- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- България
Викаш, след сериозни спорове вашите те пуснаха.
https://www.facebook.com/events/705787809538179/
Раковска 124, понеделник в 10:00. С предварителна заявка за участие е.
Welcome to the Jungle...
в понеделник ще мога, къде да заявя,
ква смелост?
с дънки става ли, или трябва по-официално
Дънки и риза мисля е съвсем нормален дрескод. Ако е по-хладно и имаш някое подходящо сако, мятай го върху ризата и си 6.
Welcome to the Jungle...
ще си взема и шушляка - made in eu
![]()
Тъпо е в последния момент да ни тряснеш някаква информация и дебат в сградата на ЕС? (дето ще е пълно с всякакви ''демократи'') и за които ти сигурно си готвил цяла седмица в писането есета и дипломни работи.. та да, да поканиш някой младеж да се защитава пред идиотите. ТЕБ ако дефендер те извика на дебат, организиран от АТАКА или КРЕМЪЛ, съм сигърен че ще си подвиеш опашката .
дарки сигурно ще ходи с компания и като знае, че съм там и ще се крие зад жените в залата.
като са демократи, какво, да не би да ядат хора? Ако се организира дебат на някоя пейка или в градинка, обещавам да те викна и теб.
на дебат, организиран от АТАКА или Кремъл не бих отишъл, единствено защото там ще има прекалено много промити мозъци и най-много в процеса на дебата да се стигне до масов бой (лумпените обикновено така решават проблемите си).
Не съм се готвил с нищо и няма да съм сред лекторите. Просто ми е интересно да чуя различни позиции по темата. Събитието е в понеделник, така че Дефенди има 3 пълни дни да се информира допълнително за въпросно споразумение.
Welcome to the Jungle...
дефенди виж :
Емил МарковТрансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции между САЩ и ЕС (TTIP): За или Против?
18 март в 23:05 · Sofia ·
Добре замислен дебат с една подробност- можеше да поканите за противник на споразумението представител на организация с ярка позиция по въпроса, а не просто да има някой, за да бъде лесно надвит.
фацебоок, сам прецени колко дебат ще е
Колкото са от Кремъл, толкова са и демократите. Сега демократите имат силна власт и численност, за това се правят на послушни и добри. Ако нямаха привилегии и бяха, или по някакъв начин клекнат - ще реват като атакистите, че и по-зле ще са.
А дефендер вероятно никога не е излизал на голяма сцена, че да се защити пред всичката опозиция правилно и бързо.
Тва не е смелост, ами използвачество.
като Волен Сидеров и Магдалена Ташева ли?
Ама ти съвсем си влязал във филма. Ще има лектори, които са се подготвили със свои позиции и материали, а после ще има и най-нормална дискусия, където всеки може да изкаже мнение или да зададе въпрос. Какво сложно и страшно има?
Даже и почерпка са приготвили хората, да не си заминават гладни гостите им.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-26-2015 на 19:48
Welcome to the Jungle...
Точно така ще стане, АКО действително е организирано от демократи. Младеж, без никакъв опит, да излезе да си изкаже мнението....... ако въобще го допуснат.
ЛИЦЕМЕРИЕ
/
въпроси ще задаваме и лекторите ще ни отгаварят така ХУБАВИЧКО, нали та на тяхното да си дойде в края .. и
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-26-2015 на 19:54
ама естествено, че няма да го допуснат, в сградите на ЕС ежедневно разиграват Wrong Turn и Hostel, ти не знаешe ли?
Пишеш e-mail на office@smalinov.eu и казваш, че искаш да присъстваш. Ако оставиш телефон за контакт, най-вероятно ще ти се обадят още на следващия ден (или същия, ако си го изпратил в работно време). Ако не оставиш телефон, сигурно ще ти пишат e-mail.
Welcome to the Jungle...
Ако бях от София и аз щях да дойда.
Дори щях да заснема почерпката ви накрая и да я пусна в нета, (Най-малкото, което може се направи)
картината - загрижени за България демократи в костюми и маркови дънки, ядат тортички !!
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-26-2015 на 20:32