.
Отговор в тема
Страница 25 от 65 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1613

Тема: България

Мега фен
    2 кифтера и една бира ;

може и за 1 хляб, кило сирене, кофичка кисело мляко и пликче домати за по 50 стинки
    аа и 100к души армия и няколко безполезни завода

Мега фен
    ми значи ти по тая логика ако има подходящи условия без проблем можеш да продадеш и себе си и убежденията си.
    В смисъл градиш си убежденията сам цял живот и идва някой богат и ти казва приемаш моите убеждения и ти давам пари иначе нема пари (щото аз държа парите и ги произвеждам) и ти си продаваш душата, така ли.
    Последно редактирано от defender : 01-17-2015 на 11:38

Мега фен
    не знам, ама на мен тва малко ми прилича на някаква психологическа диария или някаква диария на принципи, трябва се лекува както се ликува буквалната диария, дето няма задръжка.

втвърди си малко "акото" в ума ве, да не потича при първа възможност и напън някой да те изкуши с бързо задоволяване на първични инстинкти, нямаш ли самоуважение поне към това което сам си градил в живота си.
    Последно редактирано от defender : 01-17-2015 на 11:59

Мега фен
    Вацев смята, че сме в предвоенна ситуация: Аз очаквам военен конфликт още през пролетта на украинска територия. Замисълът е да се воюва срещу Русия със силите на европейските съюзници на САЩ, тъй като военната доктрина на САЩ не предвижда възможност за директен военен допир с Русия, освен ако не става дума за глобален конфликт, а това е другото име на края на света. Така че европейските съюзници на САЩ ще трябва да докажат своята евроатлантическа солидарност изпращайки свои въоръжени сили. /…/

По-вероятно е да се очаква въоръжен конфликт, в който на България е предвидена определена роля. Американците са реалисти и прагматици и знаят много добре, че България е важна, но България има един проблем – народът, който не е американофилски.

Според Вацев, голямата политическа задача е свалянето на Владимир Путин до лятото: Американският политически календар показва други неща във втората половина на годината. Работата е там, че действия екип в Белия дом в момента не е настроен за директен конфликт с Русия, но тези, които определят голямата политика на САЩ желаят на всяка цена да се създаде горяща ивица между Русия и Европа, за да се принуди руския елит да свали Путин. Голямата цел е да не се позволи никакъв геополитически съюз между Русия и ЕС.

http://bnr.bg/post/100509898/analiza...-prez-proletta

ПП: направо луда работа?

Мега фен
    за да се принуди руския елит да свали Путин.
    ей почна да се съгласяваш с мен - даже цитираш хора, които казват същото.

Само дето не вярвам да са толкова тъпи, че да се налагат директно -- разбирай да човъркат Б-я. Цяла източна европа се е наточила да стъпче Русия - не им трябваме ;д
    Пределно ясно ми е, поне на мен, че българите обикновено са със силния на деня или поне този, който по телевизията го гласят за такъв. Путака като изхвърчи и ги облъчат едно хубаво от телевизорите с про-американски бълвоч в допълнение към редакциите над българските учебници и всичко е на 6.

ПП : гадно ли ти е ;д ?

naistina shte se izbivame

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Вацев смята, че сме в предвоенна ситуация: Аз очаквам военен конфликт още през пролетта на украинска територия. Замисълът е да се воюва срещу Русия със силите на европейските съюзници на САЩ, тъй като военната доктрина на САЩ не предвижда възможност за директен военен допир с Русия, освен ако не става дума за глобален конфликт, а това е другото име на края на света. Така че европейските съюзници на САЩ ще трябва да докажат своята евроатлантическа солидарност изпращайки свои въоръжени сили. /…/

По-вероятно е да се очаква въоръжен конфликт, в който на България е предвидена определена роля. Американците са реалисти и прагматици и знаят много добре, че България е важна, но България има един проблем – народът, който не е американофилски.

Според Вацев, голямата политическа задача е свалянето на Владимир Путин до лятото: Американският политически календар показва други неща във втората половина на годината. Работата е там, че действия екип в Белия дом в момента не е настроен за директен конфликт с Русия, но тези, които определят голямата политика на САЩ желаят на всяка цена да се създаде горяща ивица между Русия и Европа, за да се принуди руския елит да свали Путин. Голямата цел е да не се позволи никакъв геополитически съюз между Русия и ЕС.

http://bnr.bg/post/100509898/analiza...-prez-proletta

ПП: направо луда работа?
    На америка не ѝ отърва да сваля Путин.

Мега фен
    абе не й отърва

американците искат да превърнат русия в газова колонка (то не че не е) и да прибират кинтите, повече от ясно е

ама путака е прекалено влиятелен, интелигентен и целесъобразен и затова се опитват да го свалят отвътре - с разни гейски движения и поп музика

Повече от видно, че успяват, 'щото са настроили цяла Европа против Русия.
    В Естония май раздаваха наскоро листовки 'как да реагираме при руска инвазия' -- смятай ! А поляците искаха директно да пращат танкове в Украйна.
    На САЩ май им е получава дотук.

//лол

Мега фен
    слава россии

Мега фен
    Представи си го това, прочетено с провлачения глас на Юрий Левитан:
    Говорит Москва...
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

американците искат да превърнат русия в газова колонка (то не че не е) и да прибират кинтите, повече от ясно е

ама путака е прекалено влиятелен, интелигентен и целесъобразен и затова се опитват да го свалят отвътре - с разни гейски движения и поп музика

Повече от видно, че успяват, 'щото са настроили цяла Европа против Русия.
    В Естония май раздаваха наскоро листовки 'как да реагираме при руска инвазия' -- смятай ! А поляците искаха директно да пращат танкове в Украйна.
    На САЩ май им е получава дотук.

Мега фен
    "Внимание, внимание."
    Горния пост го написах, понеже, знаейки интелектуалния капацитет на климатроника, сарказма ще бъде пропуснат и мнението ще бъде прието буквално. Което според мен е смешно.

Мега фен
    "Луиза, която нашумя с ролите си в сериалите "Стъклен дом" и "Дървото на живота", сериозно обмисля варианта да избяга от родината.
    В момента актрисата живее на хотел в Пловдив заради репетициите за главната си роля в "Евридика", а напоследък Григорова осъзнала, че трябва да се труди прекалено много в България и пак не е сигурно, че ще успее в кариерата си. "Нямам стабилни доходи, нямам и гадже. Не мисля, че има вече какво да ме задържа тук", споделя актрисата."
    http://www.bulgaria.utre.bg/2015/01/...puska_bulgaria

ПП: след 25 години реформи, чудесии и блян за европейско бъдеще, много хора май ще се припознаят в тая история.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Но и много хора ще останат тук поради различни причини (родолюбие, страх да рискуват, посредственост). Кадърните хора търсят най-добрите възможности за реализация, навсякъде по света е така.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Кадърните хора
    кой определя "кадърните", парите или Господ.

в това е фундаменталния въпрос на цивилизациите.

Мега фен
    и ако кажеш, че парите определят "кадърните", то веднага излиза друг фундаментален въпрос и той е кой всъщност стой зад парите и дали това не е някаква човешка воля на психопат.

кой определя "кадърните", парите или Господ.

в това е фундаменталния въпрос на цивилизациите.
    Способността да си създават възможности и да се възползват от тях.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    http://www.capital.bg/politika_i_iko...tvoto_na_soca/

аййдеее климатиче приятно четене

Това вече им го постнах, но и него обявиха за "западна пропаганда".

Хубаво е да си го припомнят.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    що говориш в множествено число, дай да видя къде съм го обявил

кой е казал, че визирам теб?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    напиши поне двама човека, които са го обявили

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    и ги облъчат едно хубаво от телевизорите с про-американски бълвоч в допълнение към редакциите над българските учебници и всичко е на 6.

ПП : гадно ли ти е ;д ?
    мда, доста "цивилизовано" и "толерантно" звучи

обикновено когато някой обиди гей кипваш толерантно
    но когато някой иска да причини това на цял народ, не можеш си затвориш усмивката, направо чак ще ти цепне ушите от кеф.

напиши поне двама човека, които са го обявили
    Kлиматика има доказани шизофренни наклонности, а папагала също живее в умиление по соца. И двамата споделят въпросното мнение.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Способността да си създават възможности и да се възползват от тях.
    така ли, а ако някой изведнъж реши да свие притока на пари в системата, така безработицата се увеличи и битката за оцеляване стане още по-жестока, тогава може да се стигне до момент когато и непокиста сега за другите дон Тигрос и той че реве.

говориш убедено за неща, които изобщо не разбираш. по-добре говори за религия, там си по-силен. в икономиката никак не те бива.

не всички са ревльовци и мрънкала като теб.

непОкист и Обиец на надежди съм малко аС.
    Welcome to the Jungle...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си