- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- България
духовен огън![]()
мисля над действията и шанса да ми се случи нещо кофти е минимален, ако ако ми се случи го приемам и приемам разумното обяснение за него, а не че аллах ми праща изпитания
и това което ти "гори" най-вероятно е самия ти мозък, който ти казва, че нещо не е наред, а не Бог
n00bs
Подобни случки май са доста по-респектиращи и от библейското "не кради", и от регламентираното по закон наказание за кражба.
В един идеален свят би съществувало наказание "определен период в затвора на противоположния пол", което ще намали доста престъпленията. И най-големият сексманиак би се скапал, ако го 'жасат денонощно.
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-18-2015 на 17:59
Welcome to the Jungle...
не ми звучат като мои думи
И ако е имало причина да го убия, за мен ще да е било правилно, защо да изпитвам угризения, за нещо което в моето съзнание е било правилно? От убийство, до убийство разликата е голяма. По същата причина не бих убил и човек без причина, защото АЗ смятам, че това не е правилно, а не защото ме е страх, че после ще отида в ада.
n00bs
Последно редактирано от defender : 01-18-2015 на 18:12
Разликата е, че те го правят под въздействие на религията им, а аз бих го направил при самозащита.
Явно не си схванал значението на думичката "аз", която умишлено подчертах...
n00bs
Чувството, че не е правилно, че със своите действия, нараняваш други хора без причина, както и техните близки? Толкова ли е трудно да се сетиш сам, за да ти го пиша? Ако ти не убиваш, защото така ти е казал Ицо, аз не убивам, защото не мисля, че е правилно да се убиват хора, които не са го заслужили с действията си.
n00bs
да, нарича се философия
ти го заклейми като безполезно обаче![]()
https://www.edx.org/course/justice-harvardx-er22-1x
отново те приканвам да се образоваш
оо, наистина ли си мислите, че ще разгадаете тайните на света с ваща философия?
дървена на всичко отгоре :Д
дае тя и математиката беше безполезна според теб
същинско комунистическо отроче си си. Свинарче по кръв.
И седнал да ни обяснява как да сме си оправили държавата. Такива като тебе преди ВСВ са ги провесвали на бесилката (и с право)
комунизма изключва религията
за да си философ, трябва да можеш да мислиш и да имаш знания
а не темите да ти се въртят само около ДОТА
В прочем 90% от населението не е еволюирало до такава степен да философства качествено
така че ВАШЕТО лично философстване не е вселенското.
прав си,
на якузата примитивното мозъче само толкова си можеАко ти не убиваш, защото така ти е казал Ицо, аз не убивам, защото не мисля, че е правилно да се убиват хора, които не са го заслужили с действията си.
виж друго си е да обясняваш, че ни трябва гражданска война
я кажи кого ще убиваме ?
трябвало ни гражданска война, я пак?
ма ти наистина си шизофреник, а ?
да качвам ли скрийншота от другата тема където си развиваше теориите ?
чай малко.
тва, че съм разсъждавал над вероятностите за които обстоятелствата ще ни доведат скоро, означава ли че аз лично искам тези мизерии да стават??
Не, означава че ти трябва помощ.