Според мен няма смисъл да продължаваш с този човек, няма смисъл и да го питаш как е въпросната мома, нито откога се случва това и прочее банални въпроси в такива ситуации. Според мен наистина си е загуба на време да искаш да продължаваш връзка с него... да говори лоши неща за теб пред друга жена и в същото време да й се обяснява колко си пасвали, а вие колко не си пасвате е крайно неспортсменско от негова страна. Най-доброто решение според мен (щом все още държиш на него) е веднага като се видите без изобщо да се притесняваш от крайния резултат е да му кажеш нещо от сорта на "ако ми се извиниш за всичко и престанеш да се занимаваш с нея, ще ти простя и ще опитаме пак; ако не си съгласен - прав ти път крива ти пътека". И да те пита защо си му ровила в личното пространство директно го режи - в такива моменти мъжа се чувства виновен и слаб и ако ти се размрънка той се показва ОЩЕ по-слаб.

И все пак... преди да проведеш този разговор, имай си едно наум, че щом се занимава с друга, значи има нещо, което не получава от теб. Помисли къде са твоите кусури във връзката ви, защото 100% има такива. След това говорете