- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- България
каквото имах го казах, нали ви казах, че ваша си работа, какво съм сменял темата,
пенсионерииииии
Тва е най-стария номер на комунетата, като някой вземе да ропотае срещу партията се пуска слух че е агент на Дс. Стари номера, не минават. И кво си казал, нещо дето излезе по всички медии, трябва да ти намалят заплатата.
Последно редактирано от Aeternal : 02-11-2015 на 21:57
тигъра па се обиди на пенсионер
Дефенди, ще пусна 1 писмо до руското посолство с оплакване от тебе, много си явен и не си вършиш работата както трябва. Да изпратят по-компетентен трол.
аз съм батман, писмата трябва се пускат до импресариото му
там ли живееш
търнала и дарктемплар както винаги избиват комплекси
Робин се появи :д
виж ги братче, явни нарушения на закона и демократичните практики на парламентарната република и пак ги подкрепят,
политически блондинки селфаджиики, квото и да им пееш на всичко ще подскачат
Кой закон е нарушен?
горе е описано.
Практика откога е закон бе имбецил платен? Знаеш ли изобщо кво значи закон?
Последно редактирано от Aeternal : 02-11-2015 на 22:31
С климата ви обявявам за мишка и идиот, ша ви еба в dynamic douchebag duo-то :д
Гечев: "Единият е, че се иска извънредно заседание на бюджетната комисия от вчера за днес - вчера по късни доби получаваме дневен ред, което само по себе си е съмнително. Кое налага в една държава екстремно да се разглежда нов дълг от 8 млрд. евро, това е умопомрачително. Ние за други решения имаме по две седмици, нали затова имаме сътрудници, нали парламентаристите се съветват съветват с експерти в съответната област, да се направят разчети.
Това е опит с натискане на копчетата да си прокарат тези 8 мрд. евро, които да им осигурят финансов комфорт в управлението, но за сметка на българските данъкоплатци.
Освен това аз съм заместник-председател на бюджетната комисия, даже не са вдигнали телефона да ме информират, да попитат. Това само по себе си е скандално. Не може държавата да се управлява с взимане на решения в последния момент за такива огромни суми заем."
Къде пише за нарушен закон?