- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- България
и моя, трябва да си тъп, ако го плюеш за нещо. единствния който ще се изправи по-радикално и всички ще го оплюят, да пукне сидер а
аз тоз от как е дошъл освен да се чуди как да бръкне в джоба на хората, друго не знам какво е направил на дело, освен кьор-фишеци като клиповете на кораба.
какво е направил?
почувствал ли си го?
какво искаш да направи един човек, на който дори хората от сосбствената му партия не му помагат? Със сигурност не е като волена с куфари руска пара
прекрасен си
ма партията не му помагала.
тц-тц
викаш, напъва се
а чу ли за онкоболните
а за доплащането на лекарства 170 лв.
а за линейката свалила на сред пътя жена пред раждане, защото по пътя получили съобщения за по-важен случай, че нямало друга линейка
Последно редактирано от defender : 06-17-2015 на 19:45
а чу ли за предложението му, хората не ходещи редовно на профилактични прегледи да плащат по-скъпи осигуровки?
Тва да не го е наредил той бе, ти чули кога последно волен е направил нещо изобщо? Освен скандали и излагации? От тоя глупак се чувствам засрамен, че съм българин. На волен трябва да му се отнеме българското гражданство, той е не е допринесъл с нищо за българия, а поживя в куба, париж на майка си путката с чужди пари.
ми нищо, нали ти го изтъкваш с първия клип за супер-министъра
ти започна да плюеш и подиграваш безпричинно точно по един от малкото различни министри.. избра си баш него? Защо? Ей това ме подразни? При положение, че има далеч по-груби. Защо за Волен нищо не казва? Защо за Станишката нищо не каза? Избра баш Москов, защото е от РБ и ти е поръчано да го плюеш? Аз не подкрепям РБ, нито тази коализиция, макар че ако се разпадне отново ще дойде ДПС и твята Атака в коалиция, което според теб е по-добре.
Кое съм подигравал, просто странни снимки,
Ти като видиш човек да има странно изражение, няма ли да се учудиш защо прави така.
да съм казвал нещо обидно.
националист иначе, хриситянин ми бил..
Росия в Сърцето ... с Турция
снимките бяха - едва ли не намекваш нещо ненормално за този човек. физиономии могат по всякаква причина да се правят.
вярвай им на приказките и винаги ще те лъжат... направо ми е жал как може да подкрепяш ДПС, защото вървят ръка за ръка с Атака, не забравяй коалицията им.