.
Отговор в тема
Страница 6 от 65 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 1613

Тема: България

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ами я отиди да видиш как живеят в Германия, Швеция... Как са го направили?!
    ми това са може би най-социалните държави в Европа. (говоря за европейски тип социална държава, а не комунистически-репресивен тип)

Аз мислех, че говориш за САЩ или Великобритания

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ахааа, хванах те, ти трябва да си някакво зелено човече от Марс.
    Такъв размах на мисълта не може да е земен.
    не е нужно да си зелено човече, за да се грижиш за родината ти.. За мен нашата природа е една от най-важните. А вече е почти унищожена... изсичат вековни гори в резерватите, избиха дивеча (буквално) , 3баха селското ни стопанство.. От кога мислиш, че става това? Още от времето на Тодор Живков е преселението... а от там и изчезването на всичко българско..
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 10-13-2014 на 16:40

ми това са може би най-социалните държави в Европа. (говоря за европейски тип социална държава, а не комунистически-репресивен тип)

Аз мислех, че говориш за САЩ или Великобритания
    Аз така и не разбрах, какво е твоето решение?! Или просто трябва да реализираме разни проекти на Русия!?

Мега фен
    хората като нямат работа от големи проекти като Южен поток, пак ще изсекът горите за да се прехранват и то много повече ще ги изсекът.

Примери колкото щеш.

А и дървената мафия не спи.

Ако не се лъжа циганското гето изсякло цяла гора близо до Стара Загора.

Мега фен
    Моето решение е, че България има нужда от големи проекти като Южен поток.

Питай ги Германците при строежа на Северен поток колко дървета са изсекли, като ми ги даваш за пример.

Казах ти, стига с лицемерните доводи.

Не обвинявай циганите, които го правят от НЕГРАМОТНОСТ и за да оцеляват. Виновните са със завършено висше в най-различни фирми, включително ДЪРЖАВНИ.. Горските, които никой не може да ги хване в гората..... Но как да живеят с 300лв?!

Ами и с Южен и без южен пак ще ги секат. . . ако не стане някаква значителна промяна.. която трябва ние да направим... наша е държавата?! Не я заслужаваме... Интелигенцията се изсели... Лоша работа.

Моето решение е, че България има нужда от големи проекти като Южен поток.

Питай ги Германците при строежа на Северен поток колко дървета са изсекли, като ми ги даваш за пример.

Казах ти, стига с лицемерните доводи.
    Те са си научили урока германиците по отдавана.... сега да видиш как внимателно приценяват екологичните оценки!?
    А моето мнение е, че дори да го реализират големия проект.. ако сме дупедавци на всички както е сега.. няма да има полза от тези проекти..

Мега фен
    Ами и с Южен и без южен пак ще ги секат. . . ако не стане някаква значителна промяна.. която трябва ние да направим... наша е държавата?! Не я заслужаваме... Интелигенцията се изсели... Лоша работа.
    Добре, като не искаш проекти като Южен поток промяната ще дойде виртуално като целия народ станем IT специалисти.

Мега фен
    .. ако сме дупедавци на всички както е сега.. няма да има полза от тези проекти..
    Всички са дупедавци, не си мисли, че германците са някакви супер-хора.
    кофти ми е да слушам хора с пораженческо мислене.

Добре, като не искаш проекти като Южен поток промяната ще дойде виртуално като целия народ станем IT специалисти.
    Аз кога съм ти казал, че не искам нещо?! Все ми е тая, не съм специалист. Нито го искам, нито не. Знаеш ли защо?
    Ама южен поток ли е всичко ве!? За тва ми е неутрално. Виж цялата ни индустрия къде е? И сега един южен поток, който ще обслужва ЕС и Русия ще ни избави, така ли? Естествено, че искам, кой не иска работни места?!

Мега фен
    Кой ти казал, че Южен поток е всичко, но просто се заговорихме за Южен поток, баси.
    Друга възможност, например е Шистов газ, неговото добиване е доста полезно за горите, стават като джунгли, даже малко по-добре.

Спирам, явно няма се разберем, брат.
    Последно редактирано от defender : 10-13-2014 на 17:05

Всички са дупедавци, не си мисли, че германците са някакви супер-хора.
    кофти ми е да слушам хора с пораженческо мислене.
    Ами точно българите сме ДОКАЗАНИ дупедавци и манталитетът ни е такъв . Гледаме само чуждото, не искаме и да се интегрираме. Това е истината. Е, ако бъркам, с кво си обясняваш техния просперитет?! Има качествени народи и не толкова... Иди в Ирак, квото да им направиш, те пак ше се колят, КАКТО в цялата им история. Виж циганите...
    ЛОШОТОЕ Е,че тук има голяма корупция заради мизерията най-вече по всички нива.

Мега фен
    Гледаме само чуждото, не искаме и да се интегрираме. Това е истината. Е, ако бъркам, с кво си обясняваш техния просперитет?! Има качествени народи и не толкова..
    ми аз не искам да се интегрирам и да бъда обезличен в някаква безлична маса, искам да си имам самосъзнание на българин мога спокойно да съм приятел с европейците и без да е нужно да се обезличавам или да си продавам къщичката.

Ми аз не се мисля за по-малко качествен избиващо в някаква робска безхарактерност. Но и не се мисля за нещо повече, че да се държа като Бай Ганьо, вижте ме кой съм и къв съм тарикат.
    Последно редактирано от defender : 10-13-2014 на 17:14

ми аз не искам да се интегрирам и да бъда обезличен в някаква безлична маса, искам да си имам самосъзнание на българин мога спокойно да съм приятел с европейците и без да е нужно да се обезличавам или да си продавам къщичката.
    нямах предвид това, но е факт, че не сме направили нищо дори за себе си, нали, защото все се подчиняваме на някого. Това не е интеграция, ами путкинизация.

Мега фен
    аха, затова ли имаме 4 вонени американски бази за който американците не ни плащат никакъв наем. За това ли Мариците са дадени на Американци и ни продават тока за 160 лв., а го произвеждат за 60 лв.
    Затова ли чужда задокенска фирма ни прибира златото и ни дава по-малко от 1% концесия.
    Затова ли електрическите ни регулатори са чужди държавни фирми.

Каква точно печалба имаме от това.

Сигурно Русия ни е виновна.

А да банките, имахме 2 български банки, а едната я фалираха.

Да не говоря и за валутния борд, как ни прави васали на Запада.
    както и да е.
    Последно редактирано от defender : 10-13-2014 на 17:27

Мега фен
    Нека бъдем европейци, супер, ама айде това да не прекъсва връзката ни със здравия разум.

Какви примери даваш? Мерси, че потвърждаваш думите ми, че сме путки. И за какво злато говориш пак БЕ?!

Не, ние нямаме НИКАКВО производство, че да печелим от нещо. За тва не ми обвинявай валутите. НИЕ СМЕ КОНСУМАТОРИ..

Русия е същата, само че тя има много природни ресурси, които продава ... Никой не купува руски лади

И като излезем от ЕС, какво ще правим с Русията? Сърбия защо и тя се обръща към ЕС? Кво направи толкова много Русия за Сърбия?!

Що не я предпази войната?!

Да ве, защо не й помогна?!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Добавям нещо към разговорът за горите.

Холандците от доста време бяха казали, че съжаляват за окепазяването на природата си и бяха съветвали останалите да не правят същата грешка.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous895156
    Guest
    патриотични войни

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    патриотични войни
    so deep, i can see adele rollin' there :/

Нямам търпение да ги гледам. Чудя се, с масло или само със сол да си хапва пуканките, тогава.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    аха, затова ли имаме 4 вонени американски бази за който американците не ни плащат никакъв наем. За това ли Мариците са дадени на Американци и ни продават тока за 160 лв., а го произвеждат за 60 лв.
    Затова ли чужда задокенска фирма ни прибира златото и ни дава по-малко от 1% концесия.
    Затова ли електрическите ни регулатори са чужди държавни фирми.

Каква точно печалба имаме от това.

Сигурно Русия ни е виновна.

А да банките, имахме 2 български банки, а едната я фалираха.

Да не говоря и за валутния борд, как ни прави васали на Запада.
    както и да е.
    Ти чуваш ли се?! Ако го няма валутния борд, ще връщаш кашони, ама на пункт в Сърбия.

Какво значи български банки? Те са акционери дружества, имат си устав, управителен съвет, акционери. Ако българските банки бяха към ЕЦБ, нямаше да имат шанса да я изпразнят.
    Знаеш ли какво е регулатор? Това е ДЕКЕВР, който се води изцяло от българи, които нямат общо с ЧЕЗ/ЕВН/ЕОН и тн. Ако са корумпирани е друг въпрос, както и това колко разбират от тия неща. Другото което е, нито една от тия компании не е държавна.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    патриотични войни
    мислиш ли че патриотизма е вроден и е условие за пълноценен живот.
    В смисъл в човека чувството на самосъхранението не е ли един вид патриотизъм към себе си.
    Да се обичаш, не е ли патриотизъм към себе си, щото ако не се обичаш ми ти как ще живееш щастлив, ти ако не се обичаш ще си депресиран или комплексиран, няма да си щастлив.

Тоест патритозма не е ли необходимо услови за щастие, а глобализацията иска да ни го отнеме, да глобализираш човека не означава ли да го разградиш, това природно ли е.
    Последно редактирано от defender : 10-13-2014 на 20:18

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си