.
Отговор в тема
Страница 31 от 65 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1613

Тема: България

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    http://www.snews.bg/bg/statiya/friz-...celi-3-dni:427

Дефенди, ето една незабравима статия за крадците и отношенията с тях.
    олеле

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    духовен огън

мисля над действията и шанса да ми се случи нещо кофти е минимален, ако ако ми се случи го приемам и приемам разумното обяснение за него, а не че аллах ми праща изпитания

и това което ти "гори" най-вероятно е самия ти мозък, който ти казва, че нещо не е наред, а не Бог
    n00bs

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    олеле
    Подобни случки май са доста по-респектиращи и от библейското "не кради", и от регламентираното по закон наказание за кражба.

В един идеален свят би съществувало наказание "определен период в затвора на противоположния пол", което ще намали доста престъпленията. И най-големият сексманиак би се скапал, ако го 'жасат денонощно.

Последно редактирано от DarkTemplar : 01-18-2015 на 17:59
    Welcome to the Jungle...

Религиите са били най-полезни в родово-общинния и феодалния строй, защото са служели за сплотяване на общностите и техен морален кодекс. Сегашното модерно общество едновременно е глобално (защото има общи глобални закони и ценности, които обединяват хората по света) и фрагментарно (защото всяка общност си има и свои такива). И когато ценностите на едните и другите се сблъскат (което е неизбежно), това води до сериозно конфликти и човешки жертви. Всяка една война или революция в последните десетилетия реално е причинена от това.

Ако ми допадне, ще се постарая. Ако не ми, ще извикам полиция. При всички случаи печеля.
    от скоро войните са заради петрола и ресурсите, а религиите са само използвани като оръжие, така че и да ги нямаше, пак щях да измислят нещо .....................

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението

и това което ти "гори" най-вероятно е самия ти мозък, който ти казва, че нещо не е наред, а не Бог
    т.е. ако убиеш човек, няма да почувстваш угризение, лекувай се, страхувам се от тебе.

ама иначе викаше, че който ударил човек трябвало да ходи в зоологическата, а,
    ми що бе, какъв е тоя изблик на съвест.
    Последно редактирано от defender : 01-18-2015 на 18:02

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    от скоро войните са заради петрола и ресурсите, а религиите са само използвани като оръжие, така че и да ги нямаше, пак щях да измислят нещо .....................
    Войните са главно заради интереси - икономически, (гео)политически, цивилизационни. Ресурсите се включват в изброените. Те са средство за постигане на власт/надмощие/господство.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    т.е. ако убиеш човек, няма да почувстваш угризение, лекувай се, страхувам се от тебе.

ама иначе викаше, че който ударил човек трябвало да ходи в зоологическата, а,
    ми що бе
    .
    не ми звучат като мои думи

И ако е имало причина да го убия, за мен ще да е било правилно, защо да изпитвам угризения, за нещо което в моето съзнание е било правилно? От убийство, до убийство разликата е голяма. По същата причина не бих убил и човек без причина, защото АЗ смятам, че това не е правилно, а не защото ме е страх, че после ще отида в ада.
    n00bs

Войните са главно заради интереси - икономически, (гео)политически, цивилизационни. Ресурсите се включват в изброените. Те са средство за постигане на власт/надмощие/господство.
    И Русия ще е победител. :Д

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    И Русия ще е победител. :Д
    Да, защото вярва в каньоните и се ръководи от тях.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен

И ако е имало причина да го убия, за мен ще да е било правилно, защо да изпитвам угризения, .
    ами добре, защото и джихадистите като убиват и те го мислят за правилно и не изпитва угризение. Ами ти се насра да се подиграваш на религиите, пък ти май си същия, просто в друг вид.

ПП: извинявам се, ония думи за зоологическата май бяха на димитър
    Последно редактирано от defender : 01-18-2015 на 18:12

Град
    Niggaland
    Разликата е, че те го правят под въздействие на религията им, а аз бих го направил при самозащита.

Явно не си схванал значението на думичката "аз", която умишлено подчертах...
    n00bs

Мега фен
    Разликата е, че те го правят под въздействие на религията им, а аз бих го направил при самозащита..
    А защо не го направиш и заради нещо друго (а само при самозащита), нали не си изпитвал угризения, какво те спира.

сега земи се осъзнай.

Град
    Niggaland
    Чувството, че не е правилно, че със своите действия, нараняваш други хора без причина, както и техните близки? Толкова ли е трудно да се сетиш сам, за да ти го пиша? Ако ти не убиваш, защото така ти е казал Ицо, аз не убивам, защото не мисля, че е правилно да се убиват хора, които не са го заслужили с действията си.
    n00bs

Чувството, че не е правилно, че със своите действия, нараняваш други хора без причина, както и техните близки? Толкова ли е трудно да се сетиш сам, за да ти го пиша? Ако ти не убиваш, защото така ти е казал Ицо, аз не убивам, защото не мисля, че е правилно да се убиват хора, които не са го заслужили с действията си.
    nishto ne sym mu kazval

обаче ти за да можеш да разгрананичиш правилното от неправилното трябва се оповаваш не само на науката.

Мега фен
    да, нарича се философия

ти го заклейми като безполезно обаче

https://www.edx.org/course/justice-harvardx-er22-1x

отново те приканвам да се образоваш

оо, наистина ли си мислите, че ще разгадаете тайните на света с ваща философия?

дървена на всичко отгоре :Д

Мега фен
    дае тя и математиката беше безполезна според теб

същинско комунистическо отроче си си. Свинарче по кръв.

И седнал да ни обяснява как да сме си оправили държавата. Такива като тебе преди ВСВ са ги провесвали на бесилката (и с право)

комунизма изключва религията
    за да си философ, трябва да можеш да мислиш и да имаш знания

а не темите да ти се въртят само около ДОТА

В прочем 90% от населението не е еволюирало до такава степен да философства качествено

така че ВАШЕТО лично философстване не е вселенското.

Мега фен
    прав си,
    Ако ти не убиваш, защото така ти е казал Ицо, аз не убивам, защото не мисля, че е правилно да се убиват хора, които не са го заслужили с действията си.
    на якузата примитивното мозъче само толкова си може

виж друго си е да обясняваш, че ни трябва гражданска война

я кажи кого ще убиваме ?

трябвало ни гражданска война, я пак?

Мега фен
    ма ти наистина си шизофреник, а ?

да качвам ли скрийншота от другата тема където си развиваше теориите ?

чай малко.
    тва, че съм разсъждавал над вероятностите за които обстоятелствата ще ни доведат скоро, означава ли че аз лично искам тези мизерии да стават??

Мега фен
    Не, означава че ти трябва помощ.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си