- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 14 съм и правя секс!(с едно момче) Нормално ли е за тази възраст вече?
Тъй като от доста време искахме с момчето да го правим..го направихме,а след това и още няколко пъти!Задължително с презерватив! Аз съм на 14 той е една година по-голям от мен! Според вас нормално ли е горе-долу това? Той не иска да правим секс без презерватив. Казаха ми че усещането било по яко.Така ли е наистина? Повече ли боли без презерватива?
да, без презерватив е по-яко и боли много fuck logic
Как ще боли по-малко бе вие малоумни ли сте ? Не приемам за нормално и не защото си на 14, а защото си много зле информирана. Прави секс без презерватив, гледай да забременееш, че да бъдеш наказана за глупостта си. На 15 силно се съмнявам някое пишлеме да може да се контролира, че да прави секс без презерватив.
Абе рано ви е. Обаче така и така сте почнали, първо се информирайте. И се пазете - ВИНАГИ с презерватив!
Тези презервативи за секс-играчки ли ги имате? Те служат за ПРЕДПАЗВАНЕ. Както kalpazanka винаги казва, секса без презерватив е съгласие за родителство.
PS. На 14 смятате ли се за готови?
Нормално е на 14 да се чукаш. Пробваи 3 - ка
Май след време децата ще се раждат с чашка уиски и цигара в уста ?!
Не,не е нормално ! На твоята възраст преди време си играх още с кукли, а ти правиш секс ?
Поне като си "играете" на големи и пораснали информирайте се малко . Използвай предпазни средства ,ако не искаш да те дават по ТЛС в шоуто "Майка на 17" само дето ти си на 14 .
Лапешка работа ...
Моят първи път също беше на 14 и не съжалявам за това. Не трябва да ти пука за мнението на другите, а за това кога ти се чувстваш готова и го искашЕдинственото наистина задължително нещо е да ползвате презервативи, защото на 14 години и момчетата и момичетата не осъзнават какъв е риска и как заради една грешка може да се случи нещо, заради което и двамата да съжалявате.
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
така като те гледам, май е било буквално
нормално значи статистически преобладаващо и/ли вписващо се в границите на лично твоя морал, който пък (ако трябва да съдя по поста ти) е изграден не от теб на базата на логически разсъждения, а под влиянието на конформизма, авторитетите в живота ти, наложили ти по-старомодни и често нелогични разбирания а ла "това е грешно, защото не е нормално", и т.н.
нормалността по отношение на секса и любовта само по себе си е нещо крайно необщовалидно, вероятно прабаба ти и всички преди нея са се омъжвали на 15-16, а на 14 са копали на нивата по 20 часа дневно, вместо да си играят с куклите като теб. ти си ненормална и разглезена спрямо техните разбирания, но значи ли, че правиш или си правила нещо нередно?
тук става дума не толкова за възраст, колкото за емоционална и физическа зрялост, която при момичетата и без това настъпва 1-2 години по-рано. самият факт, че пита дали е нормално да се чука на 14 в тийнпроблем, показва, че е несигурна, но е по-скоро похвално това, че иска съвет за тези неща, вместо да действа на своя глава и да прави прибързани грешки
Те вече и на по 12 го правят,но иначе,тъй като сте още доста млади-Винаги с презерватив !!!!
Без презерватив е по-хубаво чувството, но това НЕ значи че трябва да пробвате без, както някой по-горе упомена, едва ли някой на 15, който е нов в секса колкото теб, може да се контролира, а дори и да има контрол това не значи 0% шанс за забременяване, не си играй с такива неща никога, решила си да правиш секс на 14, ок, но поне го прави разумно!
Ем да да нормално е за циганската "маала",от където предчувствам че си.
На 14 е рано. Но щом си го направила, какво значение има? И да не го правите повече, няма да си върнеш девствеността. И винаги, винаги, ама винаги с презерватив! Защото една бременност е най-малкото и приятно нещо, което може да ти се случи. Има далеч по-страшни, непоправими неща, които могат да ти се случат.
Презерватива не е за разнообразие! Не боли повече с него. Без презерватив може да започнеш да правиш секс само при сериозна връзка над година, възраст, в която си завършила поне средното си образование и прилагате друг контрацептивен метод като хапчета, например.
Ако все пак ти е некомфортно да правиш секс, изчакай.
Съвсем нормално е, но винаги използвай презерватив. Да не стане да имаш бебенцееее !
До тук изказванията против секса на тази възраст .. някой бяха комплексарски, други саркастични, други пък мислят старомодно като бабите си. Абе общо взето вие не осъзнавате, че май въздуха и секса ни остана безплатен. Или поне ако половинката ви не е Gold Digger.
Други пък се правеха на интелигентни със сложно написани думи, които не се използват от края на 80те, в отговор на хора без капка сиво вещество.
Хора... абе вие в какъв свят живеете? Въобще чували ли сте за изграждането на личната си свобода, или живеете в мизерията на идеалите на обществото? Единственото, за което не съм съгласен е тийнове на възраст между 13 и 16 да правят секс без презерватив. Другото защо? Защо да сте против това?
Комплекс ви е, че вие вероятно не сте изпитали това върховно чувство на полов контакт на тази възраст, или сега може би някой от вас, ще кажат, че пък са изживели детството си както трябва с куклите и играта навън? Къде е написано, от някой, че за това нещо си има граница във възрастта? ИЗМИСЛИЦА НА ОБЩЕСТВОТО. Религиите, законите, поверията, легендите, клетви, суеверия, ВСИЧКО Е ИЗМИСЛИЦА НА ОБЩЕСТВОТО.
И накратко към авторката, правете каквото искате, със възможно най-големи предпазни мерки защото НЕ Е хубаво да гледаш дете на 15, убеден съм. Това, че някой го е забранил, за мен лично не е от значение, законите са глупост що се отнася до възрастови ограничения. Само че няма да е готино да буташ количката на тази възраст, и няма как да работиш, за да изхраниш детето си. Иначе няма по-хубаво от това да си имаш дете, няма.
Идеализма и старомодността ще ви убият. Живеете в 21 век, в това време вече сме над закона. Не виждате какво става по улиците ли?![]()
"Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"
Не искам да звуча подигравателно или поучително ама
чупи ли ти вече прозорчето отзад?
бой, йебанье и чалга