- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- България
над 20
мерси дефендим, не бих казал, че не гледам с презрение на някои индивиди, но поне съм за по-голямо равенство. Уважавам всеки, който проявява морал и разбиране. А успекът е много относително понятие. и аз съм около 20
ти искаш благоденствие, в което може да има място за всеки, а фашиста иска смърт за нисшия (по негов си критерии).
"Богът" на фашиста иска кръвна жертва.
"Богът" на фашиста е старозаветен бог.
Последно редактирано от defender : 03-08-2015 на 14:35
аз искам благоденствие за всеки, защото никой не е решавал да се роди или не, но пък в реалността тва нещо не виждам как ще се получи, още повече, че се натрупаха безброй много мърши.. ся, ти си вярващ. ама всичко с добро не се решава.
ти искаш по-силния да живее по-добре, а по-слабия по-скромно, но ти не искаш смърт на по-слабия (не прескачаш границата миниум на човещината), ти гледаш на него като човешко същество с божествено достойнство (и би помогнал ако можеш, защото може и да не можеш за да не умре), а не гледаш на слабия като на червей за кръвна жертва.
Последно редактирано от defender : 03-08-2015 на 14:40
Значи така е. Всеки човек е от полза за развитието ни. Необразованите работници, ако ги нямаше, нямаше да има кой да бачка теждката работа, нали? Едни работят с ръцете си, други с мозъка. Чудесно, нали? Но ето идва момента като погледнеш държавата си, да си зачудиш. - Е, как аджеба да усигориш работа на циганина дет не знае да чете и да накараш депутата да спре да да се продава и да изпозлва циганина за незаконна пумия? Ама как без да нараниш никого? Ето сега разбираш ли какви лайната? Отделно, ако искаш да промениш системата, как да го направи без да нараниш егото и желанията на нашите тигара и ауриса? Ами не става брат.... Тва, което виждам аз в България винаги съм казвал, че без жертви няма да има промяна.
да допълня, че това се отнася не само за по-слабите, но и за различните, например някой човек може да не одобрява хомосексуализма, но никога няма да посегне на хомосексуалист за да му причини зло, защото не гледа на него като кръвна жертва, а като на човешко същество с някакво достойнство, не се прекрачва границата на човещината в нездравословни, радикални, крайни отклонения на психиката.
Последно редактирано от defender : 03-08-2015 на 14:52
жалкари
Фишката много ги разбира кожените писалки, особено когато са в ануса му.
Welcome to the Jungle...
на Аурю изказа малко мяза като на тоя последния
"жалкар"
Последно редактирано от defender : 03-09-2015 на 12:46
многозле.ком
П.П. Това, че даден човек е хомосексуален, не дава право на останалите да го обиждат.
Защо класифицирате вниманието на женско и мъжко. Особено във виртуалното пространство...
Последно редактирано от dreamwalker : 03-09-2015 на 13:03
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.