Много момичата ме скъсаха или отсвириха последно време... може би проблема е в мен или пък както каза една моя добра приятелка "Избираш си момичета, от които не можеш да очакваш нищо сериозно."
Повечето момичета до сега, които съм харесвал са ме искали за приятел или приятел за секс...знам, че проблема не е във външния ми вид, може би малко характера ми е по-странен, защото съм по-сериозен човек и малко по-мълчалив, не обичам да говоря когато няма какво да кажа.. може би това ми е минус, но при всяко положение това постоянно отхвърляне от няколко години насам ми се отпечата като белег на душата и при последното момиче, което ми каза, че няма как да сме нещо повече от приятели ми е много странно, не съм тъжен, но не съм и радостен... по-скоро притеснен, защото най-хубавите ми години минават без момиче до мен... има някакъв проблем и не знам как да разбера какъв е точно, просто лош късмет или пък аз съм нещо нестандартен и не се харесвам на момичетата.
Моля без ненужни нападки и през последните 2 години съм харесал 3 момичета, така че и мнението за това, че на всяка цена искам гажде и изглеждам жалък, може да го пропуснеме.