Точно и ясно, пускам темата по повод колко съм възмутена от приказките на хората. По - точно продиктувано от думите на повечето мъже, които все по - често чувам. Както си седя на плажа и до мен 3 момчета видимо на възраст 25 години, ги чувам на висок тон как си приказват "Абе брат, тая путка каква свирка ми направи онзи ден.", другият - "Аз пък по - голямо дърво от моята не съм срещал.". Чувала съм как момче от класа ми обсъждаше моя позната, ама с такива подробности, че ми стана адски жал за момичето. Чувала съм какви ли не приказки на мъже, разкази с подробности по адрес на момичета. Толкова е обидно и силно се надявам някой ден да не чуя такива приказки за себе си. Далеч съм от мисълта, че всички мъже са такива, напротив. Ясно ми е, че и двата пола обичат да обсъждат пикантности, но чак с такива подробности, просто е ужасно. Забелязала съм, че ние жените плюем мъжете, но до там. Не съм чувала чак такива подробности от сексуалният живот на дадена жена. Знам и, че мъжете обичат да си чешат егото, така нали да се изтъкват "по мъжки". Интересно ми е мнението ви и до каква степен вие споделяте на приятели относно сексуалният си живот. Имате ли някаква граница и докъде се простира тя?