.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Супер фен Аватара на NambyPamby
    А ти пробва ли се да поговориш с него, когато видя, че нещата куцат помежду ви? Попита ли го защо те лъже и те избягва? Даде ли ти някакво смислено обяснение?

Не одобрявам изневярата под никаква форма, най-вече защото е първо предателство спрямо мен и избора ми, сетне спрямо другия. Обаче не мога и да отрека, че има мъже, които си го заслужават. Просто си го заслужават, независимо как звучи. За мен не е нормално мъж на 24 да се държи като 15-годишен ненаживял се пубер, да лъже, че е зает да се види с гаджето си, а да се окаже, че заетото всъщност са приятелите му... Много е трудно да кажеш "Абе ей, имам нужда от малко време за себе си, довечера ще излизам с момчетата".

Това не те оправдава, че си постъпила тъпо. Много тъпо дори.
    Трай си, викам аз. Честността е надценено качество. В момента искаш да си облекчиш гузната съвест. Като ще изневеряваш, ще си носиш и последствията от това. А те не включват да обременяваш другия и да го унижаваш по този начин очи в очи. Не че не е достатъчно унижаващо да спиш с друг зад гърба му, ама на.

Тази връзка е изчерпана. Щом се е стигнало дотам той да те отебава с някакви измислени ангажименти, а ти да ходиш в дома на друг и то не веднъж, ами няколко пъти, че и да се изчукате... Разделете се най-добре.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Честността е надценено качество. В момента искаш да си облекчиш гузната съвест. Като ще изневеряваш, ще си носиш и последствията от това. А те не включват да обременяваш другия и да го унижаваш по този начин очи в очи. Не че не е достатъчно унижаващо да спиш с друг зад гърба му, ама на.
    Именно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си