Здрасти,

И моят бивш бе такъв ревнивец. Само, че не ме заплашваше с побоища. Та, иначе плачеше, че не може без мен, че ще се самоубие. Дори размяташе ножове пред мен и се правече, че ще се нарани пред мен. Пореследваше ме и ме тормозеше. Докато не заплаших майка му с оплакване до полицията. Говоря за 24 годишен "мъж". И има няма след месец - си намери друго момиче.

Така, че по-добре се махай от тоя изверг. Сподели със семейството си, с приятелите си, както те посъветваха по-горе. Нима искаш цял живот да страдаш, заради тоя егоист? Няма начин да го нараниш, той така, като чета е прекалено самовлюбен, за да бъде наранен. Да, сигурно ще иска да отмъсти, но има институции за такива идиоти - Жалба в полицията.

Поросто бягай! Искренно се надявам да събереш смелост и да го разкараш! Казвам ти го като жена, която бе стигнала дъното и само като му чуеше гласа (на бившият) изпадах в ужас и започвах да нервнича. Едва ли искаш да се докараш до лудост. Това неговото не е любов и не се страхувай от това, че може да се нарани. Просто му тегли една дълга и сочна. Никоя жена не заслужава такова отношение.

Поздрави