- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- България
Баси простотиите.
Тва е горе-долу същото като кунева дето каза, че 340 лв. не са бедност.
Или като министъра на финансите, дето го питаха как едни човек с 500 лева да плаща сметки за ток, парно или да плаща за храна и образование на децата си, а той отговори: "ми то не винаги е имало ток".
Последно редактирано от defender : 07-19-2015 на 20:50
Мисля, че съм луд, тралала, хлоп-хлоп и айларипи в едно, но има и нещо по-лошо, харесва ми, демек оправия нема.
Сега нормалните Търнала и Ауриса да дойдат нормално да демонстрират как се обменят телесни течности.
Европейското мите, достигнал вече философската нирвана и готов за харакири и сепуко, но не и преди да е изнасилил 5-6 бебета за да им стимулира простата.
А Дарк е друга категория нормалност просто. Демонстративна една такава.
А доктора е над всичко, тоз дори не може да полудее, защото е над лудостта, отгоре й гледа.
ПП: за небесния херувим и браткото "спяща терористична клетка" сега няма да говорим. Това е обект на дълъг анализ.
Последно редактирано от defender : 07-17-2015 на 12:35
Сащ ни вкараха тази либерална система в цяла следвоенна европа. И вие им се кланяте.
Съветската система не беше по-добра. Затова и се срути при първата по-сериозна криза.
Welcome to the Jungle...
Да, САЩ за последните 200 г. са приели малко паплач от целия свят.
Welcome to the Jungle...
Добре кат сте толкова умни стойте си с американската демокрация и до 10години няма да ви има
По модела н а сащ сте
Светият синод поиска да дава становище
Патрирах Неофит
"Добра практика беше да се канят определените от Св. Синод представители при обсъждането на законопроектите на първо и второ четене в постоянните комисии, за да вземат отношения по принципите и конкретните разпоредби на законопроектите.
Прави впечатление, че в последно време, тази взаимно полезна практика и за двете институции е позабравена, но искрено се надяваме, че не е изоставена.
Конкретен пример, който можем да посочим е Законопроектът за предучилищното и училищно образование."
ПП: защо вярващите са игнорирани да дадат становище и мнение по законопроектите, а в България все пак има доста вярващи.
Последно редактирано от defender : 08-09-2015 на 13:04
Честит ден на независимостта.
Тъжен празник, нищо не зависи от нас. Д
Празнувайте си.
а ти?
Ще ви гледам :Д
ауриса може да черпи бира и локум с орехи в американското посолство (по стара либерало-американска традиция), сега няма ли да се включиш.
ПП: въпреки, че ще се учудя ако либералното отроче на демокрацията ауриса почита някакви традиции.
аурисе, кажи една традиция дето я уважаваш и почиташ (освен гей-парада).
Последно редактирано от defender : 09-22-2015 на 10:17
Е ти. Пък. Веднага на кибапчетата.. Ама ауриса празнува на друга дата.. Все пак нали трябва да сме булгаро-американска колония.
сигурно днес на вечеря ще разреже пуйката и ще изпее химна по стара либерал-амекриканска традиция.
Хахаха, ама вие сте тия, които се чудят как да се одупят на Русия и да продадат националния суверенитет.
Мнението ми за САЩ като полезен партньор на България се базира единствено на факта, че нито един път не са ни напакостили като северноазиатците. Като трябва да си избираш съюзници, нека са тия, които няма да ти серат в градинката.
http://www.mfa.bg/events/6/1/3281/index.html
//и не повдигайте пак темата за бомбардировките ако не искате да си поговорим и за българските конц. лагери през ВСВ и депортацията на 'унтерменши' от окупираните от българската войска територии.
За това слугувай на големия брат зад океана, който няма интерес от теб, освен да те съсипва.
Първо - на никого не слугувам, шумкарско копеленце такова (в буквалния смисъл използвам думите - да не каже някой, че го псувам)
Второ - ще се радвам да ми кажеш какво точно САЩ са съсипали в България. И ако ще пищиш за единичния случай с Мариците - напомням ти, че Лукойл крадат милиарди в България. Румънците наскоро ги погнаха и ставаше въпрос за поголомна сума. Плюс т'ва северноазиатците е всеизвестно, че са зад разните СИВ и ТИМ и Варна е обърната на собственост на мафията.
Та то дори в едната София можеш да видиш разликата - американското посолство е в Южните квартали и всичко наоколо е 10/10. Остатъка от столицата - кенеф. Остатъка от държавата - говното в кенефа.