.
Отговор в тема
Страница 49 от 64 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1613

Тема: България

Hybrid View

Тъпо е в последния момент да ни тряснеш някаква информация и дебат в сградата на ЕС? (дето ще е пълно с всякакви ''демократи'') и за които ти сигурно си готвил цяла седмица в писането есета и дипломни работи.. та да, да поканиш някой младеж да се защитава пред идиотите. ТЕБ ако дефендер те извика на дебат, организиран от АТАКА или КРЕМЪЛ, съм сигърен че ще си подвиеш опашката .

Мега фен
    дарки сигурно ще ходи с компания и като знае, че съм там и ще се крие зад жените в залата.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    дарки сигурно ще ходи с компания и като знае, че съм там и ще се крие зад жените в залата.
    ще дойда с НСО и Secret Service, все пак съм твърде респектиран от теб.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Тъпо е в последния момент да ни тряснеш някаква информация и дебат в сградата на ЕС? (дето ще е пълно с всякакви ''демократи'') и за които ти сигурно си готвил цяла седмица в писането есета и дипломни работи.. та да, да поканиш някой младеж да се защитава пред идиотите. ТЕБ ако дефендер те извика на дебат, организиран от АТАКА или КРЕМЪЛ, съм сигърен че ще си подвиеш опашката.
    като са демократи, какво, да не би да ядат хора? Ако се организира дебат на някоя пейка или в градинка, обещавам да те викна и теб.

на дебат, организиран от АТАКА или Кремъл не бих отишъл, единствено защото там ще има прекалено много промити мозъци и най-много в процеса на дебата да се стигне до масов бой (лумпените обикновено така решават проблемите си).

Не съм се готвил с нищо и няма да съм сред лекторите. Просто ми е интересно да чуя различни позиции по темата. Събитието е в понеделник, така че Дефенди има 3 пълни дни да се информира допълнително за въпросно споразумение.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    като са демократи, какво, да не би да ядат хора? Ако се организира дебат на някоя пейка или в градинка, обещавам да те викна и теб.

на дебат, организиран от АТАКА или Кремъл не бих отишъл, единствено защото там ще има прекалено много промити мозъци и най-много в процеса на дебата да се стигне до масов бой (лумпените обикновено така решават проблемите си).

Не съм се готвил с нищо и няма да съм сред лекторите. Просто ми е интересно да чуя различни позиции по темата. Събитието е в понеделник, така че Дефенди има 3 пълни дни да се информира допълнително за въпросно споразумение.
    Колкото са от Кремъл, толкова са и демократите. Сега демократите имат силна власт и численност, за това се правят на послушни и добри. Ако нямаха привилегии и бяха, или по някакъв начин клекнат - ще реват като атакистите, че и по-зле ще са.

А дефендер вероятно никога не е излизал на голяма сцена, че да се защити пред всичката опозиция правилно и бързо.
    Тва не е смелост, ами използвачество.

Мега фен
    А дефендер вероятно никога не е излизал на голяма сцена, че да се защити пред всичката опозиция правилно и бързо.
    няма да се защита, няма да се изказвам. представяш ли си цяла зала пълна с хора с мнението на дарки, ужасно е.

няма да се защита, няма да се изказвам. представяш ли си цяла зала пълна с хора с мнението на дарки, ужасно е.
    ти отиди, виж, ама не е нужно да правиш опити брат. има смисъл , ако само някой на твоето мнение те види и ти повярва. Но пред аудитория, която не разбира от нищо, ще те смачкат.

Точно така ще стане, АКО действително е организирано от демократи. Младеж, без никакъв опит, да излезе да си изкаже мнението....... ако въобще го допуснат.

Точно така ще стане, АКО действително е организирано от демократи. Младеж, без никакъв опит, да излезе да си изкаже мнението....... ако въобще го допуснат.
    ама естествено, че няма да го допуснат, в сградите на ЕС ежедневно разиграват Wrong Turn и Hostel, ти не знаешe ли?

не го намирам
    Пишеш e-mail на office@smalinov.eu и казваш, че искаш да присъстваш. Ако оставиш телефон за контакт, най-вероятно ще ти се обадят още на следващия ден (или същия, ако си го изпратил в работно време). Ако не оставиш телефон, сигурно ще ти пишат e-mail.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Corb1225
    Тъпо е в последния момент да ни тряснеш някаква информация и дебат в сградата на ЕС? (дето ще е пълно с всякакви ''демократи'') и за които ти сигурно си готвил цяла седмица в писането есета и дипломни работи.. та да, да поканиш някой младеж да се защитава пред идиотите. ТЕБ ако дефендер те извика на дебат, организиран от АТАКА или КРЕМЪЛ, съм сигърен че ще си подвиеш опашката .
    Ти цял живот няма да си готов, мой човек.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Ти цял живот няма да си готов, мой човек.
    прочети темата нататък и не се прави на умен

дефенди виж :

Емил Марков‎Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции между САЩ и ЕС (TTIP): За или Против?
    18 март в 23:05 · Sofia ·
    Добре замислен дебат с една подробност- можеше да поканите за противник на споразумението представител на организация с ярка позиция по въпроса, а не просто да има някой, за да бъде лесно надвит.

фацебоок, сам прецени колко дебат ще е

можеше да поканите за противник на споразумението представител на организация с ярка позиция по въпроса
    като Волен Сидеров и Магдалена Ташева ли?

Ама ти съвсем си влязал във филма. Ще има лектори, които са се подготвили със свои позиции и материали, а после ще има и най-нормална дискусия, където всеки може да изкаже мнение или да зададе въпрос. Какво сложно и страшно има?

Даже и почерпка са приготвили хората, да не си заминават гладни гостите им.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-26-2015 на 19:48
    Welcome to the Jungle...

като Волен Сидеров и Магдалена Ташева ли?

Ама ти съвсем си влязал във филма. Ще има лектори, които са се подготвили със свои позиции и материали, а после ще има и най-нормална дискусия, където всеки може да изкаже мнение или да зададе въпрос. Какво сложно и страшно има?

Даже и почерпка са приготвили хората, да не си заминават гладни гостите им.
    да, и наистина тези големи лектори ще бъдат затъпени от студент начален курс... като ще си правим дебати, ЩО НЕ ИЗВИКАТЕ ЛЕКТОРИ ОТ КРЕМЪЛ ВЕ?

ЛИЦЕМЕРИЕ
    /

въпроси ще задаваме и лекторите ще ни отгаварят така ХУБАВИЧКО, нали та на тяхното да си дойде в края .. и
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-26-2015 на 19:54

Ако бях от София и аз щях да дойда.
    Дори щях да заснема почерпката ви накрая и да я пусна в нета, (Най-малкото, което може се направи)

картината - загрижени за България демократи в костюми и маркови дънки, ядат тортички !!
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-26-2015 на 20:32

Ако бях от София и аз щях да дойда.
    Дори щях да заснема почерпката ви накрая и да я пусна в нета, (Най-малкото, което може се направи)

картината - загрижени за България демократи в костюми и маркови дънки, ядат тортички !!
    колко лицемерно към бедните и социално слабите, а?
    Welcome to the Jungle...

колко лицемерно към бедните и социално слабите, а?
    знам, че няма да го разбереш

Супер фен Аватара на Corb1225
    Като каза почерпка, се сетих за миналия март, когато членовете на младежкото БСП в Зарата се бяха събрали в някъв хотел да се черпят. Сигурно ще е било за трети март, ама тва едни трапези, пури, басейнчета. А през тва време от младежкото на АБВ раздаваха мартеници в центъра на града.

edit: Един мой съученик беше в младежкото БСП, после се премести в АБВ, от там знам.
    Последно редактирано от Corb1225 : 03-26-2015 на 20:48

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Като каза почерпка, се сетих за миналия март, когато членовете на младежкото БСП в Зарата се бяха събрали в някъв хотел да се черпят. Сигурно ще е било за трети март, ама тва едни трапези, пури, басейнчета. А през тва време от младежкото на АБВ раздаваха мартеници в центъра на града.

edit: Един мой съученик беше в младежкото БСП, после се премести в АБВ, от там знам.
    има един малък партиец от бсп във форума, който постоянно се обяснява какви големи свръх мащабни проекти работили... в правенето на флаери и плакати (реклама) до следващите избори...
    ако не си правят реклама, то ще се псуват с опозицията.
    нищо друго

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    В парламента има ли демократи, либерали и консерватори ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    утре ше ти кажа. но предполагам има основно кандидати за лично облагодетелстване.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    утре ше ти кажа. но предполагам има основно кандидати за лично облагодетелстване.
    ...
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

...
    Има предимно шматки и журналисти. В кулоарите е някаква лудница - постоянно движение на политици, медии и някакви хора, дошли за среща с политиците. В пленарна зала не съм влизал.
    Welcome to the Jungle...

има... които следват някаква идеология, но живеят в измислен собствен свят, отдалечени от проблемите на хората.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си