. Години наред семейство Кадафи бяха доста гъсти с Берлускони и редовно синовете Ал-Саади и Саиф ал Ислам бяха на официални събития в Италия. После същите тези Велики сили (Великобритания, Франция, Италия, САЩ) ги свалиха. И както винаги става с подобни авторитарни лидери - те идват на власт с кървав преврат и биват свалени по същия начин, като обикновено заплащат с живота си.

Дали хората са живяли добре при диктатурите? Не, не са живяли добре, но поне е имало някакъв ред. Сега е хаос и анархия, граждански войни, публични убийства, атентати и много много жертви.

Не виждам какво общо има цялата тази тема с България?
    Последно редактирано от DarkTemplar : 12-12-2014 на 16:31
    Welcome to the Jungle...

хаха. всичко е свързано.
    най-малкото с бежанците
    В Сирия има задължително образование. Децата учат френски, руски и други езици. НЕ са чак толкова необразовани.

добре, ще видим какво ще стане. Имайте търпение.

А в Либия, Тунис и Египет? Защото Сирия не е изолиран случай.
    Welcome to the Jungle...

Виж сега.

Имаме 500 000 хиляди циганина.
    Имаме 500 000 хиляди пенсионери
    Имаме 1 000 000 турци (за ДПС)
    Имаме 1 000 000 партийци
    Имаме още 1 000 000 хора, които не разбират от политика или не им пука.
    Раждаемостта е отрицателна.
    Емиграцията на българи - огромна.

Кажи ми ти, всезнайко по демокрация. Кажи как очакваш твоят глас да бъде чут при това съотношение?! Кажи ми кой и как ще създаде единно и здравомислещо правителство, което и народа да промени?!

Демокрация, пейте си вие.

Ама Хелзинския комитет да не ви се кара.

Щели да изберат добри политици, които нямали да се продават по правилата на демокрацията.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си