.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Най-странните отвошения...

Здравейте, ще карам направо.. Ето я и ситуацията в която съм..
    Наскоро се запознах с едно момче чрез Facebook. Той почти веднага ми призначувствата си, че ме харесвал.. бля-бля-бля. Казах му, че не си търся гадже, обясних му, че няма да се получи, но той продължава да си мечтае и да иска да се видим отново. Излизали сме два пъти като приятели, и веднъж се видяхме за бързо, тогава той успя да си изпроси целувка. След като му казах, че това няма да се повтори, трябва да ме забрави и т.н. тогава той ми предложи като се виждаме само да се целуваме без да бъдем гаджета.
    Според мен това е най-странната идея, която съм чувала... и ми се струва много сбъркана, но искам да чуя и мнението на околните. Какво бихте си казали, ако ведите или чуете от някъде за двама души, които са с "най-обикновенни приятелски" отношения да се целуват?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не е трудно да се сетиш какво иска.

Аз съм на 17, а той е на 20...
    М да мина ми през ум. Дмите му бяха, че не бил като другите, които говорели мили думи само, за да спят с някоя. Каза го кагото се опитвах да го одрежа

Мега фен Аватара на Colouring
    О, очаквах да ми кажеш на по 14-15 примерно, затова казах по детски. Иска само секс човекът...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    О, очаквах да ми кажеш на по 14-15 примерно, затова казах по детски. Иска само секс човекът...
    И аз това си мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си