.
Отговор в тема
Страница 41 от 64 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1613

Тема: България

Hybrid View

Мега фен
    "По-малко пари ще има за лекарства, по-малко пари ще има и за болниците.
    Това показва проектобюджетът на Здравната каса за 2015 г. година, с който Нова ТВ разполага...

За догодина са заложени с 80 милиона лева по-малко за лекарства за домашно лечение.
    За лекарства при злокачествени заболявания са предвидени над 30 милиона по-малко.
    Най-голяма е разликата при парите, предвидени за болниците - с около 265 милиона по-малко."

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...2015-g-6028098

ПП: дай някоя статия да видим за някоя полезна реформа

Мега фен
    Здравното министерство откога формира собствен бюджед бе, ефенди?
    Кой е органа който изготвя проектобюджета? Какво ми мяташ новини от преди 5 месеца?

Мега фен
    дай ми пример за някоя реформа влезнала в сила и полезна в здравеопазването.

без парадирането и кьорфишеците, за ромите, бити лекари и други.

Мега фен
    "Направленията на хартия за преглед при специалист отпадат. На тяхно място идват електронни здравни карти. Възможността да няма направление ще престане да съществува,"

определено страшно полезно е тва, олекна ми от облекчение, страшна полза ще види баба ми Пенка, най-много хептен да се обърка и да я откаже да ходи на болница.

ми добре айде, да кажем, че си прав, да видим след някоя годинка резултатите и дали всичко няма да кьорфишек.

теглим един заем, имитираме едни реформи, усвояваме едни пари и след нас и потоп, но тия след нас ще са виновните.
    Последно редактирано от defender : 02-20-2015 на 14:27

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Направленията на хартия за преглед при специалист отпадат. На тяхно място идват електронни здравни карти. Възможността да няма направление ще престане да съществува,"

определено страшно полезно е тва, олекна ми от облекчение, страшна полза ще види баба ми Пенка, най-много хептен да се обърка и да я откаже да ходи на болница.

ми добре айде, да кажем, че си прав, да видим след някоя годинка резултатите и дали всичко няма да кьорфишек.

теглим един заем, имитираме едни реформи, усвояваме едни пари и след нас и потоп, но тия след нас ще са виновните.
    Отново кой е теглил заема? Бъркаш пак понятията.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ами аз бих предпочел да си вадя онлайн направление. Отивам в болницата за направление, за очен лекар примерно. Вътре има 50 човека които кашлят, само че в България е "прилично" да си сложиш ръката на устата, но реално така бактериите остават по ръката и ти хващаш дръжката на вратата с тая ръка, а след теб и всички останали. И хоп докато се усетиш още 10 човека неволно може да са се заразили.
    n00bs

Мега фен
    Ами браво, ами ти за да ти изкарат направление първо трябва да отидеш личния лекар да те прегледа и вместо да го напише на хартия ще ти го напише онлайн, като всеки човек ще си има свой профил в здравната система. И така ще имаш нещо като досие онлайн, под отчет.

Мега фен
    Да направим като руснаците, направо да ни зачислят по 2 грама хероин на седмица и тука ще стане рай.

Мега фен
    от нета:
    "всеки който не иска дълг е популист, а всеки който иска е реформатор."
    "и новото от днес е, че който иска референдум е кремълска подлога, а който не иска е демократ."

при групичката "демоукръти" е същата хавата.
    Последно редактирано от defender : 02-21-2015 на 10:04

Мега фен
    от нета:
    "и новото от днес е, че който иска референдум е кремълска подлога, а който не иска е демократ."

С гемията (браво Якудза :Д) скачате от тема в тема както ви е кеф, щото реално аргументи няма.
    Скапана съветска подлога си.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    от нета:

Нелепо е човек, който вероятно няма висше образование, камо ли икономическо такова, да обсъжда толкова активно темата с дълга. Аман от пенкелери.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    С все по-големи темпове неравенството се увеличава, 1% от населението увеличава богатството си за сметка на 99%, които пък обедняват и вече стигнахме до момент в които 1% притежава колкото всички останали 99% взети заедно

Ако този процес продължават така, не мислите ли, че след време ще дойде моментът в който и собствените ви деца и внуци в следствие на този процес ще са по-обеднели и няма вече да могат да поддържат дори вашия стандарт на живот в момента.
    Последно редактирано от defender : 02-21-2015 на 13:02

Мега фен
    ^ тигъра и търнала май са просто "демократи", тип плужеци, които живеят на принципа "абе нали сега на мен ми е добре", и се обръщат на другата си трътка.

или са просто хора на шуробаджанащината, дадено им е на готово и не знаят какво е да се бориш и да си пробиваш път сам от нулата нагоре и не го оценяват, не знаят каква е цената.
    само по филмите са го гледали.
    Последно редактирано от defender : 02-21-2015 на 13:24

какво може да направим - да сме посредници между интереси ?

няма оправия брат.. хората са развалени

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^ тигъра и търнала май са просто "демократи", тип плужеци, които живеят на принципа "абе нали сега на мен ми е добре", и се обръщат на другата си трътка.

или са просто хора на шуробаджанащината, дадено им е на готово и не знаят какво е да се бориш и да си пробиваш път сам от нулата нагоре и не го оценяват, не знаят каква е цената.
    а ти какво правиш, за да промениш "несправедливостите"? изобщо вършиш ли нещо смислено, или само демагогстваш и лаеш по форумите?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен

Агента на руснаците се изказа, хахаха

дефендер, а ти какво предлагаш... ние де?

Щото на света не му пука за нашата общност. Само ще ни използват.

Мега фен
    от нета:
    "Финансовия министър с колебания за размера на дълга ... и пак го приеха. Егати държавата ..."

Мега фен
    Циркът няма край - още днес договорът за дълга ще се гласува на второ четене
    http://politics.actualno.com/Cirkyt-...#ixzz3SlD3tqeF

Интересно ми е защо, така наречените, окупатори, миналата година ореваха светосията за 1 милиард на Орешарски, а сега за 16 милиардния заем мълчат или казват, че е необходимо. Гледах дебатът днес, никъде не се спомена за какво, къде и как ще се използва заемът (ако изключим, че една част отива за стари задължения).

Безработицата се увеличава, спряха се геостратегически проекти, токът поскъпва, спират влаковете, увеличават възрастта за пенсиониране, не се изплащат пари за хора със заболявания и това само за 100 дни.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lychezar Виж мнението
    Безработицата се увеличава, спряха се геостратегически проекти, токът поскъпва, спират влаковете, увеличават възрастта за пенсиониране, не се изплащат пари за хора със заболявания и това само за 100 дни.
    и също бази на нато, които освен, че автоматично ни правят мишена, щели да са на наши разноски. (и забележи, че в София ще е, където е най-гъсто населено, и на морето една военноморска база, че да и се любуват туристите и да си правят селфита)

а, да, ще купуват и нови бойни самолети трета ръка и за фалкон.
    Последно редактирано от defender : 02-25-2015 на 13:33

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Част от парите са по-точно половината пари. В сайта на МФ го пише, 6млрд отиват за стария дълг, а 2млрд за дефицита.
    n00bs

Мега фен
    мога да се обзаложа, че и аз така мога управлявам, чрез кредити, просто елементарно, обещавам на народа, че всяка седмица ще минават самолети над села и градове и ще хвърлят пари, обещавам.

обещавам, че ще купя всички видове скъпи лекарства и ще ги давам на болните от сериозни болести без пари.

защото не съм фашист.

ще давам кредити на хората без невъзможни за тях лихви, че да им вземам апартаментите и да ги оставя със семействата им на улицата , защото не съм фашист.

ПП: а ако не мога да го направя, сам ще се махна, обещавам.
    Последно редактирано от defender : 02-25-2015 на 13:52

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си