- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- България
не е нужно да си зелено човече, за да се грижиш за родината ти.. За мен нашата природа е една от най-важните. А вече е почти унищожена... изсичат вековни гори в резерватите, избиха дивеча (буквално) , 3баха селското ни стопанство.. От кога мислиш, че става това? Още от времето на Тодор Живков е преселението... а от там и изчезването на всичко българско..
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 10-13-2014 на 16:40
хората като нямат работа от големи проекти като Южен поток, пак ще изсекът горите за да се прехранват и то много повече ще ги изсекът.
Примери колкото щеш.
А и дървената мафия не спи.
Ако не се лъжа циганското гето изсякло цяла гора близо до Стара Загора.
Моето решение е, че България има нужда от големи проекти като Южен поток.
Питай ги Германците при строежа на Северен поток колко дървета са изсекли, като ми ги даваш за пример.
Казах ти, стига с лицемерните доводи.
Не обвинявай циганите, които го правят от НЕГРАМОТНОСТ и за да оцеляват. Виновните са със завършено висше в най-различни фирми, включително ДЪРЖАВНИ.. Горските, които никой не може да ги хване в гората..... Но как да живеят с 300лв?!
Ами и с Южен и без южен пак ще ги секат. . . ако не стане някаква значителна промяна.. която трябва ние да направим... наша е държавата?! Не я заслужаваме... Интелигенцията се изсели... Лоша работа.
Аз кога съм ти казал, че не искам нещо?! Все ми е тая, не съм специалист. Нито го искам, нито не. Знаеш ли защо?
Ама южен поток ли е всичко ве!? За тва ми е неутрално. Виж цялата ни индустрия къде е? И сега един южен поток, който ще обслужва ЕС и Русия ще ни избави, така ли? Естествено, че искам, кой не иска работни места?!
Кой ти казал, че Южен поток е всичко, но просто се заговорихме за Южен поток, баси.
Друга възможност, например е Шистов газ, неговото добиване е доста полезно за горите, стават като джунгли, даже малко по-добре.
Спирам, явно няма се разберем, брат.
Последно редактирано от defender : 10-13-2014 на 17:05
Ами точно българите сме ДОКАЗАНИ дупедавци и манталитетът ни е такъв . Гледаме само чуждото, не искаме и да се интегрираме. Това е истината. Е, ако бъркам, с кво си обясняваш техния просперитет?! Има качествени народи и не толкова... Иди в Ирак, квото да им направиш, те пак ше се колят, КАКТО в цялата им история. Виж циганите...
ЛОШОТОЕ Е,че тук има голяма корупция заради мизерията най-вече по всички нива.
ми аз не искам да се интегрирам и да бъда обезличен в някаква безлична маса, искам да си имам самосъзнание на българин мога спокойно да съм приятел с европейците и без да е нужно да се обезличавам или да си продавам къщичката.
Ми аз не се мисля за по-малко качествен избиващо в някаква робска безхарактерност. Но и не се мисля за нещо повече, че да се държа като Бай Ганьо, вижте ме кой съм и къв съм тарикат.
Последно редактирано от defender : 10-13-2014 на 17:14
аха, затова ли имаме 4 вонени американски бази за който американците не ни плащат никакъв наем. За това ли Мариците са дадени на Американци и ни продават тока за 160 лв., а го произвеждат за 60 лв.
Затова ли чужда задокенска фирма ни прибира златото и ни дава по-малко от 1% концесия.
Затова ли електрическите ни регулатори са чужди държавни фирми.
Каква точно печалба имаме от това.
Сигурно Русия ни е виновна.
А да банките, имахме 2 български банки, а едната я фалираха.
Да не говоря и за валутния борд, как ни прави васали на Запада.
както и да е.
Последно редактирано от defender : 10-13-2014 на 17:27
Нека бъдем европейци, супер, ама айде това да не прекъсва връзката ни със здравия разум.
Какви примери даваш? Мерси, че потвърждаваш думите ми, че сме путки. И за какво злато говориш пак БЕ?!
Не, ние нямаме НИКАКВО производство, че да печелим от нещо. За тва не ми обвинявай валутите. НИЕ СМЕ КОНСУМАТОРИ..
Русия е същата, само че тя има много природни ресурси, които продава ... Никой не купува руски лади![]()
И като излезем от ЕС, какво ще правим с Русията? Сърбия защо и тя се обръща към ЕС? Кво направи толкова много Русия за Сърбия?!
Що не я предпази войната?!
Да ве, защо не й помогна?!
Добавям нещо към разговорът за горите.
Холандците от доста време бяха казали, че съжаляват за окепазяването на природата си и бяха съветвали останалите да не правят същата грешка.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
патриотични войни
Ти чуваш ли се?! Ако го няма валутния борд, ще връщаш кашони, ама на пункт в Сърбия.
Какво значи български банки? Те са акционери дружества, имат си устав, управителен съвет, акционери. Ако българските банки бяха към ЕЦБ, нямаше да имат шанса да я изпразнят.
Знаеш ли какво е регулатор? Това е ДЕКЕВР, който се води изцяло от българи, които нямат общо с ЧЕЗ/ЕВН/ЕОН и тн. Ако са корумпирани е друг въпрос, както и това колко разбират от тия неща. Другото което е, нито една от тия компании не е държавна.
n00bs
мислиш ли че патриотизма е вроден и е условие за пълноценен живот.
В смисъл в човека чувството на самосъхранението не е ли един вид патриотизъм към себе си.
Да се обичаш, не е ли патриотизъм към себе си, щото ако не се обичаш ми ти как ще живееш щастлив, ти ако не се обичаш ще си депресиран или комплексиран, няма да си щастлив.
Тоест патритозма не е ли необходимо услови за щастие, а глобализацията иска да ни го отнеме, да глобализираш човека не означава ли да го разградиш, това природно ли е.
Последно редактирано от defender : 10-13-2014 на 20:18