.
Отговор в тема
Страница 56 от 65 ПървиПърви ... 646525354555657585960 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 1613

Тема: България

Мега фен
    аз тоз от как е дошъл освен да се чуди как да бръкне в джоба на хората, друго не знам какво е направил на дело, освен кьор-фишеци като клиповете на кораба.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    то и в рб има бивши членове на дпс
    И какво като има? Забранено ли е да влезеш в една партия, да не ти хареса и да излезеш?

аз тоз от как е дошъл освен да се чуди как да бръкне в джоба на хората, друго не знам какво е направил на дело, освен кьор-фишеци като клиповете на кораба.
    за това подкрепяш руски подлоги?

Мега фен
    ми нищо, нали ти го изтъкваш с първия клип за супер-министъра

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    за това подкрепяш руски подлоги?
    Не ме интересува каква подлога е, подкрепям от това, което е говорил, дали лъже е друг въпрос. Нали сме демокрация трябва да гласуваме, ако нямаме избор то значи сме никаква демокрация само на думи, а ние нямаме избор, защото да защитават нашата гледна точка слагат палячовци.

Може и да се прави на палячо, нарочно.

Отделно, че по-голяма част от българите не гласуват, защото не виждат избор и алтернатива, значи не сме демокрация, не сме.
    Последно редактирано от defender : 06-18-2015 на 11:29

ми нищо, нали ти го изтъкваш с първия клип за супер-министъра
    ти започна да плюеш и подиграваш безпричинно точно по един от малкото различни министри.. избра си баш него? Защо? Ей това ме подразни? При положение, че има далеч по-груби. Защо за Волен нищо не казва? Защо за Станишката нищо не каза? Избра баш Москов, защото е от РБ и ти е поръчано да го плюеш? Аз не подкрепям РБ, нито тази коализиция, макар че ако се разпадне отново ще дойде ДПС и твята Атака в коалиция, което според теб е по-добре.

Мега фен
    Кое съм подигравал, просто странни снимки,

Ти като видиш човек да има странно изражение, няма ли да се учудиш защо прави така.
    да съм казвал нещо обидно.

снимките бяха - едва ли не намекваш нещо ненормално за този човек. физиономии могат по всякаква причина да се правят.

вярвай им на приказките и винаги ще те лъжат... направо ми е жал как може да подкрепяш ДПС, защото вървят ръка за ръка с Атака, не забравяй коалицията им.

националист иначе, хриситянин ми бил..

Росия в Сърцето ... с Турция

Мега фен
    ти май нещо

не можем се разберем

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ти започна да плюеш и подиграваш безпричинно точно по един от малкото различни министри.. избра си баш него? Защо? Ей това ме подразни? При положение, че има далеч по-груби. Защо за Волен нищо не казва? Защо за Станишката нищо не каза? Избра баш Москов, защото е от РБ и ти е поръчано да го плюеш? Аз не подкрепям РБ, нито тази коализиция, макар че ако се разпадне отново ще дойде ДПС и твята Атака в коалиция, което според теб е по-добре.
    дзън дзън дзън, време е за лекарствата

Мега фен
    снимките бяха - едва ли не намекваш нещо ненормално за този човек. физиономии могат по всякаква причина да се правят.
    е па може, ама той ги прави много често и естествено.

Мега фен
    http://slusham.com/img2/mr_bean.jpg

сега какво пак ли обиждам, ама тоя поне е комик, а онзи отговаря за здравето ти
    Последно редактирано от defender : 06-18-2015 на 12:05

е па може, ама той ги прави много често и естествено.
    заблуда за врага

Мега фен
    че кой му е врага ве

и как така ще го заблуди.
    човека си стои в парламента и изглежда странно, почти като на шепа антидепресанти.
    Последно редактирано от defender : 06-18-2015 на 12:00

ами няма да е като заклано пиле, да се седи и да трепери мирино в ъгала ли искаш. да слушка Пеевски ли?

Мега фен
    https://www.google.bg/search?q=bolen...=volen+siderov

Тоя няма нито една нормална физиономия, ама тва е най-важното за дефендито, не кой какво прави.

Мега фен
    ми не е тва важното, а че каквото прави, все го прави с цел да бръкне в джоба на хората.

и още:
    Лекарите скачат на протест. Москов обслужва фармацевтичните босове

"Лекарите ще атакуват в съда методиката, одобрена от министър Москов, която предвижда по-малко пари за лечение в болниците за сметка на средствата, които здравните заведения трябва да плащат за лекарства. На практика това означава, че бюджетите на болниците се редуцират до около 75-80% от досегашните, а останалите пари отиват за медикаменти.
    Според експерти тази политика на здравния министър Москов, освен че уврежда правата и интересите на пациентите, има откровено лобистки характер, защото пряко облагодетелства фармацевтичната индустрия. "
    http://hashtag-bg.com/articles/19268...BE%D0%B2%D0%B5

ПП:А какви са твоите доводи, че не видях един?
    Последно редактирано от defender : 06-18-2015 на 12:48

Мега фен
    Че здравната реформа наистина е наложителна, че болниците харчат твърде много пари и надписват здравнат каса?

Мега фен
    Какви пари харчат ве, до преди 1 година в София за 2 000 000 човека имаше 10-11 стари линейки, сега не знам как е.

Той дори не ограничава парите, а ги преразпределя от болници към фармацевтичните фирми, нали това ти постнах горе.

Мега фен
    ето ти още едно "блестящо" решение на чичо$ ти:

Диабетици и онкоболни доплащат повече за животоспасяващи лекарства

Болни от диабет бяха неприятно изненадани, когато отидоха да получат полагащия им се инсулин от аптеките. Оказало се, че трябва да доплащат солено за определени видове от животоспасяващия медикамент. „Казаха ми, че трябва да дам около 30 лв. Досега вземах инсулина безплатно. Аз мога да си го позволя, но какво ще стане с хората с ниски доходи”,
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1455793

ПП: Тоя май изцежда по най-нагъл начин бедните хора изпаднали нужда.
    Как няма да има такова изражение.
    Последно редактирано от defender : 06-18-2015 на 13:47

Супер фен
    не съм съгласен с ефендъра но Москов и на мен не ми допада по 2 причини ;

1. що за гавра е да принуждаваш неосигурените да внасят вноски за 3 години до края на т. г., иначе направо да се пишат покоиници ако се разболеят. За 700 лева говорим почти - абсурдно е.

2. по повод ромите не само нищо не направи (там цирковете с линейките и охрана и тн) ами напротив - с изказванията си гарантира, че и занапред няма да може нищо да се направи. Разпищя там Хелзинкския мангалитет и прочие безполезни НГО-та чиято единствена цел е да вдигат врява и европейските либерасти ще ни ползват да си помпат рейтинга като ни наричат расисти (което впрочем вече се случва - от Д.В. има статия по този повод)

Ако искаше охрана за линеиките, а не да си помпа рейтинга баш като Сидеров, щеше тихичко да се прокара закон, който примерно да гарантира полицейска охрана за слуйителите в публичния сектор, на които се налага да работят в райони сус завишена преступност.

Виждаш ли - не е трудно да се реши проблема без да си говорим за мангали и прочие. И не само с линейките щеше да реши проблема, ами и данучните, и соцялните щяха да могат най-сетне да си вършат работата.

Ей такива като него са по-опасни и от политиците - безделници. Глупак с амбиции - по-страшно от това здраве му кажи. Не само че ще го духаме заради кретени като него, който си позволяват да серат по констутицуята на държавата ни, ами ще го издухаме и от групичката подобни нему кретени в ЕС, чиято единствена цел в последно време изглежда е да бездействат докато Гърция фалира, Европа бива наводнена от африканци и араби, а Русия вурши геноцид в Украйна.

Та Климатик, макар да ти разбирам позицията, имам чувството че все още не си приел, че в политиката е пулно не с хора, а с маймуни с комплекс за малоценност, чиято единствена цел е да публичност.
    И това направи и Москов - не си свурши работата, а искаше публичност. Ми , да ни е честит. И дано всичките ви познати редовно са си плащали осигуровките.

// сори за неграмотния текст - нямам кирилица и ползвам кирилизатор

Супер фен
    Какви пари харчат ве, до преди 1 година в София за 2 000 000 човека имаше 10-11 стари линейки, сега не знам как е.

Той дори не ограничава парите, а ги преразпределя от болници към фармацевтичните фирми, нали това ти постнах горе.
    az dori vchera chuh, che ot Turciq ni darili 100k vaksini, shtoto nqmalo farmacevtichni kompanii, koito da iskat da ni prodatat, smqtaj. I mrunkashe nqkuv, che ni reketirali.

To s negovata usta nishto chudno sam da ni e nabil v tazi situaciq. Sushtiq kato onzi glupak Tsipras v Gurciq.

Супер фен
    ето ти още едно "блестящо" решение на чичо$ ти:

Диабетици и онкоболни доплащат повече за животоспасяващи лекарства

Болни от диабет бяха неприятно изненадани, когато отидоха да получат полагащия им се инсулин от аптеките. Оказало се, че трябва да доплащат солено за определени видове от животоспасяващия медикамент. „Казаха ми, че трябва да дам около 30 лв. Досега вземах инсулина безплатно. Аз мога да си го позволя, но какво ще стане с хората с ниски доходи”,
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1455793

ПП: Тоя май изцежда по най-нагъл начин бедните хора изпаднали нужда.
    Как няма да има такова изражение.
    vprochem da i nie imame rodnina sus hronichno zabolqvane i sa i napravili lekarstvata ot bezplatni na 20 kinta za ednite i maj 7 za drugite, ne sum siguren za vtoroto

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си